تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 145 از 394 اولاول ... 4595135141142143144145146147148149155195245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

با تشکر از Seymour که واقعا وقت و انرژی می ذاره. من آخرش Ux200 خریدم و 120 تومن واسش سلفیدم. بخاطر اینکه استریو ضبط می کرد و راستش ترسیدم px720 بخرم. توی تجربه خونگی تفاوت حساسیت ضبط صداش رو با سانسا حس نکردم. امیدوارم بعدا این تفاوت رو حس کنم وگرنه از اینکه بجای سانسای 40 تومنی 120 تومن پوب رکوردر دادم خوکشی می کنم!
    مسلماً ux200 آپشن های زیادی واسه تنظیم و ویرایش صدا داره اما من فقط می خواستم دستگاهی بخرم که صدای ضعیف رو هم خوب ضبط کنه.
    حالا بازم واستون می نویسم اما با اینکه از Seymour جان بخاطر کمکش به همه ممنون احساس می کنم بیشتر راهنمایی هاش ذهنیه تا اینکه از روی تجربه کار با دستگاهها باشه. اینکه یه دستگاه رکوردر از مارک سونی باشه و مختص این کار باشه الزاما دلیل نمی شه که کیفیت ضبطش بهتر از یه سانسای ناقابل باشه. دوست داشتم کسایی که راهنمایی می کنن واقعا خودشون این دستگاهها رو تست کرده باشند تا اینکه با اطلاعات اینترنتی نظر بدن.

داره خودمونی میشه ali_3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام

دنبال یه پلیر میگردم

کلا فقط کافیه mp3 رو پخش کنه و حد اقل امکانات رو برای نمایش اسم فایل داشته باشه ، بیشتر از این هم به کارم نمیاد !

کوچک ( ترجیحا نازک) و جمع و جور باشه

کیفیت صدای خوبی هم داشته باشه ، بلندی صدا هم اصلا مطرح نیست .

این چیزی که من میخوام اصولا نباید ماکزیمم قیمتش از 100 تومن بزنه بالا مگر اینکه کاربرد های دیگه ای هم داشته باشه.

ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mm45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

اگه شما فروشنده هستی که باید بهتر از من همکارات رو بشناسی؛ چون من خودم صرفاً یه مصرف کننده و کاربر هستم..

همم -- نمی دونم والا؛مثلاً رایتک شاید داشته باشه که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شماره اش رو داده ام.. بگرد روی وب، شماره نمایندگی های کریتیو رو راحت میشه پیدا کرد.
    این طور موقع ها من می گم AW

ببین من با نمایندگی رایان بدر الکتریک تو اصفهان آشنام . اما اونا mp3 پلیر کار نمی کنند فقط PmP . با نمایندگی دی جی کالا در اصفهان در ارتباطم . اما موجود ندارند . اما ممنون از راهنماییت این پستت یه مطلبی را بخاطر اورد الان . خیلی کمکم کرد !

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام

دنبال یه پلیر میگردم

کلا فقط کافیه mp3 رو پخش کنه و حد اقل امکانات رو برای نمایش اسم فایل داشته باشه ، بیشتر از این هم به کارم نمیاد !

این چیزی که من میخوام اصولا نباید ماکزیمم قیمتش از 100 تومن بزنه بالا مگر اینکه کاربرد های دیگه ای هم داشته باشه.

ممنون.
    گشتم گشتم رسیدم به COWON T2 که تولیدش متوقف شده

دوستان اگه پلیر دیگه ای با این مشخصات سراغ دارن معرفی کنند لطفا. ( همین T2 رو هم اگه جایی سراغ دارن خریداریم )
    فعلا مساله قیمت رو هم نادیده میگیریم

پ.ن اکثر پلیر هایی که دیدم محدوده فرکانس خروجیشون 20 هرتز تا 20 کیلو بود ، بالاتر از این ها هم پیدا میشه توی پلیر های پرتابل ؟

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

این طور موقع ها من می گم AW

ببین من با نمایندگی رایان بدر الکتریک تو اصفهان آشنام . اما اونا mp3 پلیر کار نمی کنند فقط PmP . با نمایندگی دی جی کالا در اصفهان در ارتباطم . اما موجود ندارند . اما ممنون از راهنماییت این پستت یه مطلبی را بخاطر اورد الان . خیلی کمکم کرد !
    شوما میتونی با نمایندگی کریتیو اصفهان کار بکنی
    شاید رات بندازه تو مجتمع پارک هستش مغازش

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با تشکر از Seymour که واقعا وقت و انرژی می ذاره. من آخرش Ux200 خریدم و 120 تومن واسش سلفیدم. بخاطر اینکه استریو ضبط می کرد و راستش ترسیدم px720 بخرم. توی تجربه خونگی تفاوت حساسیت ضبط صداش رو با سانسا حس نکردم. امیدوارم بعدا این تفاوت رو حس کنم وگرنه از اینکه بجای سانسای 40 تومنی 120 تومن پوب رکوردر دادم خوکشی می کنم!
    مسلماً ux200 آپشن های زیادی واسه تنظیم و ویرایش صدا داره اما من فقط می خواستم دستگاهی بخرم که صدای ضعیف رو هم خوب ضبط کنه.
    حالا بازم واستون می نویسم اما با اینکه از Seymour جان بخاطر کمکش به همه ممنون احساس می کنم بیشتر راهنمایی هاش ذهنیه تا اینکه از روی تجربه کار با دستگاهها باشه. اینکه یه دستگاه رکوردر از مارک سونی باشه و مختص این کار باشه الزاما دلیل نمی شه که کیفیت ضبطش بهتر از یه سانسای ناقابل باشه. دوست داشتم کسایی که راهنمایی می کنن واقعا خودشون این دستگاهها رو تست کرده باشند تا اینکه با اطلاعات اینترنتی نظر بدن.
    حالا شاید این دوستمون دیگه گذرش به اینجا نیفته، اما بهرحال:

به هیچ وجه به خودم اجازه نمیدم بصورت ذهنی (اونطور که شما گفتی) کسی رو راهنمایی قطعی کنم و تقریباً تمام پلیرها یا ریکوردها یا هدفون هایی که در موردشون نظر میدم رو چندباره تست کرده و می کنم...

شاید هر شخص دیگه ای میتونست این یه توهین براش تلقی بشه ... اما اونچه که من از روی تجربه یاد گرفته ام اینه که هرگز نمیشه اطمینان داشت که یه توصیه مطمئنه .. دوستانی داشته ایم که هدفون 3-4 تومنی رو به هدفون 100 هزار تومنی ترجیح داده اند.. دوستانی داشته ایم که کیفیت ضبط یه پلیر 30 تومنی مارک متفرقه رو به یک ریکورد 200 تومنی ترجیح داده اند .. بارها گفته شده این جمله بعنوان یه قاعده طلایی: "یه تجربه رو ملاک قرار ندید" و بعد اینو تعمیم بدید به اونچه که ما هر روز باید باهاش سروکله بزنیم: دوستانی که مشخص نیست اونقدر خوش شانس باشن که به جمع اون 70-80 درصدی بپیوندن که فرمول ها در موردشون صدق می کنه یا نه!

بهرحال امیدوارم این دوستمون احساس ضرر نکرده باشه و امیدوارم قضاوتشون در مورد کیفیت دو دستگاه، مثل قضاتشون در مورد میزان اطلاعات من نباشه و به من حق بدید اگه قدری تو ذوقم بخوره...در تمام 5 سالی که من در زمینه پلیرها مشاوره داده ام چنین برخوردی رو بخاطر نمیارم (و تازه در نظر بگیرید که دوستمون حرف خاصی نزد و مودب بود.)

7. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

دنبال یه پلیر میگردم

ممنون.
    گشتم گشتم رسیدم به COWON T2 که تولیدش متوقف شده

دوستان اگه پلیر دیگه ای با این مشخصات سراغ دارن معرفی کنند لطفا. ( همین T2 رو هم اگه جایی سراغ دارن خریداریم )
    فعلا مساله قیمت رو هم نادیده میگیریم

پ.ن اکثر پلیر هایی که دیدم محدوده فرکانس خروجیشون 20 هرتز تا 20 کیلو بود ، بالاتر از این ها هم پیدا میشه توی پلیر های پرتابل ؟
    چنین سوالی رو مکرر پاسخ داده ایم در همین تاپیک .. یعنی همه دنبال یه پلیر جمع و جور با قیمت زیر 100 می گردن! --- شما دنبال sansa clip بگرد که دقیقا همینه که میخوای: جمع و جور و کیفیت صدای خوب ... zen stone plus اگه گیر بیاد (نمایندگی های کریتیو رو بگرد) ... T200 از کریتیو به همین ترتیب... سری B140 از سونی ... (بخصوص این دو مدل آخر اگه ظرافت و شیکی هم مدنظرته)

//

در مورد بحث دامنه فرکانس هم در نظر بگیر که این دامنه تقریباً حداکثر و حداقلی هستش که گوش انسان میتونه بشنوه! .. بنابراین بالاتر یا پایین تر از این کاربردی نداره! .. ضمن اینکه ارتباط مستقیمی بین دامنه فرکانس و کیفیت صدا نیست ..

9. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

محمد جان ممنون

به هر حال منظور منم از بیان دامنه فرکانسی و کیفیت خوب چیزی بود که بتونه حق خودشو نسبت به یک هدفون خوب (!) به جا بیاره .

بین مدل های معرفی شده از SanDisk و Creative و Sony به شخصه صدای کدوم رو بیشتر میپسندید

چون تاحالا با پلیر های SanDisk کار نکردم نمیدونم از نظر کیفیت ساخت و کیفیت صدا در چه سطحی هستن

آیا تنوع پلیر های با کیفیت بازار در بین مدل های جمع و جور در همین چندتا خلاصه میشه ؟

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

حالا شاید این دوستمون دیگه گذرش به اینجا نیفته، اما بهرحال:

به هیچ وجه به خودم اجازه نمیدم بصورت ذهنی (اونطور که شما گفتی) کسی رو راهنمایی قطعی کنم و تقریباً تمام پلیرها یا ریکوردها یا هدفون هایی که در موردشون نظر میدم رو چندباره تست کرده و می کنم...

شاید هر شخص دیگه ای میتونست این یه توهین براش تلقی بشه ... اما اونچه که من از روی تجربه یاد گرفته ام اینه که هرگز نمیشه اطمینان داشت که یه توصیه مطمئنه .. دوستانی داشته ایم که هدفون 3-4 تومنی رو به هدفون 100 هزار تومنی ترجیح داده اند.. دوستانی داشته ایم که کیفیت ضبط یه پلیر 30 تومنی مارک متفرقه رو به یک ریکورد 200 تومنی ترجیح داده اند .. بارها گفته شده این جمله بعنوان یه قاعده طلایی: "یه تجربه رو ملاک قرار ندید" و بعد اینو تعمیم بدید به اونچه که ما هر روز باید باهاش سروکله بزنیم: دوستانی که مشخص نیست اونقدر خوش شانس باشن که به جمع اون 70-80 درصدی بپیوندن که فرمول ها در موردشون صدق می کنه یا نه!

بهرحال امیدوارم این دوستمون احساس ضرر نکرده باشه و امیدوارم قضاوتشون در مورد کیفیت دو دستگاه، مثل قضاتشون در مورد میزان اطلاعات من نباشه و به من حق بدید اگه قدری تو ذوقم بخوره...در تمام 5 سالی که من در زمینه پلیرها مشاوره داده ام چنین برخوردی رو بخاطر نمیارم (و تازه در نظر بگیرید که دوستمون حرف خاصی نزد و مودب بود.)
    ممد خان همه بچه های این فروم از اطلاعات و تجربه شما تو این زمینه اگاهن و اکثرا شما رو اینکاره میدونن ...
    این حرفم رو تشکر ها و رضایت های پس از خرید بچه ها تو انجمن از شما مشخص میکنه ...
    در هر صورت این دوست گلمون حتما منظور بدی به اون صورت نداشته و به احتمال زیاد به دلیل تجربه کمی که تو استفاده از ریکوردر ها داشته همچین نظری داده ... در هر صورت من خوشم نمیاد از ظاهر قضیه قضاوت کنم و

حتما هدف دوستمون از این حرف بی احترامی نبوده به این علت بوده که از تجربه تو و اطلاعاتت تو این زمینه خبر نداشته و احساس کرده شما از روی ظاهر قضیه پلیر و ریکوردر و هدفون و چیزای دیگه رو معرفی میکنی...

اگه دوستم گلم مهدی جان یه چرخی تو تاپیک هایی که به بچه ها مشاوره میدی میزد و یکم به پاسخ های سنجیده و با احتیاطت نیگا میکرد نظرش عوض میشد ....

مخلص کلوم اینکه خیلی از این دلخوری ها علتش اینه که ما نمیتونیم احساسات و حس جمله رو از پشت کامپیوتر به هم برسونیم ... و همش خلاصه میشه تو چندتا جمله و یه ادمک که تاحدی کمی کمک میکنه

12. این کاربر از mamad gonzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

محمد جان ممنون

به هر حال منظور منم از بیان دامنه فرکانسی و کیفیت خوب چیزی بود که بتونه حق خودشو نسبت به یک هدفون خوب (!) به جا بیاره .

بین مدل های معرفی شده از SanDisk و Creative و Sony به شخصه صدای کدوم رو بیشتر میپسندید

چون تاحالا با پلیر های SanDisk کار نکردم نمیدونم از نظر کیفیت ساخت و کیفیت صدا در چه سطحی هستن

آیا تنوع پلیر های با کیفیت بازار در بین مدل های جمع و جور در همین چندتا خلاصه میشه ؟
    یک مغازه تو جمهوری دیده بودم که fuze برای تست داشت و یک مغازه هم توی پایتخت هست هم clip و فکر کنم fuze رو هم برای تست داشت.
    اگه ساکن تهران هستید میتونید خدتون یک تست بکنی
    Last edited by peaceful1; 25-04-2010 at 11:02.

14. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •