سلام:
بهترین مدل acer که جدیدترین مدلش هم هست acer extensa 5635g هست.من دو روز پیش خریدم.فوق العادست.به همه دوستان پیش نهاد میکنم بخرن.قیمتش هم 680 تومان.با این قیمت عالیییییییییییییییییییه. کانفیگش رو هم تو صفحه قبل گذاشتم.
سلام:
بهترین مدل acer که جدیدترین مدلش هم هست acer extensa 5635g هست.من دو روز پیش خریدم.فوق العادست.به همه دوستان پیش نهاد میکنم بخرن.قیمتش هم 680 تومان.با این قیمت عالیییییییییییییییییییه. کانفیگش رو هم تو صفحه قبل گذاشتم.
نظر خودم : 5738ZG خیلی بهتره ازش
سلام بلاخره تصمیم رو گرفتم , 5738g میگیرم , تو مشهد هر جا گشتم پیدا نکردم , فقط یه جا بهم گفت که فردا واسش میارن , قیمت هم 829 تومن گفت.
از نظر شارژ چه جوریه؟
نظر من هم : 5738ZG خیلی بهتره ازشسلام:
سلام حمید خان
یه سوال دارم
من ویندوز 7 رو رو لپتاپم نصب کردم نمیدونم چجوری رو xp مُد بزارمش
لطفاً راهنماییم کنیم
یه برنامه مجازی سازی هست؛ برنامههای دیگری توصیه میشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
می خواستم بدونم کیفیت تصویر در 5738 جی چطوریه به خصوص برای دیدن فیلم ؟
یکی از بچه ها در تاپیک نکات مثبت و منفی لپ تاپ ها برای مدل Acer Aspire 5935G اینطوری گفته:
-کیفیت LCD تو صفحات مشکی به شدت پایینه بطوری که من نتونستم توش فیلم دیدن رو تحمل کنم!.
ایا این برای مدل 5738 جی هم صحت داره ؟
ممنون
تو ویندوز 7 یک برنامه جدید امده که windows xp mode هست که virtual هستش..و یه فایل 500 مگی از طرف خود مایکروسافت هست که تنها بروی ویندوز 7 نصب میشه و خودشwindows xp رو در درون خودش داره و نیازی به نصب سیستم عامل بروی برنامه مجازی ساز نیست.برنامه virtual box یا vmware برنامه هایی هستن که شرکتهای دیگه اونو نوشتند و برای نصب انواع سیستم عامل مناسب هست و در واقع باید cd اون سیستم عامل بروی اون برنامه مجازی ساز نصب بشه.یه سوال دارم
من ویندوز 7 رو رو لپتاپم نصب کردم نمیدونم چجوری رو xp مُد بزارمش
در نسخه ای که مایکروسافت برای ویندوز 7 داده ، در واقع شما تنها نیاز به نصب این برنامه دارید و بعد ار اون ویندوز xp رو بروی دسکتاپ ویندوز 7 خواهید داشت و نیازی به CD ویندوزXP ندارید.
اما نکته بعدی اینه که ، این برنامه بروی cpu هایی نصب میشه که virtualization technology رو ساپورت میکنند.cpu های 4200,4300,6400,6500,6600,7350,7550 ,3400 این قابلیت رو ساپورت نمی کنند و این برنامه در انهااجرا نمی شود.پس یه فایل 500 مگی که اجرا نمی شه دانلود نکنید. اما اون برنامه های مجازی سازی اجرا میشوند.ارزش این برنامه اینه که مایکروسافت نوشته و بسیار با ساختار اصلی ویندوز 7بهینه است.
دانلود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام خدمت تمامی دوستان
همون طور که میدونید ، یکی ، دو هفته پیش 5738Z خریدم
الآن روش 2 تا ویندوز دارم :
1. Windows 7 Ultimate N Build 7600 10/22/2009
2. Windows Server 2008 SP1
تمامی درایور های ویندوز 7 رو با upgrade خود ویندوز ، از اینترنت میگیرم و نصب میکنم
ولی تو Server 2008 مشکل اینجاست که فقط ، صدا رو خودش نصب میکنه ، نه وایرلس و نصب میکنه و نه لن و
تو گوگل اینا هم گشتم ، چیزی پیدا نکردم ، اگه میشه راهنمایی کنید
ممنون
من ZG دارم،کیفیت همشون یکیه،و این حرف دوستمون نه بدین شدت که نشه دید ولی درسته،
البته کیفیت فیلم هم خیلی شرطه.اما در کل خوبه .اگه مستقیم نگاه کنی که هیچ مشکلی نداره،نباید زیاد سخت بگیری،من خودم فیلم هم میبینم مشکلی ندارم،ا گه فقط برای فیلم میخوای خوب سینمای خانواده بگیر.،![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)