تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 145 از 334 اولاول ... 4595135141142143144145146147148149155195245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

داره خودمونی میشه farshid gandomi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

بعد از 2 سال و 2 ماه دعوت نامه اومده ، بعد از تكميل وجه و اعلام رسيدن خودرو تا تاريخ 15 خرداد و با تاخير 15 روزه يعني 29 خرداد تيباي ما اومد. چشمتون روز بد نبينه . به محض ديدن خودرو فكر كردم كه اين خودروي من نيست چون اونقدر گل ولاي بارون روش ريخته بود رنگ پيشنهادي نقره اي اين حقير مثل نوك مدادي شده بود. فندك ماشين هم ارسال نشده بود. بالاخره پس از تحويل سوار اين آهو شديم تا به نزديكترين بنگاه جهت فروش بريم. ماشين اونقدر زير آفتاب مونده بود مثل كوره داغ شده بود . از نمايندگي تا بنگاه فاصله اي حدود 25 كيلومتر ميشد . كولر رو روشن كرديم اما دريغ از يه ذره خنكي . شبيه فن فقط گرما از خودش تراوش ميكرد. نميدونم يادشون رفته گاز كولر بزنن يا.....تصميم گرفتم ماشينو اول بشورم بعد به بنگاه ببرم. تمام زوارهاي خودرو بي كيفيت و به طور ناشيانه اي روي ماشين زار ميزد هر جاي زوار رو كه دستمال ميكشيدم بلند ميشد. پمپ هيدروليك هم هر چند خيلي نرم و روان بود ولي كمي صدا ميداد. ترمزها خوب بودند. ديد عقب خيلي كم بود شبيه ال 90 . بيرون هم نسبت به كمپاني بي حياي سايپا قيمت خودرو اختلافي حدود 400000 هزار تومان را دارد.قيمت پايه 11810000 هزار تومان براي من زده بودند.يعني تو بازار ارزونتره. صندليهاش انصافا راحت و جادار بودند. صداي موتور هم از پرايد خيلي كمتر بود . ولي از لحاظ شتاب تعريفي نداشت.ممنون از توجهتون

2. این کاربر از farshid gandomi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه tiba-'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ايا دما اب رادياتور تيبا تا خط وسط (خط دوم) نرمال است ياخير؟

من تيبا را 3/3/90 تحويل گرفتم ولي هنوز كارت خودرو نيامده (بقيه مدارك امده) چجوري بايد پيگيري كنم؟
    Last edited by tiba-; 20-06-2011 at 19:57.

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIBA-NAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ايا دما اب رادياتور تيبا تا خط وسط (خط دوم) نرمال است ياخير.

---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:51 PM ----------

من تيبا را 3/3/90 تحويل گرفتم ولي هنوز كارت خودرو نيامده (بقيه مدارك امده) چجوري بايد پيگيري كنم؟

از ماشینت برامون بگو
    از مشخصات و نکاتی که در موردش به نظرت میاد
    ممنون میشیم ما رو بهره مند کنی از نظراتت

5. این کاربر از TIBA-NAVID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه captainpersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

واقعا نمیدونم چی بگم

حالا این دوستمون که ماشین فروخت اما کسایی که دارن بیان یه توضیح بدن دق کردیم بابا هرروز یه بحث تازه پیش میاد.حیف که الان ماشین نمیخواستم وگرنه بهترین کار انصراف و خرید از بیرون.هم ارزونتره هم میبینی چی میخری

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

آقاي گندمي شرايط شما مثل منه .شما براي تاخير اقدامي كردي ؟ ماشين اگه فروختي چند فروختي؟ آيا اون وسايلي كه در سال 89 مشكل داشت و قرار بود در تيباهاي 90 ديگه اون مشكلا را نداشته باشه حل شده يا نه ؟( شرايط منم مثل شماست ولي هنوز ماشينم نيومده )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

كارت ماشين معمولاً 1 تا دو ماه طول ميكشه بياد نبايد زياد عجله كني . اگه خيلي دير شده بايد به همون اداره پستي كه كارت سوخت و برگ سبز خودروتو آ‌ورده زنگ بزني

9. این کاربر از امير رسول بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه glayolx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

واقعا نمیدونم چی بگم

حالا این دوستمون که ماشین فروخت اما کسایی که دارن بیان یه توضیح بدن دق کردیم بابا هرروز یه بحث تازه پیش میاد.حیف که الان ماشین نمیخواستم وگرنه بهترین کار انصراف و خرید از بیرون.هم ارزونتره هم میبینی چی میخری

بله دقیقا حق با شماست کلا آدم باید چیزیرو که می بینه بخره و همون وقع تحویل بگیره چون اصلا نمیشه رو کار اینا حساب باز کرد. اما در کل ماشین ایرانی خریدن شانسیه چون دوتا ماشین تولید یه روز با هم فرق می کنن.
    اما یه جمله برای جواب تمام این سوالات و تردیدها

این ماشین با همین قیمت مناسب ترین گزینه است

اگه واقعا کسی دو سه میلیون بیشتر داره که هیچ، چون گزینه های دیگه زیادن ولی اگه نداره نسبت به ظاهر و مشخصات کلی این ماشین مناسب ترین گزینه است. این مشکلات و معایب تو بقیه ماشین های ایرانی هم پیش میاد اما چون توقع ما نسبت به این ماشین بالاس و خیلی برای رسیدن بهش صبر کردیم برامون بزرگ جلوه کرده.

البته فکر نکنین دارم از سایپا طرفداری می کنم یا از وضعیت خودرو سازی راضیم اما با شرایط فعلی گل و بللبل این مملکت باید این چیزهارو تحمل کرد.

---------- Post added at 09:58 AM ---------- Previous post was at 09:56 AM ----------

منم یه روز قبل از شما تحویل گرفتم و آمپر آب تقریبا همیشه وسطه و با توجه به فصل تابستون فکر می کنم نرمال باشه.

11. این کاربر از glayolx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

بله دقیقا حق با شماست کلا آدم باید چیزیرو که می بینه بخره و همون وقع تحویل بگیره چون اصلا نمیشه رو کار اینا حساب باز کرد. اما در کل ماشین ایرانی خریدن شانسیه چون دوتا ماشین تولید یه روز با هم فرق می کنن.
    اما یه جمله برای جواب تمام این سوالات و تردیدها

این ماشین با همین قیمت مناسب ترین گزینه است

اگه واقعا کسی دو سه میلیون بیشتر داره که هیچ، چون گزینه های دیگه زیادن ولی اگه نداره نسبت به ظاهر و مشخصات کلی این ماشین مناسب ترین گزینه است. این مشکلات و معایب تو بقیه ماشین های ایرانی هم پیش میاد اما چون توقع ما نسبت به این ماشین بالاس و خیلی برای رسیدن بهش صبر کردیم برامون بزرگ جلوه کرده.

البته فکر نکنین دارم از سایپا طرفداری می کنم یا از وضعیت خودرو سازی راضیم اما با شرایط فعلی گل و بللبل این مملکت باید این چیزهارو تحمل کرد.

---------- Post added at 09:58 AM ---------- Previous post was at 09:56 AM ----------

منم یه روز قبل از شما تحویل گرفتم و آمپر آب تقریبا همیشه وسطه و با توجه به فصل تابستون فکر می کنم نرمال باشه.

دوست عزیز شما که تقریبا 1 ماه خودرو گرفتید معایب و مزایا میتونید بگید؟
    یه توضیح در مورد کولر و کشش خودرو و شتاب اولیه میتونید بگید؟
    توقع ندارم تو این مدت کم موتور ماشین پایین بیارید.وقتی حرکت میکنید به نظر ماشین خسته راه می افته یا نرم و اینکه از لحاظ شما نسبت به خودروهای دیگه به شکل هست اگر سوار شدین(ریو.206.L90.لیفان) ؟
    Last edited by captainpersian; 21-06-2011 at 08:30.

13. این کاربر از captainpersian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIBA-NAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

منم بعد ازینکه جوابمو دادن قرار شد روز 1 تیر وجهشونو پرداخت کنم تا ببینم کی میاد ماشین...
    فردا پرداخت میکنم.
    در فاکتوری که اومده نوشته موعد تحویل:31 تیرماه
    یعنی اگه خوش قول باشن تا 31 ماه فرصت دارن
    اگه بازم بدقول باشن که خدا میدونه

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

نوید جان ماشین گرفتی اگه امکانش بود تهران بودی . بیار ببینیم چه جوریه .؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •