سلام
آقا دستت درد نکنه دست گوشیتم درد نکنه که پرچم سامسونگ بالا برد.
ایشالا همیشه برات رو اوج باشه.
سلام
آقا دستت درد نکنه دست گوشیتم درد نکنه که پرچم سامسونگ بالا برد.
ایشالا همیشه برات رو اوج باشه.
مال من که ندیدم روی کارتنش چیزس نوشته باشه ام زیر باتریش روی خود گوشی نوشته :
made in korea by samsung
سلام . میشه بگید چطوری باید دوربین دوم این گوشی رو فعال کنم ممنون
من شنیده بودم بعضی مدل های سامسونگ تو چین تولید میشه و مینویسه Made by Samsung شک کردم شاید این گوشی هم همینطور باشه که شما لطف کردی و خیال منو راحت کردی که ساخت کره است.
ازت متشکرم
تا اونجایی که من میدونم اون دوربین دوم کاربردش توی Video Call هست و مواقع عادی کار خاصی نمیشه باهاش کرد.
فکر میکنم انجمن بازی ها و نرم افزارهای S60 V3 بهترین جایی باشه که شما میتونید بازی ها و نرم افزارهای متعدی برای این گوشی دانلود کنید. همچنین میتونید با یه سرچ ساده کلی بازی Java که گرافیک خوبی دارند دانلود کنید.
در هر صورت چون اینجا انجمن تخصصی این گوشی هست علی القاعده بایستی راجع به خود گوشی و مزایا و مشکلاتش بحث بشه.
موفق باشید
ای بلاچيزی که عوض داره گله نداره چشم اينجا مطرح نميکنيم
made in korea by samsung
باسه منم همينو نوشته بود
اگه با گارانتی بگيری هيچ مشکلی نيست نگران نباش
راستی منم از نمايندگی ماکروتل تو جمهوری گرفتم و الان راضی هستم چون به خاطر 20-30 تومان 500 تومان رو به خطر نندا ختم
تازه گوشی رو يه بار هم دادم فلش کردن باسم(البته کلک رشتی زدم )
Last edited by captain JAVID; 10-04-2009 at 20:11.
من عاشق تعریف و شنیدن کلک رشتی هستم. تعریف کن کلک رشتیت چی بود.
![]()
من از چندین منبع مختلف توی فروم های خارجی شنیدم که گوشی N96 نوکیا با همه امکانات و نوآوریهایی که داره از نظر سخت افزاری دارای اشکالاتیه که باعث مشکلات فراوون برای کاربران حرفه ای هست.
به عبارت دیگه عوض کردن فرمور و آپدیت نمیتونه جلوی این مشکلات سخت افزاری رو بگیره.
البته ممکنه این یه مسئله عمدی باشه برای استقبال از n97 همچنین گوشی های جدیدی که نوکیا قراره به زودی به بازار عرضه کنه.
سلام به همگی.
اینجا کسی گوشیشو نمیفروشه؟
یا قیمت این گوشی آک یا کارکرده چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)