تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 145 از 200 اولاول ... 4595135141142143144145146147148149155195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 1996

نام تاپيک: Batman: Arkham Asylum

داره خودمونی میشه klaymen.myth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

یچی گفتیم بخندیم .چرا ناراحت میشی .من میرم خودمو بکشم.
    اخه یه نفر از دستم ناراحت شدهههههههههههههه

نه بابا رفقا به جانه خودم اگه راضی باشم خودتو بکشی....اصلا دور هم می گیم همه بازی ها ادونچر هست....حتی سیمز....خوبه؟؟ فقط خودتو نکش باشه..؟؟ ...

دمه همتون گرم....

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام. یک نفر بی زحمت لیمک کرک دوم رو بزاره!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام. یک نفر بی زحمت لیمک کرک دوم رو بزاره!
    اینم آدرس کرک اصلاح شده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض کمککککککککککککککک!!!!!!!

دوستان به یه جایی رسیدم که هر کاری میکنم نمیتونم رد کنم:
    اسم مرحلش هست Rescue Dr. Young from Zsasz in the Warden's office
    بعد از اینکه بتمن میبینه مادر پدرش مردن ،بچه میشه یه کم که میریم جلو به اون مترسک
    بزرگ میرسیم(دفعه دوم هست که تو کل بازی به این مترسک می رسم)میریم جلوتر، 4 تا اسکلت میان،میکشیمشون جلوتر میریم دفعه بعد 6 تا اسکلت میان،در عکس زیر گذاشتم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بعد از این که این 6 تا اسکلت رو کشتیم چند متر جلوتر میرسیم به یه دیوار که کنارش دوتا چرخ دنده هست
    در عکس زیر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از این جا به بعد هیچ کاری نمیتونم بکنم!!!!!!!
    چند جا تو اینترنت خوندم باید از دیوار کنار چرخ دنده بری بالا،ولی به هیچ وجه از دیوار نمیتونم برم بالا.
    شاید مشکل از کرکش باشه،لطفا" عکسها رو ببینین،کمک کنید.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان به یه جایی رسیدم که هر کاری میکنم نمیتونم رد کنم:
    اسم مرحلش هست Rescue Dr. Young from Zsasz in the Warden's office
    بعد از اینکه بتمن میبینه مادر پدرش مردن ،بچه میشه یه کم که میریم جلو به اون مترسک
    بزرگ میرسیم(دفعه دوم هست که تو کل بازی به این مترسک می رسم)میریم جلوتر، 4 تا اسکلت میان،میکشیمشون جلوتر میریم دفعه بعد 6 تا اسکلت میان،در عکس زیر گذاشتم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بعد از این که این 6 تا اسکلت رو کشتیم چند متر جلوتر میرسیم به یه دیوار که کنارش دوتا چرخ دنده هست
    در عکس زیر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از این جا به بعد هیچ کاری نمیتونم بکنم!!!!!!!
    چند جا تو اینترنت خوندم باید از دیوار کنار چرخ دنده بری بالا،ولی به هیچ وجه از دیوار نمیتونم برم بالا.
    شاید مشکل از کرکش باشه،لطفا" عکسها رو ببینین،کمک کنید.
    برای رفع این ایراد کرک اصلاح شده رو دریافت کنین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در صورتی که اکانت افلاین نداشته باشین مجبورین بازی رو از نو برین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir_Ariamehr2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام بچه ها من فعلا با کرک ریلودد تا 30-31 درصد مشکلی نداشتم و الانم یه جا گیر کردم که اونم جایی که جوکر آمپول میزنه به دو تا مثلا آدم میشن غول تشن و اون دو تا رو میکشم و در رو هم هک میکنم و میمونم که از پلی که دیگه نیست رد شم و نمیدونم چه جوری باید رد بشم در ضمن کجا باید بریم اسلحه های جدید رو بگیریم آخه هر کدوم رو که آپگرید کردیم دیگه تو همون مرحله نمیزاره آپگرید کنیم راه حلی داره؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان تعداد زیادی صفحه رو گشتم دیدم یه نفر مشکل منو داره که حل نشده
    من اکانت live دارم (برای GTA )ولی بازم تو این بازی سیو نمی کنه .لطفا راهنمایی کنید ممنون.

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

سلام بچه ها من فعلا با کرک ریلودد تا 30-31 درصد مشکلی نداشتم و الانم یه جا گیر کردم که اونم جایی که جوکر آمپول میزنه به دو تا مثلا آدم میشن غول تشن و اون دو تا رو میکشم و در رو هم هک میکنم و میمونم که از پلی که دیگه نیست رد شم و نمیدونم چه جوری باید رد بشم در ضمن کجا باید بریم اسلحه های جدید رو بگیریم آخه هر کدوم رو که آپگرید کردیم دیگه تو همون مرحله نمیزاره آپگرید کنیم راه حلی داره؟؟؟
    آپگرید که هر وقت مجاز به آپگرید بشین خودش اون بالا می نویسه upgrade و با کلید tab می تونید برید توی قسمت مخصوصش...
    اونجا هم یه اسلحه مخصوص به شما داده دقیق می دونم کدوم کلید ولی با زدن یکی از کلیدهای 1تا 8 بالای کیبورد می تونید برید روش و با کمک اون خودتون رو به دری که روبروی شما قرار داره برسونید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir_Ariamehr2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

مهدی جان ممنونم قبلا ردش کردم و مرسی از جوابت حالا این یکی رو به دادم برس که فکر کنم حالا حالاها گیر باشم توش
    بعد از این بدبختی ها و از خونه سمی گذشتن و اون یارو تفنگی که از دکل روبرو باید بری پیشش
    میرسیم به یه جا 7 تا تفنگ بدست نامرد دارن ولو راه میرن و ما اگه با f بریم روی اون شیر سنگی ها 3 سوته میریم فنا
    میخوام بدونم قلق خاصی داره رد کردن این مرحله یا نه گذاشتن دهنمون آسفالت بشه حالا که کل ایران چاله چوله پر شده

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

مهدی جان ممنونم قبلا ردش کردم و مرسی از جوابت حالا این یکی رو به دادم برس که فکر کنم حالا حالاها گیر باشم توش
    بعد از این بدبختی ها و از خونه سمی گذشتن و اون یارو تفنگی که از دکل روبرو باید بری پیشش
    میرسیم به یه جا 7 تا تفنگ بدست نامرد دارن ولو راه میرن و ما اگه با f بریم روی اون شیر سنگی ها 3 سوته میریم فنا
    میخوام بدونم قلق خاصی داره رد کردن این مرحله یا نه گذاشتن دهنمون آسفالت بشه حالا که کل ایران چاله چوله پر شده
    دقیق نگرفتم کجا رو میگی ولی تقریبا جایی برای کشتن اونا قلق خاصی نداره فقط باید با زمان هماهنگ باشی...
    اصلا یکی از دلایل امتیاز بالا گرفتن این بازی به خاطر داشتن چنین گیم پلی بوده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •