وقتی داری بازی میکنی تو option دنبالش میگردی؟؟؟اگه آره باید قبل از play کردن بازی
بری تو option بعد اونجا هست
موفق باشی
وقتی داری بازی میکنی تو option دنبالش میگردی؟؟؟اگه آره باید قبل از play کردن بازی
بری تو option بعد اونجا هست
موفق باشی
مال ما رو هم جواب بدین لطفا
Tony یک مرحله داره به نام ladi's night
که باید با tony بریم یک جا سوار هلیکوپتر بشیم بعد بریم یک جا نزدیک یک پارک....من تا اونجا میرم وقتی میخوام فرود بیام هیچ کاری نمیشه کرد توی نقشه هم چیز خاصی نیست!هیچ کلیدی کار نمیکنه هلیکوپتر روی هوا مونده و هواپیما و ماشینها هم رد میشن! فقط Escape که میزنم صفحه سیاه میشه و هیچ کار نمیشه کرد
سلام دوستان
من دیروز بازی gta iv رو با نام liberty city توی 5 دی وی دی تو بازار دیدم که ظاهرا شامل دو بسته مکمل گ.ی تونی و گمشده و لعنت شده هست.
سوالم اینه که آیا این دو بسته مکمل روی بازی اصلی نصب می شن یا فقط به طور جداگانه؟ آیا این 5 دیسک فقط شامل بسته های مکمل می شه یا شامل بازی اصلی هم می شه؟
وآیا این دو بسته مکمل به صورت مجزا توی بازار یا برای دانلود وجود نداره؟ چون من بازی اصلی رو دارم و این هم تعداد دیسک هاش زیاده...
ممنون می شم راهنمایی کنید
Last edited by hamedchtsz; 12-08-2010 at 15:09.
نه اونا با بازی اصلی کاری ندارن
یعنی ما هویج دیگه
دوست عزیز شما برنامه xlive رو نصب کردین؟؟؟؟؟؟؟؟سلام به همه
من تا آخرای بازی رو انجام دادم ولی بعد ویندوزم خراب شد سیو بازی رو برداشتم حالا ویندوز جدید زدم وقتی سیو رو میزارم سر جاش تو بازی ارور میده میگه لود نشد لطفا هارد خود را چک کنید
ویندوز قبلی xp sp3 الان باز همون
فک کنم تنظیمات xlive رو ورنداشتم چیکار کنم؟
دوست عزیز نقل قول کنید ببنیم سوالتون چی هستیعنی ما هویج دیگه
كسي نبود كمك كنه؟ورژن بازي:
روي EFLC.exe نوشته 1.1.1.0
و روي LaunchEFLC.exe نوشته 0.1.0.0
ديگه نميدونم منظورتون كدومش بود؟
دوست عزیز نقل قول کنید ببنیم سوالتون چی هستلطفاسلام به همه
من تا آخرای بازی رو انجام دادم ولی بعد ویندوزم خراب شد سیو بازی رو برداشتم حالا ویندوز جدید زدم وقتی سیو رو میزارم سر جاش تو بازی ارور میده میگه لود نشد لطفا هارد خود را چک کنید
ویندوز قبلی xp sp3 الان باز همون
فک کنم تنظیمات xlive رو ورنداشتم چیکار کنم؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)