کلاً از همون اولش درست نفهمیدم چی شد! خوب اگه 2x رو t گرفتی چرا اینطوری شد؟! اصلاً این حده؟!
کلاً از همون اولش درست نفهمیدم چی شد! خوب اگه 2x رو t گرفتی چرا اینطوری شد؟! اصلاً این حده؟!
[QUOTE=masoudHnet;3169863]سلام دوست عزیز
من جواب مسائل رو می دونم که ولی فقط می خوام از یه راهی حل بشه به جز روش های ساده ... مثل هوپیتال یا اون بست مک دونل یا همچین چیزی بود . یا شایدا هم اسمش این نبود >> حالا هر چی...
همچنین من پارسال از خان کنکور گذشتم
این راه حل ها نه بدر نهایی می خوره نه بدرد کنکور فقط باعث فعال شدن ذهن میشه و ابتکار دانش آموز یا دانشجو رو میشه با این روش ها محک زد همچنین در دانشگاه روش هایی چون هوپیتال و هر روش تستی و حفظیجاتی مورد قبول نیست. برای همین من دنبال یه راه حلی مثه اون می گردم.[/QUOTE
mac lauren
سلام...
بالاخره تونستم بیام... روزهای آزمون اجازه دارم کامپیوتر کار کنم....
این روشی که نوشتین درسته... ولی اگه دقت کنید آخرش بالاخره از هم ارزی استفاده شده یعنی sin x هم ارز x در نظر گرفته شده....
اگه استفاده از این هم ارزی اشکالی نداشته باشه راه حل درسته...
متاسفانه من اسکنر ندارم که جواب سوال بعدی رو بنویسم ولی همینطوری توضیح می دم امیدوارم متوجه بشید..
ابتدا tan x رو به sin x و cos x تفکیک میکنیم و دوباره با یه تغییر متغیر x رو به 2x تبدیل می کنیم که صورت کسر ما به صورت (2x cos 2x - sin 2x) و مخرج کسر به صورت ( 8x*3 cos 2x) درمیاد...... حالا 2x را به صورت اضافه و کم می کنیم...
از اینجا به بعد مانند روش حل قبلی عمل می کنیم.... که به دوعبارت کسری دست پیدا می کنیم که یکیش به راحتی با همون هم ارزی sin x ~ x قابل حل هستش و عبارت کسری دوم همون حدی هست که در سوال اول اومده و به همون روش قابل حل هستش..... در نتیجه جواب حد 3/1- بدست میاد....
بچه ها شما ها عربی رو در چه حد بلدین ؟!؟!؟!
از چه منبعی استفاده میکنید.؟
برو تو این سایت:
در ضمن ازمونای قلمچی خیلی مزخرفهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
بذار کنکورتو بدی اونوقت بهت میگم سنجش مضخرفتره یا قلمچی!در ضمن ازمونای قلمچی خیلی مزخرفه
سلام دوستان
در اینجا ایا کسی با کتاب 20 ازمون حساب دیفرانسیل سید موسوی کار کرده؟تا چقدر میتونه تو کنکور تاثیر داشته باشه؟و چرا بعضی از مطالب و نکته هاش برای من جدیده انگار؟![]()
سلام به همه بچه ها به خصوص كانوني ها
چه كردين با آزمون؟
به نظر من آزمون امروز خيلي خيلي وقتش كم بود!
من سربازیم تو خود تهرانه . از صبح می رم اونا و تا ساعت 5 اونجام . از ساعت 2 تا 5 می رم کتابخونه ای که اونجا هست . ساعت 6 می رسم خونه . از 6 تا 12 شب هم برای خودمم . البته با کمی خستگی . البته از صبح تا ساعت 2 بعد از ظهر هم باز وقت خالی بین کارها گیر میاد . . یعنی فکر کنم در روز 5 ساعت مفید برای خودم باشم![]()
سلامسلام به همه بچه ها به خصوص كانوني ها
چه كردين با آزمون؟
به نظر من آزمون امروز خيلي خيلي وقتش كم بود!
اره وقتش کم بود اما با ول کردن سوالای وقت گیر میشد یه کاریش کرد
منو ندیدی امروز؟چرا من تورو نمیبینم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)