تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 145 از 173 اولاول ... 4595135141142143144145146147148149155 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 1724

نام تاپيک: perfect world international

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

این قسمت های قرمز رو اگه توضیح بدین ممنون می شم.و اینکه دوستانی که تو سرور dream weaver هستن اگه تونستن و خواستن به من کمک کنن یک اسکواد درست کنین من هم باشم بریم creep لول 70-80 بزنیم من یکم سریع لولم بره بالا(تو اسکواد باشیم exp پخش می شه دیگه؟) البته من فقط می تونم نگاه کنم چون لول 15 هستم.
    hyperstone یک ایتمی هست که میتونید از catshop ها بخرید.برای استفاده باید حداقل 3 تا شو داشته باشید.بعد برای فعال سازی یک منویی هست که اونجا انتخاب میکنی که چند تاhyper مصرف بشه و مدتش چند ساعت باشه.با تعداد hyper بیشتر میتونی exp رو سریعتر بالا ببری.اگه مدت زمان انقضای hyper ها بیشتر باشه exp کمتری میگیری.بعد که انتخاب رو انجام دادی hyper ها ناپدید میشن و یک منو ظاهر میه که میگه چقدر از وقت hyper ها باقی مونده.یک دگمه activate هم هست که اونو بزنی تایمر شروع به کار میکنه و هروقت بخوای میتونی متوقفش کنی.نایمر به صفر برسه hyper ها از بین میرن.در زمانی که hyper ها فعال هستند و تایمر کار میکنه exp که میگیری چند برابر میشه.
    mob به همون موجوداتی میگن که در کل محیط بازی وجود دارن و باید برای انجام ماموریتها یا گرفتن exp یا بدست اوردن ایتمها اونها رو بکشی.همون جک و جونورهای توی بازی.

crazy stone اسم یک ماموریت هست که روزی یک بار قابل انجام هست و باید تعدادی gem رو از merchant بخری و به یک npc تخویل بدی.ماموریت راحت و سریعی هست که exp خوبی میده.
    bh یا bounty hunter هم یک ماموریت هست که باید یک boss رو توی یک dungeon بکشی و باید به شکل گروهی انجام بشه.چون تکی زورت نمیرسه.
    FF هم اسم یک dungeon دیگه هست که mob ها و boss هاش exp خیلی خوبی میدن و اینجا همه از hyper استفاده میکنن تا exp ی که میگیرن چند برابر بشه.
    oracle هم یک ماموریت هست که باید برای گرفتنش کتابش رو بخری و روش رایت کلیک کنی تا ماموریت فعال بشه.بعد یک mob که جون نسبتا زیادی داره میکشی و exp خوبی میگیری.

در ضمن توی squad به نسبت لول exp تقسیم میشه بنابراین اگه با squad لول بالا بخوای mob بکشی تقریبا هیچی exp گیرت نمیاد باید همه لولاشون نزدیک به هم باشه.البته در مورد quest ها میتونی از افراد لول بالا کمک بگیری.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

در مورد reputation یک توضیح بدم که مهمترین کاربردش گرفتن rank هست.هر rank یک سری ایتم خیلی ارزشمند داره.مثلا rank 1 علاوه بر ring که نشانه داشتن rank1 هست یک سری زره هم میتونی بگیری که از زره های معمولی خیلی بهتره.لولهای بالاتر هم ایتمهای خاص خودشو داره.الان حداکثر rank 9 هست که باید 300000 rep داشته باشی تا بتونی زره و سلاحشو بگیری به اضافه یک سری ایتمهای دیگه که در مجموع بالای یک میلیارد سکه میشه.اما rank 8 بااین فروش اخیر بدست اوردنش خیلی راحتتر شده.یعنی کافیه 200000 rep داشته باشی.که rep badge رو هم اخیرا برای فروش با قیمت ارزون گذاشتن.با این 200000 rep میتونی یک سلاح خیلی خوب و زره chest ,leg و foot رو بدست بیاری.که حدودا میشه 70 میلیون سکه بازی یا 70 دلار.قبل از این فروش قیمتها حدودا 10 برابر بود یعنی برای rank8 باید 800 میلیون خرج میکردی.این ایتمهای rank به نسبت ایتمهای leg یا tt یا حتی nirvana ایتمای بهتری هستند.

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    من از اول مهر پارسال بازی رو ول کردم ! یه اکانت داشتم دو تا کاراکتر داشت یکی لول 84 یکی لول 40 الان برگردم هنوز هستن ، پاک نشدن ؟!
    بازی رو هم پاک کردم باید دوباره دانلود کنم -.-

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    من از اول مهر پارسال بازی رو ول کردم ! یه اکانت داشتم دو تا کاراکتر داشت یکی لول 84 یکی لول 40 الان برگردم هنوز هستن ، پاک نشدن ؟!
    اره من خیلی ها رو دبدم که توفرومها میگفتن چند ماهه بازی رو ول کردن و الان برگشتن.نباید مشکلی باشه.اگه الان توی فروم تو اکانتت login کنی .میتونی لیست کاراکترهاتو ببینی.

5. این کاربر از kh234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    سلام علی.خوبی؟کجایی تو پسر؟
    میخوای دوباره شروع کنی؟
    من میگم بیا JADE DYNASTY رو شروع کنیم ببینیم چطوره.این تکراری شده.اونم برای همین کمپانیه.

7. این کاربر از hadi_gamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اره من خیلی ها رو دبدم که توفرومها میگفتن چند ماهه بازی رو ول کردن و الان برگشتن.نباید مشکلی باشه.اگه الان توی فروم تو اکانتت login کنی .میتونی لیست کاراکترهاتو ببینی.
    متاسفانه اکانتم پاک شده چه برسه به کاراکترا

سلام علی.خوبی؟کجایی تو پسر؟
    میخوای دوباره شروع کنی؟
    من میگم بیا JADE DYNASTY رو شروع کنیم ببینیم چطوره.این تکراری شده.اونم برای همین کمپانیه.
    سلام هادی جون . خوبم . تو خوبی ؟
    راستش بس که بازی نکردم عقده ای شدم ... چندتا بازی تو همین سبک دانلود کردم نشستم بازی کردم به کل زده شدم ! همه مذخرف بودن ...واسه همین خواستم برگردم دوباره پرفکت بازی کنم (با اینکه تکراری بود) .
    الان اینی که گفتی رو گذاشتم واسه دانلود تورنتش سرعت پایین میده . با نرم افزار خودش دارم میگیرم . قابلیت ریزیوم هم داره ...

امیدوارم این یکی حالشو بده
    Last edited by C0OPeR; 18-12-2010 at 00:27.

9. این کاربر از C0OPeR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

متاسفانه اکانتم پاک شده چه برسه به کاراکترا

سلام هادی جون . خوبم . تو خوبی ؟
    راستش بس که بازی نکردم عقده ای شدم ... چندتا بازی تو همین سبک دانلود کردم نشستم بازی کردم به کل زده شدم ! همه مذخرف بودن ...واسه همین خواستم برگردم دوباره پرفکت بازی کنم (با اینکه تکراری بود) .
    الان اینی که گفتی رو گذاشتم واسه دانلود تورنتش سرعت پایین میده . با نرم افزار خودش دارم میگیرم . قابلیت ریزیوم هم داره ...

امیدوارم این یکی حالشو بده
    از وقتی کاتا اومده من دیگه wow رو شارژ نکردم.فعلا که صفهای طولانی پشت ریلم های بلیز هستش اصلا نمیشه بازی کرد اگه شارژ کنی پول هدر دادی.من هم که وقت بازی ندارم.باورت میشه صف 2000 تایی تو بلیز
    گفتم یه بازی دیگه فعلا بکنم.البته هنوز شروع به دانلود نکردم.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

از وقتی کاتا اومده من دیگه wow رو شارژ نکردم.فعلا که صفهای طولانی پشت ریلم های بلیز هستش اصلا نمیشه بازی کرد اگه شارژ کنی پول هدر دادی.من هم که وقت بازی ندارم.باورت میشه صف 2000 تایی تو بلیز
    گفتم یه بازی دیگه فعلا بکنم.البته هنوز شروع به دانلود نکردم.
    منم میخواستم بیام wow همین رو از بچه ها شنیدم

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

یه سوال من یه سیستم 64 با ویندوز 64 بیتی دارم pw روش اجرا میشه مشکلی نداره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahroozs2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    .:313:.

پيش فرض

یه سوال من یه سیستم 64 با ویندوز 64 بیتی دارم pw روش اجرا میشه مشکلی نداره؟
    خیالت راحت باشه به خوبی روی 64بیت جواب میده

14. این کاربر از Shahroozs2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •