تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 145 از 151 اولاول ... 4595135141142143144145146147148149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 1508

نام تاپيک: تمامی مباحث و اخبار مربوط به Gprs ( اینترنت ) همـراه اول

آخر فروم باز italia88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد !!!

پيش فرض

تخفیف تعرفه GPRS همراه اول تا پایان آبان‌ماه

همراه اول تا پایان آبان‌ماه، اینترنت همراه خود را با ۵۰ درصد تخفیف عرضه می‌کند.

به گزارش خبرنگار ارتباطات و فناوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران اعلام کرد: تعرفه‌ی سرویس «اینترنت همراه» اپراتور اول تا پایان آبان‌ماه امسال ۵۰ درصد کاهش می‌یابد.

بدین ترتیب تعرفه‌ی GPRS همراه اول، در ساعات پیک (۷ تا 23) به ازای هر کیلوبایت دریافت و ارسال اطلاعات از هشت ریال به چهار ریال و در ساعات غیرپیک (23 تا 7) از دو ریال به یک ریال کاهش می‌یابد.

این تخفیف در نرخ تعرفه فعلاً چهار ماهه بوده (از مردادماه) و پس از اتمام زمان تعیین شده، در خصوص ادامه‌ی تخفیف ۵۰ درصدی تعرفه تصمیم‌گیری می‌شود.

بر اساس اطلاعات نشریه ارتباطات کاهش ۵۰ درصدی نرخ تعرفه، برای تعرفه پایه GPRS بوده و شامل تعرفه‌ی بسته‌های طلایی GPRS همراه اول نمی‌شود.

پروفشنال salar79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

تخفیف تعرفه GPRS همراه اول تا پایان آبان‌ماه

همراه اول تا پایان آبان‌ماه، اینترنت همراه خود را با ۵۰ درصد تخفیف عرضه می‌کند.

به گزارش خبرنگار ارتباطات و فناوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران اعلام کرد: تعرفه‌ی سرویس «اینترنت همراه» اپراتور اول تا پایان آبان‌ماه امسال ۵۰ درصد کاهش می‌یابد.

بدین ترتیب تعرفه‌ی GPRS همراه اول، در ساعات پیک (۷ تا 23) به ازای هر کیلوبایت دریافت و ارسال اطلاعات از هشت ریال به چهار ریال و در ساعات غیرپیک (23 تا 7) از دو ریال به یک ریال کاهش می‌یابد.

این تخفیف در نرخ تعرفه فعلاً چهار ماهه بوده (از مردادماه) و پس از اتمام زمان تعیین شده، در خصوص ادامه‌ی تخفیف ۵۰ درصدی تعرفه تصمیم‌گیری می‌شود.

بر اساس اطلاعات نشریه ارتباطات کاهش ۵۰ درصدی نرخ تعرفه، برای تعرفه پایه GPRS بوده و شامل تعرفه‌ی بسته‌های طلایی GPRS همراه اول نمی‌شود.

با این سرعت داغون

با این قیمت بالا (با تخفیف نسبت به اپراطورای دیگه مثل رایتل که با سرعت بالا قیمتی خیلی پایین ) اصلا بدرد نمی خوره

من می خوام سیمم رو عوضش کنم قطعا رایتل بهترین گزینه ی موجوده

اینا باید انحصار شکنی کنند

پروفشنال dany_3p4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    احتمالا کسی خبر نداره همراه اول تصمیمی در مورد سرعت اینترنت سیم کارت ش داره یا نه؟!
    امروز رایتل رو تست کردم خیلی خوب بود! اما بعد از عمری بخوای خط عوض کنی کمی سخته

پروفشنال karvas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

الان کاری نمیشه کرد از اینترنت همراه اول استفاده کنی از شارجت کم نشه ؟

پروفشنال salar79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بله اگه تعرفه نخریده باشید کم میشه
    *111*32#
    بگیرید
    طرح هاش هست
    در ساعت اوح مصرف چهار ریال برای هر کیلو بایت
    غیر اوج یک
    در صورتی که تعرفه نخرید

Sent from my Xperia L using Tapatalk 4 Beta

پروفشنال karvas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

gprs من قطع شده همیشه داده های تلفن همراهو میزدم اون E بالای گوشی میومد امروز هرچی مزنم نمیاد مشکل از گوشی منه یا همگانیه؟

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

آقا من چند روز خوابگاه بودم و حوصلم سر رفته بود یه غلطی کردم اینترنت این مخابرات دزد رو فعال کردم.
    حدود 1مگابایت مصرف کردم و بعد طرح 1ماهه 2.5گیگ ده تومنی رو فعال کردم.مسج فعال سازی طرح اومد و حدد 40 مگ هم باز مصرف کردم(با طرح تشوقی)
    بعد دو روز دیدم لازم نیست و حذف طرح رو زدم.الان رفتم تو سایت و صورتحساب رو که میزنم این قیمتا رو آورده:

اینترنت 175008ریال
    سایر هزینه ها 100000ریال
    تخفیفات 114333ریال

این همه هزینه چیه آورده؟17هزار تومن؟؟؟بعد این سایر هزینه ها چیه؟عجب دزدین این بی شرفا.

آخر فروم باز italia88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد !!!

پيش فرض

آقا من چند روز خوابگاه بودم و حوصلم سر رفته بود یه غلطی کردم اینترنت این مخابرات دزد رو فعال کردم.
    حدود 1مگابایت مصرف کردم و بعد طرح 1ماهه 2.5گیگ ده تومنی رو فعال کردم.مسج فعال سازی طرح اومد و حدد 40 مگ هم باز مصرف کردم(با طرح تشوقی)
    بعد دو روز دیدم لازم نیست و حذف طرح رو زدم.الان رفتم تو سایت و صورتحساب رو که میزنم این قیمتا رو آورده:

اینترنت 175008ریال
    سایر هزینه ها 100000ریال
    تخفیفات 114333ریال

این همه هزینه چیه آورده؟17هزار تومن؟؟؟بعد این سایر هزینه ها چیه؟عجب دزدین این بی شرفا.
    درکل اگه اینترنت همراه اول رو بخوای استف کنی باید سیمت اعتباری باشه ولی برای دائمی ها یه کم خطریه ...

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

خیلی دزد و حرومزادست این مخابرات.طرح فعال کردم پول اینترنت کم کرده در حالی که باید رایگان کیبود و از اون 2.5گیگ کم میکرد.بعد دو روز طرحو غیر فعال کردم هیچی از ده تومن برنگردونده.اگه قراره هیچی بر نگردونه چرا باید غیرفعال سازی وجود داشته باشه.
    کلا اینا کارشون دزدیه.

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

بسته های اینترنت همراه اول کدام به صرفه تر هست؟؟ برای آنلاین بودن مداوم برای اینکه ایمیل و وایبر و وی چت آنلاین باشه. البته سرعت اینترنتش خیلی پایینه چون جی پی آر اس هست. بعضی راضی هستن برای کار با وایبر و بعضی هم ناراضی هستن. سرعتش نسب به ایرانسل چطوری هستش؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •