سلام بچه ها
من اسپیدی رو تست کردم اصلا کم نشده بود و رو 3400 تا عوض کردم
الان توش بهران پیشتاز ریختم ... خیلی روغن خوبیه .. صدای موتور پایین اومده .... فیلتر هوا و روغن رو هم عوض کردم
نتیجه : به هیچ وجه بهران خودرو نریزید آشغاله ...
![]()
سلام بچه ها
من اسپیدی رو تست کردم اصلا کم نشده بود و رو 3400 تا عوض کردم
الان توش بهران پیشتاز ریختم ... خیلی روغن خوبیه .. صدای موتور پایین اومده .... فیلتر هوا و روغن رو هم عوض کردم
نتیجه : به هیچ وجه بهران خودرو نریزید آشغاله ...
![]()
سلام به همه من میخواستم سپر و فلاپ اسپرت رو ماشینم ببندم
میخواستم بدونم چقدر هزینشه و کجا این کار رو میکنند؟ من تهرانم
سلام
پراید صبا خرداد 89 دارم حدود 1400 تا راه رفته سرویس اولیه هم بردم نمایندگی منتها مصرفش به نظرم خیلی بالاست (حدود 10تا تو شهر) به نظرتون از چی میتونه باشه؟ باد لاستیکا تنظیمه
ف.ی.ل.ت.ر هواشه؟ یا انژکتورش مشکل داره؟ از خود نمایندگیش پیگیری کنم خوبه یا ببرم یه مکانیک ماهر؟
ممنون میشم زود جواب بدید
مبارکه
باد لاستیک هاتو عددی بکن که روش نوشته .. مثلا لاستیک های من کوموهو روش نوشته 36psi منم 36 تا کردم
حرف اینو و اونو گوش نده
10 تا زیاده نباید باشه ولی تا 8 الی 8.5 عادیه
تو جاده مصرفش چند تاست ؟
من از نمایندگی ها بدم میاد .. مزخرفن .. هیچی حالیشون نیست ... فقط بلدن آدم رو بتیغن
فیلتر هوای ماشین منم وقتی رو 6000 تا بردم عوض کنم دیدم انگار 50000 تا کار کرده ... خاک خالی بود . کثافت ها دست دوم گذاشته بودن . یه تستی بکن
به نظر من ببر پیش یه مکانیک ماهر پراید
موفق باشی![]()
تو کدوم شهر و چه شرایطی ؟
بله منم تو تهران کولر بگیرم تو ترافیک 10 تا میسوزونه !!!
ماشین رو صفر گرفتم دو ماهی هست سرویس اولیه هم بردم.
دیروز ترمز می گرفتم سوت می کشید! که همانطور می دونید مشکل از لنت هست
بردم نمایندگی گفت لنت جزو گارانتی نیست و فقط هزینه نصب ازت نمی گیریم خلاصه 30 تومن گرفت 4 تا لنت چرفخا رو تعویض کرد.
می خواستم ببینم قیمت لنت رو چه پایه ای هست یه لنت خوب ؟ قیمت خوب گرفته؟
معمولا نمایندگی قیمت چیزی رو نمیتونه زیاد بالا پایین بگه
البته چون فروشگاه داره بعضی وقتها این اتقاق ها پیش میاد
لنت های عقب رو دیگه چرا عوض کردین؟
لنت عقب خیلی کار میکنه!
من آخرین باری که لنت عوض کردم 8 تومن برای چرخهای جلو و 10 تومن برای چرخهای عقب و 10 تومن هم اجرت دادم
البته یه خورده گریس و تینر و ... هم گرفتم که سر جمع همین 30 تومن شد تقریبا![]()
والا نمایندگی گفت نیاز به تعویضه همشه با اینکه هنوز ندیده بود ماشینو!
خلاصه الان تحویلش گرفتم شد 31 تومن. تو برگه فاکتور هم 12 هزینه اجرت زده صبح به من گفته بودن هزینه اجرت لازم نیست .
یه برگه هم دادن 12 13 مورد توش ذکر شده که شامل گارانتی نیست اجرت دریافت میشه از جمله همین لنت ! نکته دیگه اینکه ظاهرا جز موتور هیچی شامل گارانتی نیست! من 206 داشتم صفحه کلاجش اومده بود پایین 100 تومن هزینه ورداشت ایران خودرو تقبل کرد و شامل گارانتی بود اما سایپا دیسک و صفحه رو جزو گارانتی نداره با این همه تبلیغاتی که میکنه پا به پای ایرانیان در جاده ها و امداد و بهترین گارانتی![]()
یه چیزدیگه اینکه دو ماه ماشین گرفتم صفر . تا حالا دو بار فیوز برق رسانی سوزنده! در راننده خراب شده قفلش ! آب روغن قاطی کرده! حالا هم لنت فردا هم خدا می دونه ممکنه چش بشه با 1300 کیلومتر کارکرد! ...
خیلی ممنون رفیق![]()
Last edited by Ami R 940; 28-07-2010 at 16:37.
لنت جلو 8 تومن و عقب 11 تومن و 4 تومن هم هزینه.
مارک لنت هم deletex بود.
چه خبره 10 تومن یا 12 تومن دستمزد مگه یارو موتور ماشین رو باز کرده 4 تا لنت عوض کرده دیگه.
منم لنت جلو سمت راننده سوت میکشه...
نمایندگی فقط کارانتی اولیش که مجانیه و گرنه اینا دل نمی سوزنن و مفتم نمیرزن!!! تعمیر کار خوب سراغ دارید برید پیش اون.
ماشین من 132 و تو ترافیک تهران 8.5 لیتر با کولر میسونه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)