تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 145 از 1137 اولاول ... 4595135141142143144145146147148149155195245645 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

اینم کتابای سجاد که پارسال خوند و رتبه ش 1 شد(البته تضمینی نمیدم که شما بخونی و رتبه ت 1 بشه )

شیمی: مبتکران مهندس بهمن بازرگانی

ادبیات: ادبیات فارسی پیش دانشگاهی (۱)‌ مبتکران، دکتر کورش بقایی. این کتاب یک کتاب عالی برای درک مطلب و آرایه‌هاست. برای ادبیات ـ به نظر من ـ این کتاب و تست‌های کنکور از ۸۰ به بعد کافیست + خواندن خفن کتاب‌های درسی.

عربی: گاج سفید

معارف: نظری ندارم! بیشتر سعی کنید بخوانید.

زبان: اندیشه‌سازان (مبتکران) دکتر شهاب اناری

دیفرانسیل: بانک تست حساب دیفرانسیل و انتگرال انتشارات رمزینه، مهندس مهربان + دیفرانسیل خوشخوان برای تسلط بیشتر

تحلیلی: گاج سفید

گسسته: خیلی زیادن!

هندسه: اندیشه‌سازان (مبتکران)، مهندس فرهاد ابوالقاسمی

فیزیک: گاج سفید + اندیشه‌سازان + کتاب عالی اتاق فیزیک برای پیش (۱) انتشارات فار

2. این کاربر از mohsensoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

خواندن خفن کتاب‌های درسی.
    اینو خود سجاد گفته؟؟؟
    اندیشه‌سازان (مبتکران)، مهندس فرهاد ابوالقاسمی
    این آموزش یا تست؟؟؟ پایه یا تحلیلی؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه afshin50cent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NEW YORK CITY

پيش فرض

این آموزش یا تست؟؟؟ پایه یا تحلیلی؟؟؟[/quote]
    اینو من دارم فقط تسته(من قدیمیشو دارم) هندسه ی پایه هم هست

5. این کاربر از afshin50cent بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

اینو خود سجاد گفته؟؟؟

آره کار خودشه
    هم آموزش و هم تست.کلا کتاب خیلی خیلی خوبیه
    مال هندسه پایه ست

7. این کاربر از mohsensoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

کسی هست که کتاب آموزش فیزیک 1 و 2 اندیشه سازان رو داشته باشه واسم پست کنه من پول کتاب و پست رو به حسابش

واریز میکنم..؟

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام

راستش قصد نداشتم این پست را بنویسم. چون هم به اندازه‌ی کافی مطلب توی این تاپیک بود هم این‌که می‌ترسیدم نظرات غلط من موجب دردسر بقیه بشه. ولی خوب بالاخره امروز گفتم بنویسم، شاید به درد یکی خورد!

نکته‌ی مهم دیگه این هست که این‌ها نظرات شخصی من هست و ما آدم‌ها مثل خیلی چیزهای دیگه با هم اختلاف نظر داریم. توی کتاب هم همین‌طور. البته در این بین دبیران، امکانات آموزشی، میزان علاقه به یک درس و ... تاثیر داره، ولی اختلاف‌نظر همواره هست

●● ادبیات●●

در مورد ادبیات یک سری کتاب هست که خط به خط مفاهیم، آرایه‌ها، معانی کتاب را بررسی کردند. مثل کلک معلم، گاج و ... . من خودم کلک معلم را توصیه می‌کنم، ولی اگر معلمتون خوب هست می‌تونید بی‌خیال این دسته کتاب‌ها بشوید (در ادامه توضیح دادم)
    این هم لینک دانلود قسمتی از کتاب‌های کلک معلم (مدرسه‌ی کنکور)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کتاب تست جامع ادبیات هم من خودم چیز خوبی ندیدم. به شما هم توصیه نمی‌کنم!

