ممنون از توصیتون ولی من فعلا تا آخر شهریور برنامه ی خودمو دارم باید فقط پایه رو کار کنم قوی شم چون خیلی ضعبفم..خیال کردم ثبت نام کردی
یک توصیه ای بهت میکنم که برنامش رو بگیر از فردا 24 مهر رو شروع کن 3 یا 4 تا ازمون جلو میفتی
ممنون از توصیتون ولی من فعلا تا آخر شهریور برنامه ی خودمو دارم باید فقط پایه رو کار کنم قوی شم چون خیلی ضعبفم..خیال کردم ثبت نام کردی
یک توصیه ای بهت میکنم که برنامش رو بگیر از فردا 24 مهر رو شروع کن 3 یا 4 تا ازمون جلو میفتی
راستی یک بار دیگه ام پرسیدم کسی جواب نداد سایتی نمیشناسی کتاب فیزیک 1 و 2 مبتکران رو ازش بخرم؟
فکر نکنم تو هیچ سایتی باشهراستی یک بار دیگه ام پرسیدم کسی جواب نداد سایتی نمیشناسی کتاب فیزیک 1 و 2 مبتکران رو ازش بخرم؟
ولی اگه بخوای شماره ی یک نفر روبهت میدم زنگ بزن واست پست میکنه البته شماره الان دم دستم نیست باید بگردم پیداش کنم...
کجایی هست ؟ خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنی
"سايت آدينه بوك"
Ψ Adinebook.ir Ψ
توي منوي جستجوي سايت بنويس : فيزيك مبتكران
این سایت نداره..."سايت آدينه بوك"
Ψ Adinebook.ir Ψ
توي منوي جستجوي سايت بنويس : فيزيك مبتكران
تهرانه هر کتابی بخوای پست میکنه این سری که رفتم تهران ازش کتاب گرفتم کارتشو داد که شمارش روش بود گفت هر کتابیکجایی هست ؟ خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنی
خواستی زنگ بزن پست میکنم.......
شرمنده الان هر چی میگردم کارتشو پیدا نمیکنمبازم میگردم پیداش کردم خبر میدم...
کتاب رو موجود نداره سایت دیگه ای نیست؟![]()
فکر نکنم من خیلی تو سایتا دنبالش گشتم نبود......کتاب رو موجود نداره سایت دیگه ای نیست؟![]()
مگه کتاب رو برات مهر نزده؟
نه اتفاقا الان رفتم نگاه کردم دیدم مهر نزده....مگه کتاب رو برات مهر نزده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)