شما یک مرتبه که که بصورت مخفیانه بای دکمه C(منظور کشتن از نزدیک بصورت مخفیانه) اگر اشتباه نکنم بکشی میتونی یکبار از حالت اگزکیوت استفاده کنی
شما یک مرتبه که که بصورت مخفیانه بای دکمه C(منظور کشتن از نزدیک بصورت مخفیانه) اگر اشتباه نکنم بکشی میتونی یکبار از حالت اگزکیوت استفاده کنی
لطفا بگید local aria conniction رو چه طوری فعال کنم
در ویندوز 7
تو سی دی ویندوز lan drive نداره و چند تا گزینه با اسم lan داره و نمیدونم کدومشه
شماها که بازی کردید دلتون برای من نمیسوزه که هنوز بازی نکردم !!!!!!!!
اقا من هر چی جلوتر می رم سخت تر میشه.الان تو مرحله ای هستم که باید EMP ها رو پیدا کنم و جاشونو به Vic بگم.از یه فاضلابی میام بیرون.یه نفر میاد بالا سرم اونو می کشم بعدش کنار EMP چند نفر دیگه هم هستن چیکار کنم.جایی داره از پشتشون در بیام؟
من هنوز وقت نکردم این بازی رو بخرم گرچه 4 نسخشو کامل تموم کردم و نسخه ی 3 و 4 رو هم 3 بار بازی کردم امیدوارم بازی خوبی باشه خیلی کنجکاوم ببینم یو بی تو نسخه ی پنجش چیکار کرده
موفق و سربلند باشید![]()
کلا تو این قسمتش از مخفی کاری فقط اثر های کوچیکی میبینی و بیشتر مجبور به کشتن با سر وصدا زیاد هستی.از لحاظ اکشن خوب هست ولی من توقع مامور دو جانبه رو داشتم با امکانات کمتر و فردی خشن تر.چون تو عکس وداستانی ازش خوندیم تی هپروت رفتیم.
تو اون قسمت که تو فاضلاب هستی حداقل شما باید چهار نفر رو بکشی اگر بخوای بدون سر وصدا بری تا به اون رگباره برسی. یکی همون بالا سرت هست یک نفر که گشت میزنه یک نفر روبرو در هست یک نفر پشت رگبار که به محض دیده شدن سر رگبار رو میگیره طرفت همه خبردار میشن . کلا همه رو بکش راحت.
سخت ترین مرحله وقسمت که خیلی به من لذت داد اون اتاق هست که به پاهای طرف تیر میزنی گله ایی میریزن
سلام
من این بازی رو تو Windows 7 نصب کردم ولی این اخطار رو داد
قبلا تو XP اومده بود
[B]دوستانی که این بازی رو با سیستم AMD تموم کردن . بهترین سیستم AMD برای این بازی چیه ؟؟؟؟؟ ممنون .
راستی چند تا ورژن اومده از این بازی ؟؟؟ من یادمه اولین و آخرین باری که تونستم رو سیستمم این بازی رو تموم کنم Chaos Theory بود. هنوز هم تو کفشم !!!!بعد از اون چند تا نسخه اومده ازش ؟؟؟
Last edited by panther99; 26-08-2010 at 12:02.
Operating System: Windows ® XP (32/64 bit), Windows Vista (32/64 bit), Windows 7 (32/64 bit),
Processor: Intel Core ® 2 Duo 1.8 Ghz or AMD Athlon X2 1964 2.4 GHz
RAM: 1.5 GB (Windows XP) / 2 GB (Windows Vista - Windows 7)
Video Card: 256MB video RAM, DirectX ® 9.0c, NVIDIA Geforce 7800 / ATI X1800 (512 MB video RAM, DirectX 9.0c, NVIDIA 8800 GS / ATI HD4670 recommended)
Free space on hard disk: 10 GB
---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:28 PM ----------
البته باید به قسمت amd توجه کنی..
شايعه شده كه Splinter Cell Trilogies سال آينده براي Ps3 هم عرضه خواهد شد ...
جاسوسی که دیگر حوصله هیچ کسی رو ندارد
یادش بخیر ..چه زود گذشت انگار همین دیروز بود که تو کلوپ درگیر بودیم که اسنیک بهتر است یا سام فیشر(ای خدایا کاش ان روزگاران باز برگردد) بحثهایمان تا ان قدر پیچو تاب می خورد که سام ها متال گیر بازی نمی کردند و ما که من هم از انان بودم اسپلینتر بازی نمی کردیم.
بالاخره بعد مدتها انتظار نسخه جدید و اخرین نسخه از سری بازی های Splinter Cell (SP) با عنوان
کانویکشن عرضه شد...و ما گیمرهارو باز به دوران گذشته و اوج کودکیمان برگرداند.
انتظاری که حواشی زیادی در بر داشت و تغییرات عمده در نوع روند گیم پلی بازی انتقادات زیادی رو پیش رو داشت. تا این که بازی ارائه شد و میشه گفت این جا داشتان سام ما هم با تمام اون خاطراتش به پایان رسید
************************************************** *********گیم پلی..: همانطور که اشاره شد گیم پلی بازی کاملا تغییر کرده و سبک جدیدی از نوع مخفی کاری را سام پیش رو گرفته است. ازان جهت که سام دیگر عضو هیچ سازمانی نیست و دیگر اون امکانات که از طرف سازمان تامین می شد را ندارد.( اگر چه کم وکسری هم نداشت) هر گونه مهمات و اسلحه های موجود را باید
در تاریکی فقط شما می توانید ببینید...
از طرف دشمنانمان بدست بیاوریم که هر کدام از انها به کیفی منتقل میشدند که در گوشه کنار مراحل از این کیفها یافت میشد که بازیباز هم می تواند سلاح خود را تغییر دهد هم این که انها را ارتقا دهد موردی که زیاد همچین چرب و نرم پرداخت نشده بود ولی ارزش انجام دادنش را داشت. یک نوع سیستم نشانه گیری یا مارک سام در اختیار دارد به این شکل که می توان سر دشمنان را هدف قرار داد و با یک تیر به سرشون کارشون رو تموم کرد البته مورد منفی در این مورد اینه که این موضوع بازی را خیلی اسان می کند حتی در درجه های بالا هم این امر وجود دارد اما اگر به سیستم تیراندازی بدی که در بازی قرار دارد نگاه کنیم میبینیم که مارک کردن سر دشمنان واقعا به درد بخور هستش حتی در صورت عملکرد بهتر در این موضوع تجربه سام افزایش یافته و دقت بیشتری هم کسب می کند این تجربه اکثرا در همه کارهای سام گنجانده شده است سام می تواند به ارامی از روی سقف..کنار میله ها...دیوار..هر جایی که امکان مخفی شدن است فقط با یک دکمه بسیار ارام وظریف کار دشمن خود را یکسره کند. که باز این امر در تکرار بالا تجربه سام رو افزایش می دهد که همه این موارد در تاریکی به اوج خود می رسد به جرات می توانم بگویم که جز اولین بازی هایی بود که تاریکی حرف اول را می گوید سام درتاریکی اصلا دیده نمی شود و که با استفاده از این امکان راحت میشه از میان لشکری عظیم عبور کرد. گیم پلی بازی بسیار روان و اعتیاد اور است اما برخی مشکلات از جمله کنترل ضعیف و کمی سخت و اسان بودن بیش از حد در برخی مراحل به بازی لطمه زده است.
امتیاز..: 8
************************************************** *********موزیک و صدا.: بعضی وقتا میشه که قلب گیمر همانا پشت مانیتور بایسته و سکته رو بزنه این کار در صورتی امکانپذیر است که یک موسیقی ناب در بازی قرار داشته باشد موزیک بازی (SP) واقعا عالی کار شده است در مواقعی که باید ضرب اهنگ خود را بکوبد می کوبد و در اوج التهاب هم نوازشت می کند تا شاید از جمله سکته کنندگان باشی...صداگذاری بازی هم زیبا کار شده صداپیگان کار خود را به نحو احسنت انجام دادند که البته به دلیل انمیشن ضعیفی که در گرافیک بازی وجود دارد انچنان به چشم نمیاید
مواظب باش سکته نزنی..
امتیاز..: 9.5
************************************************** *********گرافیک...: بازیباز وقتی لودینگ خوب و دموهای بازی رو میبیند با خود انتظار یک گرافیک بسیار خوب رو تصور می کند چون هم نام بازی بسیار بزرگ است و هم این که مدت زیادی هست که بر روی بازی کار شده است اما این موضوع وقتی که به بازی میریم بد جوری توی ذوق میزند گرافیک بازی هیچ ان انتظار را براورده نمی کند. بهتره از محیط شروع کنیم که مثل این که سازندگان بیشتر اوقات خواب الو بودن و یادشون رفته که دارن برای نسل جدید پلتفورم ها بازی درست می کنن . عدم رعایت Analising
برگردیم به 2 سال قبل
ها کاملا مشهود استش از پرداخت ضعیف به درختهای محیط گرفته تا برخی زوایای خود سم که دقت هم نیازی نیست کاملا مشهود است . و به قول خودمون تابلو هستش. اوج ضعفدر طراحی مدل دشمنان هستشو مخصوصا این نزول درمرحله عراق به وضوح بر روی دشمنان دیده می شود که کمال بی دقتی رو نشان میدهد. همین ساختار ضعیف انمیشن در بازی باعث شده که ساختار لبها با نوع دیالوگ ها برابر نباشد که همانطور که در بالا اشاره کردیم صدا رو هم زیر سوال برده است. ولی سازندگان در بین راه از خواب پریدن و نورپردازی هایی انجام دادن که تاریکی و سایه رو به لذت در بازی گنجانده اند تا گیمر تفاوت رو در تاریکی و نور به وضوح احساس می کند( البته به نورپردازی های Alane Awake نمیرسد)
طراحی خود سام هم بسیار زیبا انجام شده حرکات و انمیشنهای مخفی شدنش هم دیدنی و متفاوت هستن که لذت بازی را دوچندان میکند.
امتیاز..: 8
************************************************** *********داستان..: یک بازی مگر چی هست که احساسات یک گیمر رو به تحریک می نشاند روایت داستان از خود داستان بسیار مهمتر است SP نه تنها یک راوی داستان خوبی دارد بلکه دارای یک داستان بسیار کامل و شسته رفته ای هستش. سام 3 سال پس از رویدادهای Double Agent برگشته تا انتقام دختر خود (Sarah) را بگیرد خشن کم طاقت و حوصله هیچ گونه حرف اضافی را ندراد جز این که قاتل دختر خود را پیدا کند و بداند که چه کسی پشت این ماجراست تا این که سرنخی از یک فرد پیدا می کند که اطلاعاتی از قاتل او دارد او را پیدا کرده و با یک مشت و مال حسابی یک اسم از او پیدا می کند که برای سام کافیست اما ماجرا در همین انتقام خلاصه نمی شود و سام به اجبار راهی ماموریت هایی می شود که یک زن او را به قول رساندن به دخترش که .............. داستان بازی توسط یک راوی که زندانی شده است روایت می شود و اتفاقات گذشته و این که چه بلایی به سرش امده روایت می شود. بازی همه مجهولات این سری از بازی هارو کامل کرده و دیگر معمایی در داستان زندگی سام باقی نمی ماند موضوعی که در قسمت های قبل وجود داشت.
جاسوسی که دیگر حوصله هیچ کسی را ندارد
هر جا که میرید هر کاری میکنید رویدادهای گذشته و حال در درو دیوار بازی به صورت سینماتیک و سیاه و سفید به تصویر کشیده می شود و این موضوع هنگامی که با چهره در هم امیخته سام از گذشته دیده می شود واقعا لذت اور است برای بازیباز...تا به خوبی و حس کامل دشمنان رو از پا دربیاوریم دشمنانی که میشه گفت دارای هوش بیهوشی هستند طوری که بعضی وقتها واقعا ساده لوحانه عمل می کنند مثلا وقتی که یک جایی سام یکی از انها رو از پا در میاورد همشون به ان نقطه هجوم میاورند و گیمر می تواند به راحتی یکی از انها رو از پا در بیاور و بعد از پاکسازی به راه خود ادامه در ..البته یک نوع شبح سام وجود دارد که نسبت به دید دشمنان انها شبح سام رو در اخرین مکانی که بود تصور می کنند و بازیباز می تواند از فرصت استفاده کرده و از مجلکه بگریزد اما مجلکه ای که بشتر در کثرت وجود دشمنان ایجاد می شود. با این که بازی دارای سبک مخفی کاریست اما کمی دارای شک است که چرا سازندگان به عمد اکثر مراحل را اجبار به درگیری کردند واقعا راهی وجود نداره که گیمر بتواند به ارامی و مخفی شدن از ان عبور کرد و مجبور به درگیری می شود مرحله عراق و کاخ سفید رومیشه ز جمله این موارد دانست
بازی دارای یک بخش Co-op بسیار زیبا و لذت بخش هست که تجربه دو نفره بازی کردن رو با دو کارکتر متفاوت که البته با یک داستان مجزا هستند رو اجاد می کند که ارزش بازی رو به مراتب بالا م یبرد
امتیاز..: 9
************************************************** *********داستان SP ما هم به پایان رسید به نوبه خودم از قسمتی که لودینگ نمایش می دهد و چهره سام رو به نمایش می گذارد خیلی خوشم اومد چون به یاد دوران گذشته می افتادم و اینجاست که ما گیمرها به نام گیم و بازی درود می فرستیم.
امتیاز..کل..: 9
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)