اما برای تسلط بر ادبیات... ببینید! سبک تست‌های کنکور نسبت به سال‌های گذشته عوض شده و هر سال داره از حافظه محوری دورتر می‌شه. پس عملا تست‌های قدیمی به‌درد نمی‌خورند! از طرفی بخش عمده‌ای از تست‌ها از مطالب خارج از کتاب هستند. به عنوان مثال تست‌های املا ، آرایه‌های ادبی و قرابت معنایی (تقریبا) هیچ کدوم از متن کتاب درسی طرح نمی‌شوند. پس حفظ کردن خط به خط کتاب درسی و یا حتی بررسی خط به خط آرایه‌های اون چندان فایده‌ای برای شما نخواهد داشت (دقت کنید!‌ منظورم این هست که نشینید حفظ کنید!). به خاطر همین توصیه‌ی من این هست که شما کتاب‌های موضوعی در زمینه‌ی ادبیات تهیه کنید و به تسلط بر همین کتاب‌ها بپردازید. مطمئنا نتیجه‌ی بسیار خوبی خواهید گرفت.

الف) املا و لغت (5 تست)
    یک کتاب املا و لغت کلک معلم داره که می‌تونید از لینک زیر ببینید:
    کد:
    یک کتاب هم دکتر سبطی نوشتند که می‌تونید قسمتی از اون را ببینید:
    کد:
    کتاب کلک معلم اومده همه‌ی لغت‌ها را جمع‌آوری کرده و بعد در ادامه هم دسته‌بندی جالبی ازشون درست کرده (جامه‌ها ، اصطلاحات عرفانی و ...). اما به نظر من یه ایراد عمده‌ای که می‌شه بهش گرفت این هست که روش اصولی را آموزش نداده. یعنی گفته تکلیف شما این هست که بشینید این‌ها را با املاش حفظ کنید!

اما کتاب دکتر سبطی (انتشارات دریافت) اومده با استفاده از هم‌ریشه‌ها و ترکیبات رایج به شما آموزش داده. اگر این کتاب را کامل بخونید (که حجمش هم حدود 100 صفحه بیشتر نیست) مشکلتون حل خواهد شد. در مورد معنی لغت هم به شما روش‌های خوبی را آموزش داده. یه مزیت خیلی خوب که این کتاب داره این هست که بعد از هر آموزش برای شما تمرین به اندازه‌ی لازم و کافی داده. چه املا و چه معنی لغت. حل تمرین‌ها هست که معجزه می‌کنه. در پایان هم تست‌های مناسبی اومده که با حلش تسلط کامل پیدا خواهید کرد (تست‌های تالیفی/کنکور/آزاد/سنجش)
    راستی، معنی لغت درس‌های حذف شده، حذف نیست (امسال رشته‌ی تجربی داده بود) و از متن کتاب هم تست معنی طرح می‌شه (مثل واژه‌های منقذ که یک سال اومده بود که اسم کتاب بود!). البته نگران نباشید، واژه‌های داخل متن کتاب درسی هم در کتاب دکتر سبطی براتون جمع‌آوری شده!
    یه چیزی دیگه این‌که واژه‌نامه‌ی پایانی کتاب سوم شما با ما فرق داره. البته بیشتر حذف شده و یکی دو تا لغت اضافه شده. بعدا وقت شد براتون می‌ذارم!

ب) زبان فارسی (5 تست)
    تست‌های زبان فارسی امسال را که ببینید خودتون می‌فهمید چه خبره! تست‌های شمارش واج، تکواژ، نوع واژه و ترکیب وصفی و اضافی جزء وقت‌گیرترین و تقریبا دشوارترین تست‌های ادبیات هست که نیاز به دقت و تمرین زیادی داره. یه کتاب خوب در این زمینه، کتابی هست که به صورت مشترک کانون و همگامان چاپ کرده‌اند. هم تست‌های تالیفی و کنکور و اینا داره و هم توی ایستگاه درس و نکته آموزش داده. آموزش‌هاش که خیلی به من کمک کرد. آموزش داده، نه این‌که نکته بگه و بره!

کتاب‌های دیگری هم هست که من ندیدم. مثل رمزینه، اندیشه‌سازان (ره!) که مبتکران داره چاپ می‌کنه و دو جلدی هست و مولف‌هایی خوبی داره!
    قسمتی از کتاب زبان فارسی رمزینه را از لینک زیر می‌تونید بخونید:
    کد:
    دکتر سبطی هم بالاخره کتاب زبان فارسی انتشارات دریافت را چاپ کرد. این کتاب دو جلدی هست و فعلا جلد اول منتشر شده. قسمتی از کتاب را از لینک زیر بخوانید:
    کد:
    پ) تاریخ ادبیات (3 تست)
    کتاب تب کنکور کلک معلم را از این آدرس مشاهده کنید:
    کد:
    من خودم کتاب موضوعی گاج را داشتم و به نظرم کامل بود. همه‌ی تاریخ ادبیات ها (حتی توی کتاب زبان فارسی) و درآمدها و اینا را به همراه تست‌ داشت.

کتاب تاریخ ادبیات مصور تخته سیاه هم ببینید. شاید خوشتون اومد!

هر جوری می‌خونید (چه از توی کتاب درسی و چه کتاب‌های موضوعی) دقیق بخونید. یک سال تست اومد که کدوم بیت از زیب‌النسا هست و امسال هم یه بیت داده بود گفته بود این بیت از کی هست. فکر کنم این تست‌ها باید جزء تاریخ ادبیات حساب کرد

ت) آرایه‌های ادبی (3 تست)
    اولین توصیه‌ی من این هست که سعی کنید توی کلاس با دبیرتون بحث کنید و قبل از این‌که ایشون بخواد آرایه‌ها را بررسی کنه خودتون دست به کار بشید و مدام بپرید وسط حرفش ! یا نذارید فقط بگه این بیت این آرایه‌ها را داره و شما هم زود زود بنویسید. دلیلش را بپرسید. این خیلی به شما کمک می‌کنه.

اگر کتاب خواستید، کلک معلم را دانلود کنید ببینید!
    کد:
    یه کتاب هم انتشارات مبتکران به نام آرایه‌های ادبی به زبان تصویر چاپ کرده. اون هم یه نگاهی بکنید. شاید کتاب خوبی باشه. (من ندیدم!)

ث) قرابت معنایی (9 تست)
    مهم‌ترین و پرحجم‌ترین قسمت تست‌های ادبیات! توصیه می‌کنم که حتما کتاب تناسب مفهومی و قرابت معنایی دکتر سبطی را تهیه کنید و از اولش شروع کنید خوندن. این کتاب با بقیه فرق داره!
    اول این‌که مشکل مهم این هست که چه‌طوری یه بیت را بخونیم. توی این کتاب روش درست خوندن بیت‌ها را به شما آموزش می‌ده. بعد چه طوری معنی کنیم. باز روش درست را به شما آموزش می‌ده. بعد هم مفاهیم مهم ادبیات را در سه شاخه‌ی عاشقانه و عارفانه و تعلیمی با کلی مثال و توضیح و تشریح و استدلال به شما آموزش می‌ده. کلی هم تست سخت داره که می‌تونه حسابی حال شما را بگیره!! باز یکی از بهترین خصوصیت‌های این کتاب این هست که در بین آموزش برای شما تمرین تعیین کرده و همین جوری یه چیزی به شما یاد نمیده و شما را به امان خدا ول کنه! حجم کتاب فکر کنم حدود 400 صفحه‌ای باشه. نذارید برای بعد از عید! از همین الان شروع کنید تا نتیجه‌ی بسیار خوبی بگیرید. نکته‌ی مهم دیگه این هست که به شما نگفته این بیت‌ها را حفظ کنید. بلکه با روش استدلالی آموزش داده و نیاز نیست چیزی را حفظ کنید! خلاصه من هر چه‌قدر از این کتاب تعریف کنم کم هست! خودتون می‌تونید قسمتی از این کتاب را این‌جا ببینید:
    کد:
    آخرش هم کلی تست کنکور و سنجش و آزاد و خارج از کشور و المپیاد ادبی برای جمع‌بندی داره.

اگر تست کم اوردید و باز هم خواستید تست تمرین کنید، توصیه می‌کنم کتاب انرژی اتمی را تهیه کنید. تا قبل از این‌که کتاب دکتر سبطی بیاد، این کتاب یکه‌تاز عرصه‌ی قرابت معنایی بود

برای کسانی هم که حال و حوصله ندارند که این مطالب را یاد بگیرند، قسمتی از کتاب تب کنکور کلک معلم را از این‌جا ببینند:
    کد:
    گمونم حجمش کمتر باشه!

از کسانی که با خوندن چرت و پرت‌های بنده دچار سردرد شدند معذرت‌خواهی می‌کنم

نمی‌دونم چرا این‌قدر زیاد شد! سعی می‌کنم برای بقیه‌ی درس‌ها کم‌تر بنویسم! اصلا اگه نخواستید بگید که من ننویسم

موفق باشید
    Last edited by mehdi_7070; 29-12-2009 at 23:38.

اگه نباشه جاش خالی می مونه roham_06's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینو خود سجاد گفته؟؟؟

payee
    amozesh+test

11. این کاربر از roham_06 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

نمی‌دونم چرا این‌قدر زیاد شد! سعی می‌کنم برای بقیه‌ی درس‌ها کم‌تر بنویسم! اصلا اگه نخواستید بگید که من ننویسم

موفق باشید
    کارت واقعا درسته یکی از بهترین لیست هایی بود که تا به حال دیدم با اشتیاق منتظر ادامه لیست هستم
    من وازگان ادبیات و زبان انگلیسی گاج موضوعی گرفتم حالا با دیدن کتاب دکتر سبطی حتما واژگان ادبیات انتشارات دریافت میگیرم واسه زبان هم کتاب خوبی میشناسی یا همین واژگان سطر به سطر گاج خوبه؟؟؟

13. این کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

دیدم پست قبلی طولانی شد، گفتم این را جدا بنویسم. مدیر محترم اگر صلاح دونستند ادغام کنند! ممنون

●● عربی ●●
    شما یا عربی‌تون قوی هست یا نه. اگه قوی هست که دیگه نیاز به خوندن این حرف‌ها ندارید و خودتون بهتر می‌دونید باید چی کار کنید!

اما برای بقیه! کتاب آموزش عربی به زبان ساده (ایاد فیلی) انتشارات مبتکران قطعا در زمینه‌ی آموزش به شما خیلی کمک می‌کنه. توی همین تاپیک نگاه کنید متوجه می‌شوید که چه‌قدر طرفدار داره!

اگر هم از کسانی هستید که حوصله‌ی خوندن عربی را ندارید (یا حالا اساسا حالتون ازش به هم می‌خوره) بهتره این‌جا هم موضوعی کار کنید. شما اگر به ترجمه و تعریب و درک مطلب و منصوبات مسلط باشید، درصد خیلی خوبی را توی عربی می‌تونید کسب کنید. (فکر کنم حدود 70 بشه دیگه!)
    برای ترجمه و تعریب و درک مطلب کتاب انرژی اتمی را تهیه کنید. خیلی روان و خوب با کلی مثال توضیح داده. برای منصوبات هم دیگه هر چی دم دستتون بود
    البته یک کتاب هم هست که مشترک کانون و مشاوران آموزش (هدف‌دار) هست که در زمینه‌ی ترجمه و درک مطلب هست. می‌تونید اون را هم تهیه کنید. اگر با متن‌‌ درک مطلب عربی مشکل دارید، آخر این کتاب کلی متن براتون داره. البته خصوصیت خوبش این هست که ترجمه را به شما نداده و بگه این هم جواب‌ها. تقریبا می‌شه گفت آموزش داده!

●● دین و زندگی ●●
    تست‌های سال‌های اخیر نشون می‌ده که حدود 70 درصد تست‌های دین‌ و زندگی مربوط به آیات یا احادیث کتاب‌ها هست. بنابراین عقل حکم می‌کنه که خیلی خوب روی آیات مسلط بشید! در این زمینه کتاب آیات و نکات گاج می‌تونه مفید باشه. تمام آیات را به همراه ترجمه و پیام‌ها جمع‌آوری کرده و همراهش هم تست داره.
    سایر تست‌ها هم بر‌می‌گرده به این‌که کتاب را خوب خونده باشید.
    کتاب تست هم زیاد هست توی بازار. کانون، گاج، مبتکران و ... . ولی تقریبا هیچ کدوم سبکش مثل کنکور نیست. من شخصا از کتاب سفید گاج خوشم نیومد. اصلا نمی‌ارزه که وقت بذاری این حجم کتاب را بررسی کنی. خود کتاب درسی را بخونی خیلی بهتر هست! حالا اگه وسواس داری و می‌خوای تست هم بزنی که مبادا چیزی از دستت در نرفته باشه، همون کتاب آبی کانون کفایت می‌کنه. تست‌های کنکور و آزاد و سنجش و تالیفی و آیات هم داره.
    در ضمن، آیات کتاب دوم دبیرستان نیاز به دقت بیشتری داره. به نظر من نکته خیز ترین (!) آیات دبیرستان همین کتاب دوم هست. معمولا تست‌های سخت آیات هم از این کتاب بوده! (البته به نظر من)

اما اگه شما هم دنبال این هستید که تست‌های سخت و مفهومی و خفن (!) دین و زندگی تمرین کنید، پیشنهاد می‌کنم کتاب کم‌حجم و مقوی دین و زندگی انتشارات خیلی سبز را بگیرید (البته این کتاب ذاتا برای ماه‌های نزدیک به کنکور هست و بهتره همون موقع ازش استفاده کنید!). باز تست‌های این کتاب سبکش به کنکور نزدیک‌تر هست (همه‌ی تست‌ها تالیفی هستند!). کتاب درسی را قورت داده باشید می‌تونید جواب بدید! البته اولش خلاصه درس به همراه آیات و نکات هم داره که می‌تونید برای دوران جمع‌بندی ازش استفاده کنید. این هم قسمتی از کتاب:
    کد:
    کتاب مشترک همگان و کانون هم ظاهرا کتاب خوبی هست. ولی من اطلاعی ازش ندارم (چون جدیدا منتشر شده).

●● زبان انگلیسی ●●
    در این زمینه که من حداقل کتاب بد ندیدم . گاج، کانون، مبتکران (شهاب اناری)، شب‌قره (کیاسالار) و ... همه از کتاب‌های خوب زبان هستند.

اما چند مورد هست که لازم می‌دونم بگم. اول اینکه خودتون را درگیر نکات گرامری فراتر از کتاب درسی نکنید. توی بعضی از کتاب‌ها (مثل آبی کانون) کلی نکته گرامر توضیح داده که خیلی‌هاش نه توی کنکور میاد نه تا حالا اومده!! تست‌های گرامر سوال‌های اخیر چیزای پیچیده و خارج از کتاب درسی نبوده. به همون قدر اکتفا کنید و خودتون را گیج نکنید!

دو هم اینکه همون‌طور که می‌دونید امسال سهم Reading و Cloze Test به 15 تا تست (یعنی 60 درصد) افزایش پیدا کرده. پس پیشنهاد می‌کنم که از همین اول سالی اگر مشکل دارید برطرف کنید. کتاب Reading و Cloze Test کانون می‌تونه در این زمینه به شما کمک کنه.

فقط به این نکته توجه کنید که ترجمه‌ی درک مطلب‌ها به شما هیچ کمکی نمی‌کنه. چون مسلما سرجلسه‌ی کنکور متنی به شما داده می‌شه که با بعضی از لغاتش آشنا نیستید و نمی‌تونید همه‌اش را ترجمه کنید. پس سعی کنید از همین اول سال بدون تکیه بر ترجمه کامل مسلط بشوید. اگر منظورم را متوجه نشدید پیشنهاد می‌کنم فایل زیر را که مربوط به کتاب کم‌حجم و مقوی زبان انگلیسی هست ببینید:
    کد:
    جنبه‌ی مثبت این کتاب این هست که حجم کمی داره و برای دوستانی که از زبان خوششون نمیاد و یا می‌خواهند با کسب کمترین زمان، بهترین نتیجه را بگیرند این کتاب را توصیه می‌کنم. گرامرها و لغت ها و چیزهای لازم دیگه توی این کتاب هست. اما برای کسانی که تست‌های سال‌های پیش را تمرین کرده‌اند این کتاب چندان مفید نخواهد بود. چون تمام تست‌های این کتاب مربوط به کنکور هست!!

انتشارات خیلی سبز هم بالاخره کتاب Reading خودش را منتشر کرد. قسمت‌های از کتاب را می‌تونید از لینک زیر بخونید:
    کد:
    برای لغت هم یا جعبه‌ی لایتنر یا اگه حال و حوصله ندارید Tick8 گاج هم کفایت می‌کنه

●● مطلب کلی دروس عمومی ●●
    چیزی که واضح و مبرهن هست اینه که بچه‌ها اوایل سال توجه چندانی به دروس عمومی ندارند. این درست هست که در ابتدای سال سهم بیشتری برای دروس اختصاصی قائل باشید، اما توصیه می‌کنم که قسمت‌های مهم‌تر و پر تست تر (!) هر درس عمومی را از ابتدای سال کار کنید. بعضی‌هاش هم یکی دو ماهه نمی‌شه مسلط شد! مثلا:
    ادبیات: قرابت معنایی / عربی: ترجمه و درک مطلب / دین و زندگی: آیات و احادیث / زبان : Reading و Cloze Test

●● مشاوره و برنامه‌ریزی ●●
    اگر این نیاز را در خودتون احساس می‌کنید که نیاز به یک کتاب مشاوره‌ی کامل دارید، کتاب کنکورت را قورت بده انتشارات کتاب خیلی سبز می‌تونه به شما خیلی کمک کنه. از روز اول شروع کردن درس خوندن تا انتخاب رشته‌ی کنکور و استرس و سردرد و هزار جور چیز دیگه براتون مطلب داره. چیزای غلط هم من حداقل توش ندیدم و می‌شه بهش اعتماد کرد! دانلود قسمتی از کتاب:
    کد:
    برای دفتر برنامه‌ریزی هم دفتربرنامه‌ریزی قلم‌چی

احتمالا ادامه داشته باشه! ببخشید...!
    Last edited by mehdi_7070; 29-12-2009 at 23:42.

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

کارت واقعا درسته یکی از بهترین لیست هایی بود که تا به حال دیدم با اشتیاق منتظر ادامه لیست هستم
    من وازگان ادبیات و زبان انگلیسی گاج موضوعی گرفتم حالا با دیدن کتاب دکتر سبطی حتما واژگان ادبیات انتشارات دریافت میگیرم واسه زبان هم کتاب خوبی میشناسی یا همین واژگان سطر به سطر گاج خوبه؟؟؟
    ممنون از لطف شما
    در مورد واژه‌های زبان هر چی گرفتی خوبه! 5 تا تست مستقیم به لغت برمی‌گرده. حواست بیشتر به 15 تا تست درک مطلب باشه و روی اون کامل مسلط شو! (البته کاملا واضح هست که درک مطلب هم به لغت برمی‌گرده)

16. 3 کاربر از mehdi_7070 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •