تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 145 از 1042 اولاول ... 4595135141142143144145146147148149155195245645 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

اگه نباشه جاش خالی می مونه dear_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خواهش میکنم.
    چه شانسی اینم ساپورت نمیکنه 7746 داره ولی 7745 نداره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض منطقه پیروزی - شکوفه

دوستان گرامی
    من در منطقه پیروزی - شکوفه ساکن هستم کدام شرکت adsl به منطقه ما سرویس میده خوبه .
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoomany's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من می خوام تو تهران اینترنت adsl بگیرم
    سرعت 128 برام کافی هستش... اما می خوام هزینش زیر 14، 15 تومن باشه
    و ترجیحاً شبانه رایگان داشته باشه
    منطقه مخابراتی من توحید هستش...
    شما کدوم شرکت رو پیشنهاد می کنید؟

سلام

با این حدود قیمت شما میتونی از اینترنت محدود چند شرکت استفاده کنی.
    صبا-شاتل-فناوا(به شرط مراجعه به نمایندگی) عصرتلکوم (به شرط گرفتن یکساله)

این شرکتها تا جایی که میدونم شبانه رایگان دارن.
    البته هرکدوم شرایط مخصوص خودشونو دارن و باید ببینی کدوم با سلیقه خودت جورتره.

موفق باشی

4. این کاربر از hoomany بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام

با این حدود قیمت شما میتونی از اینترنت محدود چند شرکت استفاده کنی.
    صبا-شاتل-فناوا(به شرط مراجعه به نمایندگی) عصرتلکوم (به شرط گرفتن یکساله)

این شرکتها تا جایی که میدونم شبانه رایگان دارن.
    البته هرکدوم شرایط مخصوص خودشونو دارن و باید ببینی کدوم با سلیقه خودت جورتره.

موفق باشی
    ممنون
    تماس گرفتم صبانت ، گفتن تمام پورت هاشون تو منطقه ما پر هستش! پورت خالی ندارن! یعنی چی !!!!!؟

شاتل هم ارزون ترینش، سرویس art64 نامحدود هستش.... که 15800 هستش بقیه بالای 20 تومن!
    عصر تلکوم یکی از دوستام 128 گرفت... منم می خواستم بگیرم... ولی اون راضی نبود... سرعتش معمولا روی 10 تا 12 هستش در حالی که باید گویا حدود 16 باشه....

فناوا چطوره؟

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

اره شاتل قیمت 64 ش بد نیست این هزینه راه اندازی رو برای من که خطم قبلا رانژه شده میگیرن باز ؟اگه بخوام ؟
    اگه با یه شرکت دیگه قرارداد داشتی و میخای شرکت عوض کنی آره . باید هزینش رو بدی.
    شاتل جزو شرکتای معروفتره نسبت به عصر تلکام و ...

پروفشنال boros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من دوساله سپنتا دارم .
    اما گرونه .میخوام از یک شرکت دیگه سرویس بگیرم . سرعت 128 یا 256 و 5 گیگ هم مصرف دارم ماهیانه . قیمت هم نمیخوام بیش تر از 20 تومن باشه . خدمات هم خوب باشه یعنی قطعی و اینا کم داشته باشه . چه شرکتهایی رو پیشنهاد میکنید .

پروفشنال farhad_s5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت همتون

من مرداد ماه امسال به سپنتا درخواست Adsl دادم ولي وقتي گفتن خط رانژه شده،چراغ مودم تند تند چشمك مي زد ولي هيچ وقت ثابت نميشد! وقتي از طرف سپنتا براي چك كردن خط اومدن گفتن كه از مخابرات سالمه، ولي دمه خونه هم چراغ مودم ثابت نميشد(2تا ديگه از دوستام كه در شهرك ما بودن هم مثه من براشون پيش اومده ولي با شركت هاي صبانت و آسياتك)! طرفي كه اومده بود گفت كه فاصلت تا مخابرات زياده و دليلش همينه!
    منم تو اين ماه يعني مهر به لايزر سفارش Adsl2+ رو دادم و پرسيدم كه فاصله ي زياد رو تا حدود 7 كيلومتر ميگيره؟! چون من با سپنتا به اون صورت مشكل داشتم! مسئول فروش هم گفت : آره،تا 6 الي 7 كيلومتر رو راحت اين نوع Adsl ميگيره!!!
    حالا وقتي از لايزر زنگ زدن و گفتن خط رانژه شده،دوباره همون مشكلي رو كه با سپنتا داشتم با اونا هم دارم!
    من ديروز فاصله تا مخابرات رو با ماشين رفتم و 2 كيلومتر شد،اصلا بگير 4 كيلومتر!
    امروز زنگ زدم لايزر و كامل جريان رو تعريف كردم،مهندس لايزر مي گفت كه فاصلت تا مخابرات زياد نيست و Adsl معمولي بايد بگيره تازه ما به شما Adsl2 داديم نه Adsl2+!!!!!! گفت Adsl2 همون Adsl معموليه فقط محدوديت حجمي نداره!!!!!!!!! (يعني موقع گرفتن پول كاملا به من دروغ گفتن)! براي توجيحش هم گفت : ما به مركز مخابراتي شما Adsl2+ نميديم ولي به جاهاي ديگه ميديم!!!!!!!!
    خلاصه اين يكي مي گفت كه اگه فاصلت هم زياد باشه بايد چراغت ثابت بشه و وصل بشي و فقط امكان داره كه صفحه اي باز نشه يا نتوني دانلود كني!!!!! و گفت كه من مثه شما فقط يه نفر ديدم كه اونم به دليل وجود دكل برق در كنار خونشون بوده! حالا قراره دوباره بره از مخابرات چك كنه ، اگه سالم بود بياد از خونه هم چك كنه! ولي واقعا موقع پول گرفتن خيلي دروغ ميگن!!
    حالا من كه مطمئن شدم فاصلم در اون حد نيست كه نتونن Adsl بدن مي خوام برم مخابرات پيش مديرش و بهش بگم كه درستش كنن در غير اين صورت مجبورم از راه هاي ديگه كارم و پيگيري كنم كه خيلي براشون بد تموم ميشه!

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

سلام
    ماجرای این شاتل 7300 تومنی چیه ؟
    راستی سرعت داتک تغییر نکرده؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

نرخ و قيمت و سرعت امپراطور هم مثل صبانته؟ يا اينكه فرق داره؟
    يه سوال ديگه هم بپرسم، نزديك بودن ISP به محل خونه آدم براي گرفتن ADSL مهمه؟ تاثيري تو سرعت ميذاره؟
    ای اس پی ربطی نداره

بیشتر مخابرات موثره

11. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Nevissande's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

با سلام خدمت همتون

من مرداد ماه امسال به سپنتا درخواست Adsl دادم ولي وقتي گفتن خط رانژه شده،چراغ مودم تند تند چشمك مي زد ولي هيچ وقت ثابت نميشد! وقتي از طرف سپنتا براي چك كردن خط اومدن گفتن كه از مخابرات سالمه، ولي دمه خونه هم چراغ مودم ثابت نميشد(2تا ديگه از دوستام كه در شهرك ما بودن هم مثه من براشون پيش اومده ولي با شركت هاي صبانت و آسياتك)! طرفي كه اومده بود گفت كه فاصلت تا مخابرات زياده و دليلش همينه!
    منم تو اين ماه يعني مهر به لايزر سفارش Adsl2+ رو دادم و پرسيدم كه فاصله ي زياد رو تا حدود 7 كيلومتر ميگيره؟! چون من با سپنتا به اون صورت مشكل داشتم! مسئول فروش هم گفت : آره،تا 6 الي 7 كيلومتر رو راحت اين نوع Adsl ميگيره!!!
    حالا وقتي از لايزر زنگ زدن و گفتن خط رانژه شده،دوباره همون مشكلي رو كه با سپنتا داشتم با اونا هم دارم!
    من ديروز فاصله تا مخابرات رو با ماشين رفتم و 2 كيلومتر شد،اصلا بگير 4 كيلومتر!
    امروز زنگ زدم لايزر و كامل جريان رو تعريف كردم،مهندس لايزر مي گفت كه فاصلت تا مخابرات زياد نيست و Adsl معمولي بايد بگيره تازه ما به شما Adsl2 داديم نه Adsl2+!!!!!! گفت Adsl2 همون Adsl معموليه فقط محدوديت حجمي نداره!!!!!!!!! (يعني موقع گرفتن پول كاملا به من دروغ گفتن)! براي توجيحش هم گفت : ما به مركز مخابراتي شما Adsl2+ نميديم ولي به جاهاي ديگه ميديم!!!!!!!!
    خلاصه اين يكي مي گفت كه اگه فاصلت هم زياد باشه بايد چراغت ثابت بشه و وصل بشي و فقط امكان داره كه صفحه اي باز نشه يا نتوني دانلود كني!!!!! و گفت كه من مثه شما فقط يه نفر ديدم كه اونم به دليل وجود دكل برق در كنار خونشون بوده! حالا قراره دوباره بره از مخابرات چك كنه ، اگه سالم بود بياد از خونه هم چك كنه! ولي واقعا موقع پول گرفتن خيلي دروغ ميگن!!
    حالا من كه مطمئن شدم فاصلم در اون حد نيست كه نتونن Adsl بدن مي خوام برم مخابرات پيش مديرش و بهش بگم كه درستش كنن در غير اين صورت مجبورم از راه هاي ديگه كارم و پيگيري كنم كه خيلي براشون بد تموم ميشه!
    من هم اين مشكل شما رو داشتم.

با اينكه خطم رانژه بود ولي چراغ link مودم، ثابت نمي شد!

نصاب پارس آنلاين وقتي اومد، تو كيفش يك دونه از اين مودم هاي سيمفوني عهد بوق هم داشت كه ديگه الان توليد نميشه.

مودم مدل سال 2008 من رو برداشت به جاش اون قديميه رو وصل كرد به سيم تلفن ... و در كمال ناباوري، چراغ ثابت شد!

هنوز هم دارم با همون مودم قديميه كار مي كنم و كاملا ازش راضيم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •