سلام دوستان
من بین 5800 و g900 موندم کودومو انتخاب کنم، اگه می شه راهنمایی کنین.. (ببخشین اگه جای این سوال اینجا نیست)
سلام دوستان
من بین 5800 و g900 موندم کودومو انتخاب کنم، اگه می شه راهنمایی کنین.. (ببخشین اگه جای این سوال اینجا نیست)
کیفیت هدست مثل گوشی های سری e هست و خوبه اما نسبت به این گوشی و امکانات و کلاسش ضعیفه
سلام دوستان.منم خريدم ولي يه مشكل کوچیک دارم اينكه بقل دوربين جلوش اونجايي كه خارها به هم ميچسبه يعني بقلش يه خورده فاصله وجود داره.يعني يه جوريه كه نور ازش بيرون مياد.به نظر شما جي كار كنم؟مال همه اين مشكلو داره يا فقط مال منه؟ممکنه یه خارش شکسته شده باشه؟در این صورت گارانتی برخورد میکنه؟ اصلا این حساسیت لازمه؟
آقا مهدی مطمئن باش که چینیش توی بازار هست و الان حدود 2ماه هست که دستمه و کاملا راضی هستم و بجز 2-3 دفعه که هنگ کرد و این توی گوشیهای نرم افزاری سیمبیان عادیه و دیگه اینکه نوکیا کلا گوشیهارو توی چین میسازه اما با کیفیت بالا و اصلا اون گوشیهای چینی تی وی دار رو فراموش کن چون مقایسه اونها با 5800 خنده داره
[
quote=surpriser;3651799]سلام دوستان.منم خريدم ولي يه مشكل کوچیک دارم اينكه بقل دوربين جلوش اونجايي كه خارها به هم ميچسبه يعني بقلش يه خورده فاصله وجود داره.يعني يه جوريه كه نور ازش بيرون مياد.به نظر شما جي كار كنم؟مال همه اين مشكلو داره يا فقط مال منه؟ممکنه یه خارش شکسته شده باشه؟در این صورت گارانتی برخورد میکنه؟ اصلا این حساسیت لازمه؟[/quote]
خیالتون راحت مساله خاصی نیست واین قبیل موارد زیاد پیش میاد
![]()
منظورش چینی تحت لیسانس نوکیا نبود! 5800 ساخت چین تو کارخونه رسمی نوکیا در گوانگجو ساخته میشه و از نظر کیفیت هیچ فرقی نداره! منظور مهدی این گوشی چینی های بی اصل و نسبه مثل n83![]()
می ذاشتی یه 6-7 ماه دیگه نقل قول میکردی
ما که از بدو تولد این گوشی گفتیم چینیه. دیگه فرق گوشی تولید چین با مونتاژ چین رو می دونم.
محض اطلاع شما باید بگم 5800 تولید چین ( طرح) هم به گفته بچه های همین فروم تولید شده
درسته ولی وقتی بدونه محتویات پک چی هست می تونه اولش شرط بذاره که پکش کامل باشه.خدمات پس از فروش.
البته بدون گارانتی رو ممکنه ازش لوازم بردارن.
ولی متفرقه و اصلی رو نه.
ممنون پوریا پستمون همزمان اومد منم ویرایش کردم.منظورش چینی تحت لیسانس نوکیا نبود! 5800 ساخت چین تو کارخونه رسمی نوکیا در گوانگجو ساخته میشه و از نظر کیفیت هیچ فرقی نداره! منظور مهدی این گوشی چینی های بی اصل و نسبه مثل n83
Last edited by M@hdi-B; 03-04-2009 at 09:56.
توی سایت نوکیا منظورش اسپیکر استریو نه میکروفون استریو
که دو تا اسپیکر استریو هم داره
یه دوست دیگه هم تو همین تاپیک مشکل شما رو داشت! مشکل خاصی نیست! شانسیه دیگه واسه یکی درست درمیاد مشکل نرمافزاری پیدا میکنه واسه یکی دیگه هم مثل شما خود گوشی اینطوریه!سخت نگیر!
آخه اول ساین کردم دیدم نصب نمیشه یعنی همون ارورو میده گفتم شاید تاریو عقب بکشم درست شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)