تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 145 از 804 اولاول ... 4595135141142143144145146147148149155195245645 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 8040

نام تاپيک: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا

در آغاز فعالیت placebo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من بین 5800 و g900 موندم کودومو انتخاب کنم، اگه می شه راهنمایی کنین.. (ببخشین اگه جای این سوال اینجا نیست)

داره خودمونی میشه baback656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اصفهان - خوزستان

پيش فرض

سلام
    دوستان ببخشید من تمام صفحه های این تاپیکو خوندم ، من با گوشی با هدست آهنگ زیاد گوش میدم و این گوشی تمام انتظارات منو برآورده میکنه ( از لحاظ آهنگ گوش دادن ) ، از رم 8 گیگش گرفته تا تاچ بودنش و ....
    فقط یک مورد برام مبهم مونده و از همه مهمتره اینه که آیا کیفیت هدست این گوشی بالاست یا نه ؟
    من در حال حاضر n73 دارم ، کیفیتش از گوشیی که الان دارم بالاتره یا پایینتره یا مثل همونه ؟
    مرسی
    کیفیت هدست مثل گوشی های سری e هست و خوبه اما نسبت به این گوشی و امکانات و کلاسش ضعیفه

3. این کاربر از baback656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهرون دیگه!!!

پيش فرض

سلام دوستان.منم خريدم ولي يه مشكل کوچیک دارم اينكه بقل دوربين جلوش اونجايي كه خارها به هم ميچسبه يعني بقلش يه خورده فاصله وجود داره.يعني يه جوريه كه نور ازش بيرون مياد.به نظر شما جي كار كنم؟مال همه اين مشكلو داره يا فقط مال منه؟ممکنه یه خارش شکسته شده باشه؟در این صورت گارانتی برخورد میکنه؟ اصلا این حساسیت لازمه؟

داره خودمونی میشه baback656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اصفهان - خوزستان

پيش فرض

گوشی چینی تا حالا ندیدین از اینایی که شصت تا باند داره و تی وی داره و آنتن داره و......

اینم از اون حرفا بودا؟

بعید می دونم 5800 چینیش اومده باشه. حداقل من که ندیدم. (حداقل هفته ای یه بار علاالدینم)
    آقا مهدی مطمئن باش که چینیش توی بازار هست و الان حدود 2ماه هست که دستمه و کاملا راضی هستم و بجز 2-3 دفعه که هنگ کرد و این توی گوشیهای نرم افزاری سیمبیان عادیه و دیگه اینکه نوکیا کلا گوشیهارو توی چین میسازه اما با کیفیت بالا و اصلا اون گوشیهای چینی تی وی دار رو فراموش کن چون مقایسه اونها با 5800 خنده داره

6. 2 کاربر از baback656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت f.satan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

[
    quote=surpriser;3651799]سلام دوستان.منم خريدم ولي يه مشكل کوچیک دارم اينكه بقل دوربين جلوش اونجايي كه خارها به هم ميچسبه يعني بقلش يه خورده فاصله وجود داره.يعني يه جوريه كه نور ازش بيرون مياد.به نظر شما جي كار كنم؟مال همه اين مشكلو داره يا فقط مال منه؟ممکنه یه خارش شکسته شده باشه؟در این صورت گارانتی برخورد میکنه؟ اصلا این حساسیت لازمه؟[/quote]

خیالتون راحت مساله خاصی نیست واین قبیل موارد زیاد پیش میاد

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا مهدی مطمئن باش که چینیش توی بازار هست و الان حدود 2ماه هست که دستمه و کاملا راضی هستم و بجز 2-3 دفعه که هنگ کرد و این توی گوشیهای نرم افزاری سیمبیان عادیه و دیگه اینکه نوکیا کلا گوشیهارو توی چین میسازه اما با کیفیت بالا و اصلا اون گوشیهای چینی تی وی دار رو فراموش کن چون مقایسه اونها با 5800 خنده داره
    منظورش چینی تحت لیسانس نوکیا نبود! 5800 ساخت چین تو کارخونه رسمی نوکیا در گوانگجو ساخته میشه و از نظر کیفیت هیچ فرقی نداره! منظور مهدی این گوشی چینی های بی اصل و نسبه مثل n83

9. 2 کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

می ذاشتی یه 6-7 ماه دیگه نقل قول میکردی
    ما که از بدو تولد این گوشی گفتیم چینیه. دیگه فرق گوشی تولید چین با مونتاژ چین رو می دونم.
    محض اطلاع شما باید بگم 5800 تولید چین ( طرح) هم به گفته بچه های همین فروم تولید شده
    خدمات پس از فروش.
    البته بدون گارانتی رو ممکنه ازش لوازم بردارن.
    ولی متفرقه و اصلی رو نه.
    درسته ولی وقتی بدونه محتویات پک چی هست می تونه اولش شرط بذاره که پکش کامل باشه.
    منظورش چینی تحت لیسانس نوکیا نبود! 5800 ساخت چین تو کارخونه رسمی نوکیا در گوانگجو ساخته میشه و از نظر کیفیت هیچ فرقی نداره! منظور مهدی این گوشی چینی های بی اصل و نسبه مثل n83
    ممنون پوریا پستمون همزمان اومد منم ویرایش کردم.
    Last edited by M@hdi-B; 03-04-2009 at 09:56.

11. این کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

سلام
    توی سایت نوکیا فارسی نوشته بود میکرفون استریو داره ولی من کلشو بالا پایین کردم یک میکرفون بیشتر نددیم نظر شما چیه ؟!
    داره یا اشتباه کرده؟
    توی سایت نوکیا منظورش اسپیکر استریو نه میکروفون استریو
    که دو تا اسپیکر استریو هم داره

13. این کاربر از NINTENDO_DS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان.منم خريدم ولي يه مشكل کوچیک دارم اينكه بقل دوربين جلوش اونجايي كه خارها به هم ميچسبه يعني بقلش يه خورده فاصله وجود داره.يعني يه جوريه كه نور ازش بيرون مياد.به نظر شما جي كار كنم؟مال همه اين مشكلو داره يا فقط مال منه؟ممکنه یه خارش شکسته شده باشه؟در این صورت گارانتی برخورد میکنه؟ اصلا این حساسیت لازمه؟
    یه دوست دیگه هم تو همین تاپیک مشکل شما رو داشت! مشکل خاصی نیست! شانسیه دیگه واسه یکی درست درمیاد مشکل نرمافزاری پیدا میکنه واسه یکی دیگه هم مثل شما خود گوشی اینطوریه!سخت نگیر!

داره خودمونی میشه phoenix69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

خوب اگه برنامه رو ساین کردی تاریخو چرا کشیدی عقب؟ تاریخت باید درست باشه.
    آخه اول ساین کردم دیدم نصب نمیشه یعنی همون ارورو میده گفتم شاید تاریو عقب بکشم درست شه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •