تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 145 از 233 اولاول ... 4595135141142143144145146147148149155195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 2327

نام تاپيک: معرفی گوشی S8000 jet سامسونگ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

این مشکلی که شما میگید (در مورد عکس و موزیک) رو بنده با فرمور jpil ندارم اصلا ...
    در مورد موزیک پلیر هم اگه شما tag فایلهاتون رو درست بکنید خیلی مشکلاتتون حل میشه . تموم فایلهایی که دارید و داریم ، تگ هاشون ، پر از تبلیغات هست!

2. این کاربر از freedom_reza_1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hateftotti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آقا نمایندگی پارس ماکروتل جواب تلقن رو نمیده کسی میدونه کجاست میخوام برم ورژن جدید رو فلش کنم در ضمن اونایی که jpjb2 رو دارن بگن چه فرقی با jpl4 میکنه
    دوست عزیز ادرسش اینه
    خیابان تخت طاووس(مطهری) تقاطع سهروردی
    امروز تا 12 بیشتر کار نمیکنه ولی شنبه تا چهارشنبه فکر کنم تا 4 هستن
    کارتت رو هم ببر تقریبا نیم ساعته تحویل میدن
    جالبه برای شماره موبایلی که تو فاکتورت مینویسه یه sms میاد که گوشی اماده تحویله

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

این مشکلی که شما میگید (در مورد عکس و موزیک) رو بنده با فرمور jpil ندارم اصلا ...
    در مورد موزیک پلیر هم اگه شما tag فایلهاتون رو درست بکنید خیلی مشکلاتتون حل میشه . تموم فایلهایی که دارید و داریم ، تگ هاشون ، پر از تبلیغات هست!
    من که گفتم ممکنه ایراد از فرمور باشه! در مورد توضیحی هم که دادی من متوجه نمیشم میشه بیشتر توضیح بدی؟ یعنی با این کاری که میگی انجام بدم وقتی از آهنگ در حال پخش بیرون میام به اول لیست موزیک ها بر نمیگردم؟؟؟!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نه ربطی به اون نداره . همون طور که میدونی و میدونم و میدونیم این گوشی توی موزیک پلیر قابلیت این رو نداره که دقیقا مموری کارت رو به همون صورتی که توی فایل منیجر هست نشون بده . یا کل آهنگ ها رو نشون میده یا از رو tag بر اساس خواننده و اینا مرتب میکنه که اگه tag موزیکها درست باشن (که تو ایران نیستن) بسیار مفید و عالی خواهد بود ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه SCORPION8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من امروز داشتم بررسی گوشی Samsung-I9000-Galaxy s رو میخوندم به این نتیجه رسیدم که جت الان در حد 1100 هم در مقابل این گوشی ارزش نداره امکانات این گوشی در حد فوق العاده است طرفداران جت برن یه نگاهی بندازن بلوتوث ورژن 3 صفحه 4 اینچی super amoled معرکس ؟ دوستان قلکاشونو نشکنن تا این گوشی بیاد تو بازار

داره خودمونی میشه mohsen_tanha021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    همین جا یعنی تهران

پيش فرض

دوستان من امروز داشتم بررسی گوشی Samsung-I9000-Galaxy s رو میخوندم به این نتیجه رسیدم که جت الان در حد 1100 هم در مقابل این گوشی ارزش نداره امکانات این گوشی در حد فوق العاده است طرفداران جت برن یه نگاهی بندازن بلوتوث ورژن 3 صفحه 4 اینچی super amoled معرکس ؟ دوستان قلکاشونو نشکنن تا این گوشی بیاد تو بازار
    سلام دوست عزیز.
    گوشی I9000 واقعا گوشیه شاخیه ولی نمیشه با جت مقایسه اش کرد.مقایسه این دو گوشی مثله مقایسه بنز فول آپشن با پژو می مونه.
    من خودم از اون کسایی هستم که شده پول قرض بگیرم این گوشی رو می خرم.
    در مورد سوالت که توی فروم I9000 پرسیدی که آندروید برنامه خوب داره ی نه باید بگم آره برنامه هاش حرفه ای هم هست.
    تفاوت سخت افزاریشون هم خیلی زیاده و از همه لحاظ I9000 از جت برتره مخصوصا قیمتش که فکر کنم نزدیک به 900 هزار تومان باشه
    البته از دوستان عذر خواهی میکنم که این سوال رو اینجا جواب میدم

8. 2 کاربر از mohsen_tanha021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mfani2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    ممنون از کمک هاتون
    من اولش می خواستم 5800 بگیرم و یکی از دوستام جتو بهم معرفی کرد
    اولش گفتم سامسونگه بیخیال چون از سامسونگ گوشی متنفر بودم ! ولی امکاناتشو دیدم کف کردم !!!

من 300 تومن بیشتر ندارم و می خوام یه گوشی بگیرم که 1 سالی باهاش حال کنم !! حتی بیشتر
    زیاد اهل گوشی بازی نیستم و اس ام اس و این حرفا نیستم و خواسته هام از یک گوشی اینه :

1- کیفیت صفحه فوق العاده باشه و می خوام فیلم توش بریزم و ببینم برای همین صفحه بزرگ باشه
    2- تاچ باشه
    3- دوربین خوبی داشته باشه (عکس برداری بهتر از n73 و فیلم برداری بدون تیک و کیفیت نسبتاً خوب)
    4- کیفیت و بلندی صدا هم تو هندز فری هم با اسپیکر خوب باشه (از نظر من n73 و 5800 خوبن !)
    5- گارانتی خوب داشته باشه (تو شهر ما پارس مایکروتل نمایندگی داره)
    6- بازی با سنسور داشته باشه
    7- هنگ نکنه
    8- قیمتش زیر 320 باشه
    9- فارسی رو ساپورت کنه
    10- خز نباشه و دست همه نباشه !
    11- روزی بیشتر از 1 بار نیاز به شارژ کردن نباشه
    12- GPS ی که محلی که الان هستی ر و نشون بده (من تو بجنورد خراسان شمالی هستم) و حرکتتو هم نشون بده و ...

چیز هایی که نیاز ندارم ولی با بودنشم مشکلی ندارم :
    1- اصلاً اهل جمع کردن اس ام اس نیستم
    2- اینترنت نمی رم
    3- اهل زیاد بازی کردن نیستم فقط واسه مواقع بیکاری

به نظر شما JET به دردم می خوره ؟؟ یا یه چیز دیگه تو همین رنج قیمت سراغ دارید ؟
    یه سوال : Gps اینترنت لازم داره یا نه ؟
    بچه ها یه خواهش واقعاً پرروگانه :d
    می خواستم یکی از دوستان با بیشترین کیفیت با دوربین s8003 یه عکس و یه فیلم خیلی خیلی کوتاه بگیره و آپلود کنه اگه کسی adsl داره و می تونه خواهشاً اینکارو بکنه !
    مرسی
    راستی gps ب؟ کارایی هاش چیه ؟؟ وقتی حرکت کنی حرکتتو نشون میده ؟؟ تو شهری مثل بجنورد خراسان شمالی هم کار می کنه ؟؟؟

ممنون اگه جواب بدید. خوشبختانه تو شهرمون 2 تا نمایندگی پارس مایکروتل هست میشه از اونجا گرفت!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    ممنون از کمک هاتون
    اولش گفتم سامسونگه بیخیال چون از سامسونگ گوشی متنفر بودم ! ولی امکاناتشو دیدم کف کردم !!!

من 300 تومن بیشتر ندارم و می خوام یه گوشی بگیرم که 1 سالی باهاش حال کنم !! حتی بیشتر
    زیاد اهل گوشی بازی نیستم و اس ام اس و این حرفا نیستم و خواسته هام از یک گوشی اینه :

1- کیفیت صفحه فوق العاده باشه و می خوام فیلم توش بریزم و ببینم برای همین صفحه بزرگ باشه
    2- تاچ باشه
    3- دوربین خوبی داشته باشه (عکس برداری بهتر از n73 و فیلم برداری بدون تیک و کیفیت نسبتاً خوب)
    4- کیفیت و بلندی صدا هم تو هندز فری هم با اسپیکر خوب باشه (از نظر من n73 و 5800 خوبن !)
    7- هنگ نکنه
    8- قیمتش زیر 320 باشه
    9- فارسی رو ساپورت کنه
    12- GPS ی که محلی که الان هستی ر و نشون بده (من تو بجنورد خراسان شمالی هستم) و حرکتتو هم نشون بده و ...

2- اینترنت نمی رم

می خواستم یکی از دوستان با بیشترین کیفیت با دوربین s8003 یه عکس و یه فیلم خیلی خیلی کوتاه بگیره و آپلود کنه اگه کسی adsl داره و می تونه خواهشاً اینکارو بکنه !
    مرسی
    راستی gps ب؟ کارایی هاش چیه ؟؟ وقتی حرکت کنی حرکتتو نشون میده ؟؟ تو شهری مثل بجنورد خراسان شمالی هم کار می کنه ؟؟؟

ممنون اگه جواب بدید. خوشبختانه تو شهرمون 2 تا نمایندگی پارس مایکروتل هست میشه از اونجا گرفت!
    من فکر میکنم جت انتخاب مناسبی برای شما باشه البته از گوشی های جدید موجود در بازار که با جت برابری کنند خبر ندارم ولی 5 ماه پیش که من این گوشی رو میخریدم پیشنهادات من اینا بود.
    سونی اریکسون Aino با قیمت 400 اون موقع.نوکیا 5800 با قیمت 300 و سامسونگ s8300 فکر کنم 350 بود.من بررسی کردم و جت و انتخاب کردم .درمورد GPS هم یک برنامه هست که میتونی بدون دربر داشتنن هزینه ای از موقعیت خودت روی نقشه با خبر بشی.کیفیت دوربین و فیلم برداری صد البته که از نوکیا n 73 و 5800 نوکیا بهتره.بقیه چیزاشم خوبه (نوکیا 5800 یک گوشی با قابلیت در زمینه موزیک بستگی داره خوب رو چی تعریف کنیم ولی من از کیفیت صداش راضیم فقط اکولایزر دستی نداره) و یه قسمت هایی مثل شکل ظاهریش سلیقه ایه که با توجه به ظاهر ظریف و تاچ بودنش فوق العادهاست.اصلانم خز نیست.تا حالا تو دانشگاه لنگشو ندیدم من رنگ بنفش روشنشو دارم.رنگشم بی نظیره.بازم تحقیق کن خیالت راحت شه به حرفهای من بسنده نکن مثل من کنجکاو باش !!
    Last edited by part gah; 27-06-2010 at 08:04.

11. 6 کاربر از part gah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    ممنون از کمک هاتون

2- تاچ باشه
    7- هنگ نکنه
    8- قیمتش زیر 320 باشه
    9- فارسی رو ساپورت کنه

2- اینترنت نمی رم

مرسی

سلام دوست من . دونه به دونه نکات رو برات توضیح میدم . قبلش این رو بگم من گوشیم رو قبل از عید خریدم . فرمور jpil هست . گوشی چندین بار زمین خورده و تو حمام هم میبرمش . هیچ مشکل ریست هم تا حالا نداشتم با اینکه بدجور زمین خورده .

1- بهترین انتخاب جت هست شک نکن . کیفیت صفحش واقعا فوق العاده هست . با کانتراست 0 بازم 5800 سخت بهش میرسه . اگه فول بزاری که دیگه هیچ!!! کاملا 5800 در مقابلش کم میاره . ضمن اینکه بنده خودم حدود 7 گیگ فیلم دایویکس 700 مگابایتی روش دارم و همیشه تو راه دانشگاه نگاه میکنم . فیلمهایی که 5800 تنها قادر به پخش کردن صداشون هست (یه سری رو هم کامل ساپورت نمیکنه!) و از پخش تصویرش به علت رزولیشن بالا معذور هست!
    البته یک فرمت به اسم flv هست که 5800 پخش میکنه ولی جت نمیتونه . در عوض من فقط و فقط نتونستم فیلمهای hd رو با جت پخش کنم! به شدت در مورد فیلم و lcd جت رو بهت پیشنهاد میکنم . واقعا لذت خواهی برد . مخصوصا وقتی یه دختر کنارت بشینه و اولش بت محل نده ولی بعد تا آخر فیلم باهات همراه بشه!
    در ضمن صفحه در مقابل خش مقاوم اما در مقابل ضربه نامقاوم هست . محافظ پیشنهاد میشه .

3 - بهترین انتخاب جت :
    همون طور که میدونی خیلی از 5800 دارها از دوربینشون انتقاد میکنن . جت دوربینش خوب هست . تنها مشکل عکس برداریش اینه که به لرزش دست کمی حساس هست و همچنین با فلش عکس خوبی بهت نمیده . و الا بسیار عکس عالی میگیره . فیلم برداریش هم خوب و قابل قبول هست . و مطمئنا از n73 بهتر هست .
    برای عکسهاش میتونی بری اینجا :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    4 - بهترین انتخاب جت : در حالت معمولی من شخصا تست کردم . بلندی صدا جفت گوشی ها یک جور هست . کیفیت هم همین طور . اما با یک کد ساده میتونی ماکزیمم صدا رو از 75 دسی بل به 100 دسی بل افزایش بدی . اونوقت هست که 5800 صداش کاملا کمتر خواهد بود . در مورد هندزفری هم کیفیت یکسان هست . ضمن اینکه میتونی 5.1 کانال گوش بدی ... هندزفری هم in ear هست ....

5 - یکسان هست

6 - انتخاب بهتر 5800 : چون سیستم عامل داره بازیهای بهتری داره ...

7 - گوشی من که باهاش کشتی میگیرم تا حالا به هیچ عنوان هنگ نداشته . البته اوایل کمی وسط تاچ لگ داشت اما الان نه ... دقت کن گوشی من تنها توی استخر نرفته!!!

9 - انتخاب بهتر جت : به دلیل تقویم شمسی ، گفتم . شخصا خیلی برای من مفید هست ...

10 - انتخاب فقط جت : خودت خبر داری که 5800 چقدر خز هست!!! در صورتی که من جت رو دست کسی ندیدم .

11 - من شخصا با پخش آهنگ زیاد و همچنین کار زیاد 2 روز یکبار شارژ میکنم . البته اگه بلوتوث و وایرلس و کانتراست گوشی بالا باشه (همزمان 3 تا خاصیت روشن باشن )‌ به روزی یکبار ممکنه برسه . البته نیاز به آب بندی حسابی داره .

12 - انتخاب مناسب 5800 - جت کمی توی gps مشکل داره دوست من . نرم افزار اضافه میخواد و ...
    شخصا برای من مهم نیست . اما گفتم که بدونی ...

برای عکس میتونی به بالا مراجعه کنی . در مورد فیلم هم این رو برات آپلود کردم . کوتاه تر نداشتم و بقیه فیلمها بالای 70 80 مگابایت بود ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در آخر من هرگز از خریدم پشیمون نیستم . مخصوصا وقتی دوستم ادعا کرد فلان فایل رو اگه گوشیش (5800) پخش نکرد و گوشی من (جت) پخش کرد، گوشیش رو میندازه دور! یک فایل avi بود ( یک شوی 50 مگابایتی ساده . کامرون کارتیو اهنگ roma) که گوشی من به راحتی پخش کرد و دوست من هنوز دنبال اینه که چجوری 5800 رو نندازه دور!!! هر وقت هم کسی بدش رو میگه یا محدودیت اس ام اس اذیتم میکنه یه فیلم باهاش میبینم و لذت lcd رو میبرم ...
    در ضمن اشتباه نکن . سامسونگ بزرگترین تولید کننده گوشی موبایل در دنیا هست . بگذریم از اینکه بازار ایران دست شرکتهای دیگه هست .
    موقع خرید هم حواست به کارت گارانتی و همچنین فرمور باشه ...
    خرید خوبی داشته باشی
    Last edited by freedom_reza_1369; 26-06-2010 at 19:57.

13. 8 کاربر از freedom_reza_1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان؟ من یه مشکلی دارم . این قسمت search هست که توی phonebook هست . وقتی اسامی از روی نام فامیل مرتب شده باشند برای من کار نمیکنه و اگه مثلا حرف k رو بزنم یه contact واسه من میاره که اصلا توش k نداره!
    اما وقتی از روی اسم کوچک مرتبش میکنم به درستی کار میکنه . کسی میدونه مشکل کجاست؟!
    اسامی هم تماما به انگلیسی نوشته شده .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •