فعلا که قصد عوض کردن مانیتور را ندارم نهایت تا 5 ماه دیگه
این تکنولوژیCUDA مربوط به کارت گرافیکه؟ کارش چیه؟
در ضمن من به طور حرفه ای بازی نمی کنم گهگاهی با دوستان می خوام یه بازی دو نفره مثل فیفا 2011 بازی کنیم
نظر اخرتون چیه؟
فعلا که قصد عوض کردن مانیتور را ندارم نهایت تا 5 ماه دیگه
این تکنولوژیCUDA مربوط به کارت گرافیکه؟ کارش چیه؟
در ضمن من به طور حرفه ای بازی نمی کنم گهگاهی با دوستان می خوام یه بازی دو نفره مثل فیفا 2011 بازی کنیم
نظر اخرتون چیه؟
CUDA در کارت گرافیک های شرکت Nvidia میباشد که با استفاده از اون با یه پردازنده ضعیف هم میتونید بازی کنید حالا این مهم نیست!شما میتونی GTX460 بگیری که بعدا مانیتور هم عوض کردی مشکلی نداشته باشی!در ضمن اگه هر از گاهی بازی میکنی همینی که الان گفتم بگیری کافیه!
دوست گرامی CPU ایشون با توجه به قابلیت انلاک و تبدیل شدن به یه 4 هسته ای با 6 مگ کش L3 و همچنین کلاک 3200(که اونم با یه تغییر تو ضریب مالتی به راحتی تا 3700 میره بالا) برای هیچ بازی و هیچ کارت گرافیکی حتی تو Full HD گلوگاه ایجاد نمیکنه و کم نمیاره.شما بر چه مبنایی میگی که CPU رو باید ارتقا بده؟؟؟؟در ضمن ایشون از مانیتور 17 اینچ با رزولیشن 768×1024 استفاده میکنه و همون 8400GS هم برای اجرای بازیهای متوسط مثل فوتبال کافیه(البته برای اجرای بازیهای معمولی و بازیهای سنگین رو باید با جزئیات پایین اجرا کنه) و هزینه کردن برای کارت گرافیک بالاتر برای ایشون به هیچ وجه توصیه نمیشه.
منم نگفتم که ارتقا بده خودشون اصرار داشتن اگه دقت کنید منم هی میگفتم گرافیک یه وقت جسارت نشه به دوستان!
دوست عزیز منم میدونم که شما هدفت راهنمایی کردن.اما شما نه پرسیدی که کاربرد ایشون چیه؟نه پرسیدی چقدر بوجه دارن؟ اونوقت چطور میخوای کمک کنی.در اینجور مواقع بهترین سوال اینه که فرد متقاضی چقدر بوجه داره و کاربردش چیه؟بعد متناسب با اون راهنمایی انجام بشه.در هر صورت تو انجمن همه هدفشون راهنمایی و کمک به همدیگر است.با عرض پوزش از شما و معذرت خواهی به خاطر تذکری که انجام دادم.
بله حق با شماست!در ضمن سیستم شما یه جورایی شبیه مال دوستمونه فک کنم شما بهتر بتونید رهانماییشون کنین!
کارت گرافیک gf6200 دارم ولی فیفا 11 رو نصب نمیکنه چیکار کنم؟
دوست عزیز نصب نمیکنه .؟ یا نصب میشه بازی اجرا نمیشه..؟کمی فرق دارن با هم.
بعدش این کارت گرافیک دیگه خیی وقته مرده 128 بیت هستش و فرکانس کمی میتونه برسونه حتی اگه رم هات هم زیاد باشن
نمیرسونه.
کلا کارت گرافیکت هم ضعیفه
Windows Minimum System Requirements
CPU: Intel Pentium 4 1.3 GHz or AMD Athlon XP 1500
RAM: 1 GB
HDD: 25 GB free disk space
Graphics: 128 MB Graphics Memory
Sound Card: DirectX 9 Compatible
DirectX: Version 9.0c
Windows Recommended System Requirements
CPU: Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2
RAM: 2 GB
HDD: 25 GB free disk space
Graphics: 256 MB Graphics Memory
Sound Card: DirectX 9 Compatible
DirectX: Version 9.0c
من میخوام یه سیستم ببندم و یا شاید یه لپ تاپ گرفتم...
میخواستم بدونم بهترین گرافیک و cpu و رم و کلا هرچی که نیاز هست که تا دو سه سال دیگه همه ی بازی ها رو با اخرین مشخصات اجرا بکنه باید چی بگیرم؟؟
خیلی خیلی ممنون از راهنمایی شما![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)