بابا ميزنم نميشهه چكار كنم چجوري جون من بگو امير جون اين stylus چي هست منظورتون با دقته tab كنم منظورتون همون فشار بدم روش با انگشت ولي نميشه
بابا ميزنم نميشهه چكار كنم چجوري جون من بگو امير جون اين stylus چي هست منظورتون با دقته tab كنم منظورتون همون فشار بدم روش با انگشت ولي نميشه
Last edited by farahzad; 01-02-2009 at 12:49.
stylus = قلم.
با انگشت نه. با قلم فشار بده روش! (دقیقا" وسط علامت +)
من نميفهمم چجوري بايد اين كارو كنم يعني رامي كه نصب كردم مشكلي نداره وقتي گوشي روشن ميشه 2 تا بوق ميزنه بعد صفحه ويندوز موبايل مياد بعد 1 نوشته مياد نميدونم 1 چيزي تو مايه هاي tab screen مينويسه بعد روش كه ميزنم 1 صفحه باز ميشه ميزنه align screen كه 1 علامت + هست رو صفحه ولي هر چي روش ميزنم هي جا به جا ميشه چكار كنم
من قلمشو از طرف كه رفيقم بود نگرفتم چكار بايد بكنم نميشه از چيز ديگه اي استفاده كرد الانم اصفهانم بهش دسترسي ندارم يعني اگه با قلم روش بزنم درست ميشه حتما بايد قلم خودش باشه؟؟؟؟
Last edited by farahzad; 01-02-2009 at 13:15.
دلنگیزکم!
با خودکار (یا یه چیز نوک تیز) بزن وسط اون + هر جا رفت دوباره تو هم وسطش رو با خودکار فشار بده! کلا 5 بار باید بزنی وسط او + تا صفحه تنظیم بشه.
دمت گرم مرد حالا 1 قسمت اوكده به اسم stylus ا.نجا چكار كنم درست skip بزنم يا next
من next رو زدم ولي 1 قسمت حالا اومده pop-up menus هيچ دكمه اي نداره امير خان
Last edited by farahzad; 01-02-2009 at 13:31.
والا نمی دونم چون من امنیا ندارم!
فعلا skip کن کارت راه بیوفته. بعدش برو از کسی که امنیا داره اینو بپرس...
الان گوشي رو خاموش كردم و دوباره صفحه رو كاليبره كردم حال دوباره امدم قسمت stylus كدام گزينه رو انتخاب كنم next يا skip
بالاش نوشته single-tap an item to select it. tap and hold .... نوكرتونم اگه زود جواب بدين تو دلم غوقاست
نوكرتونم درست شد دمتون گرم با دكمه تشكر نميتونستم ازتون تشكر كنم دمت گرم اير خان گوشيم بالا اومد منو بگو ميخاستم گوشيمو فلش كنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)