اینجا هزینه ثابت رو نوشته میخام بدونم با متغییراش چقدری میشه
اینجا هزینه ثابت رو نوشته میخام بدونم با متغییراش چقدری میشه
تهران..... انتخاب اولم قزوین دوم رودهن سوم چالوس خود دانشگاه آزاد زد برام شهر بابک کرمان
ترازمم شد 6270 حدودا![]()
اخه بستگی داره به تعداد واحداینجا هزینه ثابت رو نوشته میخام بدونم با متغییراش چقدری میشه
و درساش
چون اگه نگاه کنی واسه هر درسی حالا اصلی باشه یا پایه یا تخصصی ... یه قیمتی زده
من اطلاعی ندارم ولی فک کنم حدود 500 اینا بشه شایدم یکم بیشتر
دوستان مي خواستم بدونم مهندسي صنايع برنامه ريزي و تحليل سيستم ها حدودا ترمي چند در مياد؟
سلام
من سال دیگه کنکور دارم تراز معماری سواد کوه چند بوده امسال؟
یک سوالی دارم مگه شما پیش دانشگاهی نخوندین که می خوایین ثبت نام کنین؟اگر پیشتون تموم شده از اونموقع تا حالا دیپلمتون حاضره بری بهت می دن هر مدرکی که نداشته باشین یک سفته 500 تومنی ازتون می گیرن 2سال وقت می دن مدرکو بیاری سفته رو پس می دن
سلام بچه ها
من رشته اولم برق الکترونیک نجف آباد بود که 120نفر با آخرین فرد قبولی فاصله داشتم
رشته دومم مکانیک خمینی شهر بود که 14 نفر اختلاف داشتم
و انتخاب سومما که فیزیک جامدات بود قبول شدم،واسه مکانیک همه که نمیرند آزاد؟؟؟؟یه سری جا خالی میمونه،می خواستم ببینم برای اینکه یه جوری مکانیکا بیارم باید چیکار کنم؟باید برم دانشگاه در خواست رزوی بدم؟چه قدر احتمالش هست که بیارم؟آیا میشه واسه هر دو تا در خواست داد؟
با توجه به اینکه ثبت نامش فقط شنبه و یک شنبه هست،کی نتیجه در خواستا معلوم میشه؟آیا برای ترم مهر میشه؟
چه مدارکی لازم برای اینکه درخواست بدی؟
اگر بعد از 2 ترم یعنی سال دیگه دولتی جایی اوردم و خواستم برم،آیا باید کل شهریه را بدم؟آیا میشه دروسیا که پاس کردم تطبیق بدم؟
دانشگاه آزاد گناباد کسی نبود؟
من علمی کاربردی نرم افزار کامپیوتر رودهن قبول شدم دروس عمومی و اختصاصیش چی هست؟؟میشه اطلاعات کاملی در موردش بدین
راستی هر نیمسال تحصیلی چند ترمه؟؟چندماهه؟
دوستان از تكميل ظرفيت دانشگاه آزاد چه خبر ؟؟؟ 21 شهريور ثبت نام شروع ميشه . برم به عوامل دانشگاه چي بگم ؟؟ بايد منتظر بمونم ببينم چند نفر ثبت نام ميكنن ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)