چه شانسی اینم ساپورت نمیکنه 7746 داره ولی 7745 نداره
چه شانسی اینم ساپورت نمیکنه 7746 داره ولی 7745 نداره
دوستان گرامی
من در منطقه پیروزی - شکوفه ساکن هستم کدام شرکت adsl به منطقه ما سرویس میده خوبه .
ممنون
سلام
با این حدود قیمت شما میتونی از اینترنت محدود چند شرکت استفاده کنی.
صبا-شاتل-فناوا(به شرط مراجعه به نمایندگی) عصرتلکوم (به شرط گرفتن یکساله)
این شرکتها تا جایی که میدونم شبانه رایگان دارن.
البته هرکدوم شرایط مخصوص خودشونو دارن و باید ببینی کدوم با سلیقه خودت جورتره.
موفق باشی
ممنون
تماس گرفتم صبانت ، گفتن تمام پورت هاشون تو منطقه ما پر هستش! پورت خالی ندارن! یعنی چی !!!!!؟
شاتل هم ارزون ترینش، سرویس art64 نامحدود هستش.... که 15800 هستش بقیه بالای 20 تومن!
عصر تلکوم یکی از دوستام 128 گرفت... منم می خواستم بگیرم... ولی اون راضی نبود... سرعتش معمولا روی 10 تا 12 هستش در حالی که باید گویا حدود 16 باشه....
فناوا چطوره؟
اگه با یه شرکت دیگه قرارداد داشتی و میخای شرکت عوض کنی آره . باید هزینش رو بدی.
شاتل جزو شرکتای معروفتره نسبت به عصر تلکام و ...
من دوساله سپنتا دارم .
اما گرونه .میخوام از یک شرکت دیگه سرویس بگیرم . سرعت 128 یا 256 و 5 گیگ هم مصرف دارم ماهیانه . قیمت هم نمیخوام بیش تر از 20 تومن باشه . خدمات هم خوب باشه یعنی قطعی و اینا کم داشته باشه . چه شرکتهایی رو پیشنهاد میکنید .
با سلام خدمت همتون
من مرداد ماه امسال به سپنتا درخواست Adsl دادم ولي وقتي گفتن خط رانژه شده،چراغ مودم تند تند چشمك مي زد ولي هيچ وقت ثابت نميشد!وقتي از طرف سپنتا براي چك كردن خط اومدن گفتن كه از مخابرات سالمه، ولي دمه خونه هم چراغ مودم ثابت نميشد(2تا ديگه از دوستام كه در شهرك ما بودن هم مثه من براشون پيش اومده ولي با شركت هاي صبانت و آسياتك)! طرفي كه اومده بود گفت كه فاصلت تا مخابرات زياده و دليلش همينه!
منم تو اين ماه يعني مهر به لايزر سفارش Adsl2+ رو دادم و پرسيدم كه فاصله ي زياد رو تا حدود 7 كيلومتر ميگيره؟! چون من با سپنتا به اون صورت مشكل داشتم! مسئول فروش هم گفت : آره،تا 6 الي 7 كيلومتر رو راحت اين نوع Adsl ميگيره!!!
حالا وقتي از لايزر زنگ زدن و گفتن خط رانژه شده،دوباره همون مشكلي رو كه با سپنتا داشتم با اونا هم دارم!![]()
من ديروز فاصله تا مخابرات رو با ماشين رفتم و 2 كيلومتر شد،اصلا بگير 4 كيلومتر!
امروز زنگ زدم لايزر و كامل جريان رو تعريف كردم،مهندس لايزر مي گفت كه فاصلت تا مخابرات زياد نيست و Adsl معمولي بايد بگيره تازه ما به شما Adsl2 داديم نه Adsl2+!!!!!! گفت Adsl2 همون Adsl معموليه فقط محدوديت حجمي نداره!!!!!!!!!(يعني موقع گرفتن پول كاملا به من دروغ گفتن)! براي توجيحش هم گفت : ما به مركز مخابراتي شما Adsl2+ نميديم ولي به جاهاي ديگه ميديم!!!!!!!!
خلاصه اين يكي مي گفت كه اگه فاصلت هم زياد باشه بايد چراغت ثابت بشه و وصل بشي و فقط امكان داره كه صفحه اي باز نشه يا نتوني دانلود كني!!!!! و گفت كه من مثه شما فقط يه نفر ديدم كه اونم به دليل وجود دكل برق در كنار خونشون بوده!حالا قراره دوباره بره از مخابرات چك كنه ، اگه سالم بود بياد از خونه هم چك كنه! ولي واقعا موقع پول گرفتن خيلي دروغ ميگن!!
حالا من كه مطمئن شدم فاصلم در اون حد نيست كه نتونن Adsl بدن مي خوام برم مخابرات پيش مديرش و بهش بگم كه درستش كنن در غير اين صورت مجبورم از راه هاي ديگه كارم و پيگيري كنم كه خيلي براشون بد تموم ميشه!![]()
سلام
ماجرای این شاتل 7300 تومنی چیه ؟
راستی سرعت داتک تغییر نکرده؟
ای اس پی ربطی نداره
بیشتر مخابرات موثره
من هم اين مشكل شما رو داشتم.
با اينكه خطم رانژه بود ولي چراغ link مودم، ثابت نمي شد!
نصاب پارس آنلاين وقتي اومد، تو كيفش يك دونه از اين مودم هاي سيمفوني عهد بوق هم داشت كه ديگه الان توليد نميشه.
مودم مدل سال 2008 من رو برداشت به جاش اون قديميه رو وصل كرد به سيم تلفن ... و در كمال ناباوري، چراغ ثابت شد!
هنوز هم دارم با همون مودم قديميه كار مي كنم و كاملا ازش راضيم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)