سلام دوست عزیز ...
من هم همین مشکل رو داشتم بعد این رو نصب کردم خوب شد:
Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package.exe
سلام دوست عزیز ...
من هم همین مشکل رو داشتم بعد این رو نصب کردم خوب شد:
Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package.exe
سلام به همه دوستان.
من منگوس 3.3.3 رو دانلود کردم و راه اندازی کردم ولی وقتی میخوام وارد بازی بشم این ارور میاد:
يه سوال داشتم لطفا يكي جوابمو بده: ديتا بيسي كه قراره ازش استفاده كنم bllizlike هست اما دوست دارم گارد ها مثل ديتا بيس هاي ديكه ادرسي رو كه ميدن روي مپ هم با يك flag جاشو نشون بدم . لطفا راهنماييم كنين
ممنون![]()
سلامی دوباره به دوستان...
اون مشکل قبلیم حل شد ولی حالا سرور آفلاینه:
لطفا راهنمایی کنید
سلام دوستان .
من سال پیش سرور Mangos 2.4.3 رو ریختم و اجرا کردم . درست و کامل بود .
ولی حالاکه دوباره ریختم وقتی میرم تو بازی ID و Pass را میزنم و تو Connected گیر میکنه و بعد از 3 ثانیه Dc میشه سرور کرش میکنه ... میشه کمکم کنید ؟ لطفا
مشخصات Windows :
Service Pack 2 . Version 2002
سلام به همگی ببخشید من نرم افزار wow modelviewer برای پچ 3.3.2 میخواستم کسی اگه میتونه یه کمک بکنه ممنون میشم![]()
سلام blizzardwow من انتی چیت ac1 برای 7998 پچ کردم ولی موقعی که میرم تو بازی trinitycore.exe ارور میده
اینم کمپایای من بدون ارور
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز
سروری که میخوای وارد بشی آفلاین نیست اما تو اونو آفلاین میبینی چون پچ تو با اون فرق داره![]()
سلام
اینم لینک دانلود برنامه به صورت کامل شده:
w w w . p e r s i a n w o w . i r ::::::wow Patch 3.2.2a::::: persianکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
سلام دوستان !
من 3.3.2 رو البته منگوس 3.3.2 رو نصب کردم و اون مشکلی که داشتم حل شد و حالا تو بازی توی North همون قاره جدیده نمیشه رفت
مثلا میزنم .tele dalaran نمیره !
میگه You must have area......و ادامش رو یادم نیست !
کسی میدونه چرا اینطوریه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)