نه بابا رفقا به جانه خودم اگه راضی باشم خودتو بکشی....اصلا دور هم می گیم همه بازی ها ادونچر هست....حتی سیمز....خوبه؟؟ فقط خودتو نکش باشه..؟؟...
دمه همتون گرم....
نه بابا رفقا به جانه خودم اگه راضی باشم خودتو بکشی....اصلا دور هم می گیم همه بازی ها ادونچر هست....حتی سیمز....خوبه؟؟ فقط خودتو نکش باشه..؟؟...
دمه همتون گرم....
اینم آدرس کرک اصلاح شده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان به یه جایی رسیدم که هر کاری میکنم نمیتونم رد کنم:
اسم مرحلش هست Rescue Dr. Young from Zsasz in the Warden's office
بعد از اینکه بتمن میبینه مادر پدرش مردن ،بچه میشه یه کم که میریم جلو به اون مترسک
بزرگ میرسیم(دفعه دوم هست که تو کل بازی به این مترسک می رسم)میریم جلوتر، 4 تا اسکلت میان،میکشیمشون جلوتر میریم دفعه بعد 6 تا اسکلت میان،در عکس زیر گذاشتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از این که این 6 تا اسکلت رو کشتیم چند متر جلوتر میرسیم به یه دیوار که کنارش دوتا چرخ دنده هست
در عکس زیر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این جا به بعد هیچ کاری نمیتونم بکنم!!!!!!!
چند جا تو اینترنت خوندم باید از دیوار کنار چرخ دنده بری بالا،ولی به هیچ وجه از دیوار نمیتونم برم بالا.
شاید مشکل از کرکش باشه،لطفا" عکسها رو ببینین،کمک کنید.
برای رفع این ایراد کرک اصلاح شده رو دریافت کنین:
در صورتی که اکانت افلاین نداشته باشین مجبورین بازی رو از نو برین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بچه ها من فعلا با کرک ریلودد تا 30-31 درصد مشکلی نداشتم و الانم یه جا گیر کردم که اونم جایی که جوکر آمپول میزنه به دو تا مثلا آدم میشن غول تشن و اون دو تا رو میکشم و در رو هم هک میکنم و میمونم که از پلی که دیگه نیست رد شم و نمیدونم چه جوری باید رد بشم در ضمن کجا باید بریم اسلحه های جدید رو بگیریم آخه هر کدوم رو که آپگرید کردیم دیگه تو همون مرحله نمیزاره آپگرید کنیم راه حلی داره؟؟؟
سلام به همه ی دوستان تعداد زیادی صفحه رو گشتم دیدم یه نفر مشکل منو داره که حل نشده
من اکانت live دارم (برای GTA )ولی بازم تو این بازی سیو نمی کنه .لطفا راهنمایی کنید ممنون.
آپگرید که هر وقت مجاز به آپگرید بشین خودش اون بالا می نویسه upgrade و با کلید tab می تونید برید توی قسمت مخصوصش...
اونجا هم یه اسلحه مخصوص به شما داده دقیق می دونم کدوم کلید ولی با زدن یکی از کلیدهای 1تا 8 بالای کیبورد می تونید برید روش و با کمک اون خودتون رو به دری که روبروی شما قرار داره برسونید![]()
مهدی جان ممنونم قبلا ردش کردم و مرسی از جوابتحالا این یکی رو به دادم برس که فکر کنم حالا حالاها گیر باشم توش
بعد از این بدبختی ها و از خونه سمی گذشتن و اون یارو تفنگی که از دکل روبرو باید بری پیشش
میرسیم به یه جا 7 تا تفنگ بدست نامرد دارن ولو راه میرن و ما اگه با f بریم روی اون شیر سنگی ها 3 سوته میریم فنا
میخوام بدونم قلق خاصی داره رد کردن این مرحله یا نه گذاشتن دهنمون آسفالت بشه حالا که کل ایران چاله چوله پر شده![]()
دقیق نگرفتم کجا رو میگی ولی تقریبا جایی برای کشتن اونا قلق خاصی نداره فقط باید با زمان هماهنگ باشی...
اصلا یکی از دلایل امتیاز بالا گرفتن این بازی به خاطر داشتن چنین گیم پلی بوده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)