تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 145 از 1211 اولاول ... 45951351411421431441451461471481491551952456451145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من از pes باز های قدیمی هستم ولی احساس میکنم کم کم این قضیه لایسنس داره میره رو اعصاب گیم پلی هم که ظاهرا زیادبهبود پیدا نمیکنه
    در حالی که فیفا نکست کیفیت و قدرت خوبی داره
    یه زمانی روی کنسول هم از فیفا بهتر بود
    فقط کافیه سال دیگه فیفا برای pc نکست بده ببینید چی میشه

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

بازی Madden NFL به اون عظمت گرافیکی واسه PC عرضه میشه اونوقت با بی شرمی مسئولین فیفا میان و میگن امکان پذیر نیست فیفا رو نکست بدیم.
    Madden NFL کی واسه PC اومد!!!!!!!!!!
    والا تا اونجایی که من میدونم این بازی واسه کنسول ها اومده! کلا بازی هایه EA Sport برایه کنسول ها هست!

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

بله بازی فیفا کلا تحت لایسنس فیفا بوده و هست واسه همین اینقدر در امر لایسنس موفق هست. کلا واسه کنسول ها فیفا به درد می خوره
    بیش تر از این نمی خوام بحث تاپیک عوض بشه اما یه سوال.این فیفا نکست روی همه کنسولهاست یا فقط بعضی هاشون؟مثلا اگه روی xbox360 هستش میشه با این برنامه های مخصوص (که تو کامپیوتر میشه بازیهای ایکس باکس روبازی کرد)با همون گرافیک و خصوصیات بازی کرد؟

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

بیش تر از این نمی خوام بحث تاپیک عوض بشه اما یه سوال.این فیفا نکست روی همه کنسولهاست یا فقط بعضی هاشون؟مثلا اگه روی xbox360 هستش میشه با این برنامه های مخصوص (که تو کامپیوتر میشه بازیهای ایکس باکس روبازی کرد)با همون گرافیک و خصوصیات بازی کرد؟
    دوست عزیز این بازی یعنی فیفا نکست فقط بر رویه PS3 و Xbox 360 هستش!
    و تا اونجایی که من میدونم برنامه ی اومدن بازی هایه PS2 هنوز درست و حسابی نیومده چی باشه Xbox 360 !
    نه برنامه ای نیومده که بشه بازی هایه Xbox 360 رو تویه PC بازی کرد ( اگه بیاد که Microsoft باید بره بمیره دیگه ).

اگه نباشه جاش خالی می مونه d_a_n_t_e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

شما مثل اینکه Nba 2k9 را از نزدیک ندید؟!!
    دوست عزیز این بازی یعنی فیفا نکست فقط بر رویه PS3 و Xbox 360 هستش!
    و تا اونجایی که من میدونم برنامه ی اومدن بازی هایه PS2 هنوز درست و حسابی نیومده چی باشه Xbox 360 !
    نه برنامه ای نیومده که بشه بازی هایه Xbox 360 رو تویه PC بازی کرد ( اگه بیاد که Microsoft باید بره بمیره دیگه ).
    بعد اونوقت گرافیک nba بالاست ؟
    Madden NFL کی واسه PC اومد!!!!!!!!!!
    والا تا اونجایی که من میدونم این بازی واسه کنسول ها اومده! کلا بازی هایه EA Sport برایه کنسول ها هست!
    فکر کنم اینجا تاپیک PES باشه

-----------------------------------------------------------------------------
    این کارت مسی (incisive run) به نظر من زیاد کارایی نداره خوب اگه توانایی مسی اینه که میتونه خوب توی عرض حرکت کنه پس چه این کارت off باشه چه on باید به یه صورت حرکت کنه و کلا از این کارت خوشم نیومد یا مثلا کارتCut Back Pass که مال henry هست هم مثل همینه ولی کارت Eraly Cross کارت جالبیه

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

فکر کنم اینجا تاپیک PES باشه

-----------------------------------------------------------------------------
    این کارت مسی (incisive run) به نظر من زیاد کارایی نداره خوب اگه توانایی مسی اینه که میتونه خوب توی عرض حرکت کنه پس چه این کارت off باشه چه on باید به یه صورت حرکت کنه و کلا از این کارت خوشم نیومد یا مثلا کارتCut Back Pass که مال henry هست هم مثل همینه ولی کارت Eraly Cross کارت جالبیه
    اینا همش اثرات بی خبری هست. متاسفانه جند روزی هست اخبار منتشر نمیشه

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

نرم افزار PSX2 آخرین ورژن به راحتی آب خوردن بیش از 90 درصد بازیهای PS2 رو اجرا می کنه. و همین گروه روی پروژه PS3 دارن کار می کنن تا امولاتور بسازن براش

خیر یک ماه پیش رسما تائید شد که برای PC هم میاد. البته مطمئن نیستم نکست هست ولی اگه اشتباه نکنم نکست هست چون دلیلی نداره برای 3 تا پلتفورم بده یکیش که PC باشه کارنت بسازه
    برن PS3 رو كپی خور كنن ... شبيه ساز ساختن براش پيشكش !! ( شتر در خواب بيند پنبه دانه ! )

8. این کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

الان دوستان در نکست بودن نسخه PC که شکی نیست ؟! نه ؟! جون بحث هایی دیده شده که احتمال می رفت نکست نباشه ... ولی خوب کار عاقلانه ای هم به نظر نمیرسه برای Konami حداقل یکی از advantage ها PES نسبت به فیفا همین next بودن برای PC بوده تا حالا ... حالا ازین ببعد رو نمی دونم ! ایشاا... این نسخه فول و نکست رو pc میاد که بار دیگر به این EA احمق ثابت بشه نکست بر روی pc ممکن هست !

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نه دوست عزیز...مثل سری قبل این نسخه هم بصورت نکست برای pc عرضه میشه
    اصلا قرار نبوده که نکست برای pc کنسل بشه

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان ببخشيد اين بحث نكست يعني چي ؟
    نكست به چي ميگن ؟

ممنون ميشم توضيح بديد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •