تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 145 از 577 اولاول ... 4595135141142143144145146147148149155195245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از کجا مطمئنی درایور مودمت درست نصب شده
    من بخش dialup connection رو نمی دونم چیه
    با برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امتحان کن

پروفشنال !As@d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Vavan

پيش فرض

سلام دوستان من 8.04 اوبونتو رو نصب کردم درایو مودم رو هم از سایت دل گرفتم و مشکلی نبود به راحتی به نت وصل میشم...

اما مشکل اصلی اینه که هیچ گونه فایل صوتی و تصویری رو نمی تونم اجرا کنم... کمکم کنید!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

سلام دوستان من 8.04 اوبونتو رو نصب کردم درایو مودم رو هم از سایت دل گرفتم و مشکلی نبود به راحتی به نت وصل میشم...

اما مشکل اصلی اینه که هیچ گونه فایل صوتی و تصویری رو نمی تونم اجرا کنم... کمکم کنید!
    بسته های gstreamer رو نصب کن. اگه بلدی که هیچی اما اگه بلد نیستی به اینترنت وصل شو و توی یه ترمینال بزن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته اگه سرعتت پایینه که باید راه های دیگه‌ای رو انتخاب کنی. این همه‌ی بسته ها رو نصب می‌کنه ولی تو به همه نیاز نداری.
    البته اگه سرعتت پایینه برو یه کافی نت و این کار رو کن. البته اگه می‌خوای آدرس پستیت رو به من بده تا من یه سی‌دی برنامه و یه DVD اوبونتو رو برات بفرستم. البته اگه ایرانی!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

دوست عزیز، در قسمت Sound حالت Auto detect رو بر دارید ببینید تغییری می کنه؟!
    الان هد ست دم دستم نیست. بعدا آزمایش می‌کنم...

داره خودمونی میشه gladiator2714's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Ziaran

4 کیفیت صدا

بله
    اسمش ALSA هست
    درایورش در داخل هسته هست و احتیاج به نصب درایور نداره (فقط باید فعال باشه که در بیشتر توزیع ها فعاله)
    همچنین می شه از داخل هسته غیر فعالش کنی و بسته alsa-driver رو نصب کنی
    با سلام و تشکر
    می خواستم بدونم چرا کیفیت صدا در اوبونتو پایین هست و تا یه کم صدا رو زیاد می کنی اسپیکر ها خش خش می کنن؟گفتم شاید مشکل از نصب نبودن درایور باشه که شما می گین نیست.
    مچکر

پروفشنال !As@d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Vavan

پيش فرض

بسته های gstreamer رو نصب کن. اگه بلدی که هیچی اما اگه بلد نیستی به اینترنت وصل شو و توی یه ترمینال بزن:
    کد:

sudo apt-get install gstreamer*

البته اگه سرعتت پایینه که باید راه های دیگه‌ای رو انتخاب کنی. این همه‌ی بسته ها رو نصب می‌کنه ولی تو به همه نیاز نداری.
    البته اگه سرعتت پایینه برو یه کافی نت و این کار رو کن. البته اگه می‌خوای آدرس پستیت رو به من بده تا من یه سی‌دی برنامه و یه DVD اوبونتو رو برات بفرستم. البته اگه ایرانی!
    منمون از پاسخگویی شما....
    سرعت اینترنت من زغالیه!
    پس روش اول منتفی هست....
    1.در مورد رفتن به کافی نت هم این امکان برام مقدور می باشد
    2.اما من که کیس رو نمی تونم ببرم کافی نت! (شوخی کردم) تو کافی نت باید چه برنامه ای رو دانلود کنم؟ میشه لینک بهم بدید؟...
    3.در مورد این پیشنهاد آخر هم (با تشکر از لطف شما) ترجیح می دم بیشتر از این مزاحم شما دوست گرامی نشم... اگه امکان داره همون لینک مستقیم برنامه ها رو زحمت بکشید تا از کافی نت برم دانلود کنم....
    منمون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

الان هد ست دم دستم نیست. بعدا آزمایش می‌کنم...
    آقا توی همونvolume control وقتی front رو mute کردم درست شد.

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

3.در مورد این پیشنهاد آخر هم (با تشکر از لطف شما) ترجیح می دم بیشتر از این مزاحم شما دوست گرامی نشم... اگه امکان داره همون لینک مستقیم برنامه ها رو زحمت بکشید تا از کافی نت برم دانلود کنم....
    منمون
    کد:
    .....................................
    دوستان،‌بعد از کلی سروکله زدن با مشکلات عجیب ۸.۰۴، و چون عملا نمی تونم فکر برگشت به ۶.۰۶ رو بکنم، دیروز اول opensuse رو نصب کردم ولی بعد از مدتی کار زیاد برام جالب نبود،‌این شد که به سراغ یار قدیمی debian رفتم.
    این نکته رو بگم نصب opensuse غیر از دانلود ۱ گیگ که ۲ساعت طول کشید! واقعا جالب و لذت بخش بود، ولی دبیان هم با اینکه هنوز از محیط گرافیکی برای نصب خبری نبود ولی واقعا آسون نصب شده، که فکر کنم دیگه الآن برای دوستانی که از سختی نصب لینوکس صحبت می کنند عملا جایی نباشه!
    نصب دبیان با تمام دانلودهاش حدود ۲۰ دقیقه بیشتر طول نکشید! درایورها رو خودش شناخت! پارتیشنهای ntfs هارد اکسترنالم مشکل داشت،‌که اونم حلش کار سختی نبود، ولی پایداری هنوز هم اولین نکته در هنگام استفاده از دبیان هست!
    تا زمانی که یا ۸.۰۴ مشکلاتش بر طرف بشه! و یا نسخه ی بعدی بیاد بیرون فعلا رو دبیان هستم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض help me

دوستان سلام
    من یک مشکل دارم
    وقتی میخوام وارد اوبونتو بشم در قسمتی که باید یوزرنیم را وارد کنم هی اون صفحه میپره و به اصطلاح صفحه هی ریست میشه و هر چند ثانیه از اول میاد و نمیشه چیزی نوشت چکار کنم در زمن در خط فرمان با alt ctrl f1 میره

پروفشنال !As@d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Vavan

پيش فرض

کد:
    .....................................
    دوستان،‌بعد از کلی سروکله زدن با مشکلات عجیب ۸.۰۴، و چون عملا نمی تونم فکر برگشت به ۶.۰۶ رو بکنم، دیروز اول opensuse رو نصب کردم ولی بعد از مدتی کار زیاد برام جالب نبود،‌این شد که به سراغ یار قدیمی debian رفتم.
    این نکته رو بگم نصب opensuse غیر از دانلود ۱ گیگ که ۲ساعت طول کشید! واقعا جالب و لذت بخش بود، ولی دبیان هم با اینکه هنوز از محیط گرافیکی برای نصب خبری نبود ولی واقعا آسون نصب شده، که فکر کنم دیگه الآن برای دوستانی که از سختی نصب لینوکس صحبت می کنند عملا جایی نباشه!
    نصب دبیان با تمام دانلودهاش حدود ۲۰ دقیقه بیشتر طول نکشید! درایورها رو خودش شناخت! پارتیشنهای ntfs هارد اکسترنالم مشکل داشت،‌که اونم حلش کار سختی نبود، ولی پایداری هنوز هم اولین نکته در هنگام استفاده از دبیان هست!
    تا زمانی که یا ۸.۰۴ مشکلاتش بر طرف بشه! و یا نسخه ی بعدی بیاد بیرون فعلا رو دبیان هستم.
    ببخشید... بنده در لینوکس (متاسفانه) تازه کار هستم....و ناشی!
    اگه گفتم لینک مستقیم منظورم این بوده که لینک کاملا مستقیم باشه یعنی روش کلیک کنم تا دانلود بشه
    سپاسگزارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •