تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 145 از 151 اولاول ... 4595135141142143144145146147148149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 1507

نام تاپيک: Prince of Persia: The Two Thrones

آخر فروم باز Mist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    جوخه اعدام

پيش فرض

کمک در مورد بازی:
    در مورد غول درون سیاه چال که زبونش درازه و یه شمشیر بزرگ داره (همون جا که شاهزاده فقط دورش می چرخه) به مشکل بر خوردم چه جوری ردش کنم!!
    بايد بري از روي سكو ها بپري روش وقتي نشون ميده (شمشيرش برق ميزنه) بزني بعد ادامه بدي تا دوتا چشماشو كور كني

بعد پاهاشو بزن ميوفته تو چاه

کـاربـر بـاسـابـقـه am_merman01's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    یه جایی گوشه دهکده جهانی تو یه کانکشن دایال آپ

پيش فرض

من الان دستمه نصب كردم بازيشم كردم مشكلي در مورد دمو هاش نديدم همش هست فقط يك رو از رو دي وي دي

بازي نكردم 2 و 3 رو بازي كردم و مشكلي نداشت

دراون مورد هم اگه جاهاشو بلدين يا يادتون اومد لطفا برام بذارين
    باز هم سلام

خوب پس خوش به حالتون چون دي وي دي من دمو هاش رو نداشت و مجبور شدم تك تك مجموعه رو بخرم

در مورد جاهاي مخفي اوليش جايي هست كه وقتي مي خواي سيو كني به اسم the tunnels بازي سيو ميشه براي رسيدن به جاي سيو بايد از وسط چندتا تيغ چرخان بگزدي ولي جاي مخفي درس برعكس مسير عادي هستش و به جاي اينكه بري به سمت جايگاه سيو بايد به طرف مقابل بري و از دره بگزري بقيش رو خودت بلدي

براي بقيه جايگاه ها هم همونطور كه توي تاپيك پرنس 2 برات نوشتم بايد يكي دو روزي صبر كني تا دوباره نصبش كنم.

موفق و پيروز باشي

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    جوخه اعدام

پيش فرض

اگه بگي چند تاجا داره من امار ميدم اونايي كه تابلوه رو نميخوام يكي كه گفتي اون يكي تو آب انباره وقتي از ميله ها ميري بالا

يكي قبل از باغه قسمت آسانسور كه بايد دختره رو بياري بالا

يكي بايد قل ميخوردي ميرفتي تو يه جاي باريكي بود ديگه تقريبا 5 تاشو ميدونم حالا ميمونه بقيه كه شما زحمتشو بكشي

مرسي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    3 تا غول از 4 تا غول رو كشتم. حالا به يه جايي رسيدم كه سه تا اهرم وجود داره كه اگه اونا رو بچرخونم سكويي كه روش هستم ميره بالا . يه راهرو هم هست كه خيلي طولانيه و فرح اونطرفش وايستاده. حالا من بايد اهرم ها رو به ترتيب بچرخونم اما من ترتيبش رو نميدونم!!! لطفا بگيد

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

... حالا به يه جايي رسيدم كه سه تا اهرم وجود داره كه اگه اونا رو بچرخونم سكويي كه روش هستم ميره بالا . يه راهرو هم هست كه خيلي طولانيه و فرح اونطرفش وايستاده. حالا من بايد اهرم ها رو به ترتيب بچرخونم اما من ترتيبش رو نميدونم!!! لطفا بگيد
    مرحله The Structure's Mind - معمای سکوها

از همین زاویه به این ترتیب عمل کنید:

- بالا بردن سکوی وسط - بالا بردن سکوی راست - بالا بردن سکوی چپ
    - بالا بردن سکوی راست - بالا بردن سکوی وسط - بالا بردن سکوی چپ

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    جوخه اعدام

پيش فرض

مرحله The Structure's Mind - معمای سکوها

پ
    يه مددي هم به مابده Havas جان مشكل رو تو پست قبلي نوشتم

ممنون

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

من الان دستمه نصب كردم بازيشم كردم مشكلي در مورد دمو هاش نديدم همش هست فقط يك رو از رو دي وي دي

بازي نكردم 2 و 3 رو بازي كردم و مشكلي نداشت

دراون مورد هم اگه جاهاشو بلدين يا يادتون اومد لطفا برام بذارين
    سلام خدمت دوستان عزيز
    در مورد اون دي وي دي كه شما مي فرمائيد مجموعه 3 بازي پرنس توش هست من هنوز هم شك دارم كه تمامي دموهاي بازي توش باشه. شما مطمئن هستيد ؟ يعني ميخوايد بگيد توي پرنس 2 در شروع بازي اون فيلمي رو كه پرنس داره توي يه كوچه از دست داهاكا فرار ميكنه و توي يه كوچه بمبست گيرميكنه و بعد داهاكا بهش حمله ميكنه و يا اينكه بعد از اون توي كشتي شادي و سپاهيانش به كشتي پرنس حمله ميكنن توش هست؟ يا اينكه بعد از اينكه اولين بار كالينا رو شكست ميديد اون فيلمي رو كه پرنس خسته وارد يه مقبره ميشه و اونجا داستان ماسك رو كه ماهاراجه روي ديوار نوشه شده رو توش هست؟ اصلا وقتي وارد ويدئو گالري ميشيد مي تونيد فيلم هاي بازي رو تماشا كنيد؟
    اگه اين جوري هستش لطف كنيد و بفرمائيد دي وي دي تون مربوط به كدوم شركت هستش تا من هم بتونم اونو خريداري كنم.
    براتون آرزوي موفقيت ميكنم.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزيز
    در اين پست قصد دارم محل هاي آپگريد جون پرنس 3 رو براتون معرفي كنم . به خاطر اهميت موضوع گفتم يه پست جدا گانه بدم. در مورد اينكه قبلا همچن چيزي بوده يا نه خبر ندارم. اگه قبلا دوستان اين كار و انجام دادن من ازشون معضرت مي خوام.
    اما در مورد جاهاي مخفي پرنس 3 . توي اين بازي جاهاي مخفي خيلي مثل پرنس 2 پچيده نيستن و به راحتي ميشه پيداشون كرد.
    براي ديدن اون ها يه حوض هايي هست كه توي هر كدومش يه وسيله وجود داره و وقتي كه ازشون آب ميخوريد وارد يه فضاي ديگه اي ميشيد . من براي اين بازي 6 تا جاي مخفي پيدا كردم كه فكر كنم همش همينا باشه . اما اگه دوستان جاي ديگه اي بلدن خوشحال ميشم معرفي كنن.
    1- جايي هست كه براي رسيدن به محل سيو بازي بايد از بين 2سري اره هاي چرخان عبور كنيد و وقتي بازي رو سيو ميكنيد به اسم the tunnels سيو ميشه . اما محل مخفي درست در مقابل محل سيو هستش و براي رسيدن به اون دوباره بايد از بين اره هاي چرخان عبور كنيد و يه دري هستش كه روبروش يه پرده آويزون شده و بعد از عبور از اون به مسيرتون ادامه ميديد تا به حوض آب ميرسيد كه توي اون يه چيزي شبيه به يه ليوان هستش .

2- شماره دومي درست قبل از جايي هستش كه بايد با اون غول بدون فك مبارزه كنيد . محل سيوبازي پشت دري قرار داره كه براي باز كردنش بايد خنجرتون رو توي ديوار توي يكي از اون شيار ها كه چرخ دنده توش هست فرو كنيد تا دوتا در براتون باز بشه . يكي از اين در ها به شما نزديك تره و وقتي واردش بشيد به جايگاه سيو ميرسيد و بازي به اسم Arena سيو ميشه . ولي شما نبايد وارد اون در بشيد بلكه بايد به طرف دري بريد كه فاصله بيشتري با شما داره و به حوض آبي برسيد كه يه تاج توش قرار گرفته.

3- توضيح اين يكي يه مقدار برام سخته. توي بازي يه جايي هستش كه سارا روي بالكن يه برج قرار داره و شما بايد چند تا دسگيره رو بچرخونيد تا اون برج ها بچرخن و بالكن هاشون به هم نزديك بشن و سارا بتونه از يه بالكن به بالكن ديگه بره . و بعد از اينكه چند بار اين كار رو تكرار كرديد سارا به يه زنگ بزرگ شليك مي كنه و به كمك اون زنگ شما به شكاف روي ديوار دسترسي پيدا ميكنيد و بعد با شمشير دوتا در باز ميشه كه سارا وارد يكي از اونا ميشه تا به كسايي كمك كنه كه جونشون در خطره و شما هم وارد در ديگه اي ميشيد كه با وزير مبارزه كنيد و پس از ورود به در تبديل ميشيد به اون روح خبيث و وزير رو دنبال ميكنيد تا اينكه وارد يه برج نسبتا تاريك ميشيد كه كف اونجا رو آب فرا گرفته و باعث ميشه كه دوباره تبديل به پرنس واقعي بشيد و وزير از دستتون فرار ميكنه در اين هنگام شما يه دستگره رو ميچرخونيد تا آبها از اونجا خارج بشن و بتونيد از برج بالا بريد . اينجا بايد دقت كنيد كه وقتي داريد بالا ميريد روي ديوار يه پنجره شكسته وجود داره كه جلوش يه پرچم آويزون شده و وقتي كه واردش ميشيد به حوض آبي ميرسيد كه يه چيزي شبيه به پشه كش يا كف گير يا يه همچين چيزايي توش هست.

4- محل چهارم يه جايي هستش كه وقتي بازي رو سيو ميكنيد به اسم the canal سيو ميشه. اونجا بايد دقت كنيد تا روي زمين در سمت راست يه جايي پيدا كنيد كه شبيه يه پنجره كوچيك روي زمين هستش و در دوطرفش دوتا گلدون كوچيك قرار داره و براي وارد شدن به اونجا بايد روي زمين بغلتيد تا وارد اونجا بشيد و از حوضي آب بخوريد كه يه مجسمه از دوتا آدم كنار هم ايستاده توش هست.

5- پنجمين جاي مخفي همون جايي هستش كه سارا وارد سالني ميشه كه از ديدن اون تعجب ميكنه و ميگه محل زيبايي هستش بعد سوار يه آسانسور ميشه و شما بايد 3 تا دستگيره رو بچرخونيد تا اون آسانسور بالا بره . وقتي كه سومين دستگيره رو ميچرخونيد يه در روبروتون باز ميشه و شما بايد وارد اون بشيد و بازي رو ادامه بديد. اما اگه مي خواهيد به جاي مخفي بعدي برسيد نبايد وارد اون در بشيد بلكه بايد از لبه همون بالكني كه توش هستيد آويزون بشيد و به طرف مقابل بپريد و شمشيرتون رو توي ديوار توي يكي از اون پنجره هاي توري كوچيك فرو كنيد تا بتونيد به ديوار آويزون بشيد. اونجا 3 تا از اون پنجره ها هستش كه بالاي هم قرار گرفتن و در بالاي اونا يه دكمه روي ديوار هستش كه با چند بار پرش بين دو ديوار بايد اونو فشار بديد و بعد از اون به يه كم سرعت عمل احتياج دارد و بايد با فشار دادن دكمه R گذشت زمان رو كند كنيد و به بالكن برگرديد. حالا مي بينيد كه در مقابل اون دري كه قبلا باز كرديد يه در ديگه اي باز شده كه وقتي واردش بشيد يه حوض آبي مي رسيد كه توش يه آينه وجود داره.

6- آخرين محل سيو توي آخراي بازي هستش يعني خيلي بعد از اينكه شمشير پدرش رو پيدا ميكنه و دوباره به فضاي روشن بر ميگرده. در اين قسمت از بازي اگه يادتون باشه به كلي از شهر و حتي برج ها خارج شده و روي ديواره بيروني برج اصلي بايد با لا بريد . باز هم اگه يادتون باشه در اين قسمت از بازي يه جايي هستش كه 3 تا بالكن چوبي بالاي سر هم ديگه قرار دارن و شما بايد يه سنگ بزرگ را از بالكن پاييني به بالكن بالايي ببريد و در يه سبد بندازيد تا سنگين بشه و به پايين بره تا در مقابل اون يه ستون چوبي بالا بياد (اميدوارم منظورم رو فهميده باشيد كه كجا رو دارم ميگم) بعدش كه يه كم جلو تر ميريد به يه بالكن چوبي ميرسيد كه زير اون يه پنجره قرار گرفته و از اون پنجره يه چوب بيرون اومده كه شما بايد از بالكن پايين بپريد و به اون چوب آويزون بشيد و وارد پنجره كه شديد به يه حوض آب ميرسيد كه توي اون يه چيزي قرار گرفته كه شبيه يه كليد يا آيننه يا يه همچين چيزايي هستش.

خوب دوستان عزيز اين محل هاي مخفي بود كه من تونستم توي پرنس 3 پيدا كنم . اگه دوستان جايي رو متوجه نشدن بگن تا بيشتر توضيح بدم . همچنين اگه كسي جاي ديگه اي رو هم بلده خوشحال ميشم به من هم ياد بده.
    موفق و پيروز باشيد.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    جوخه اعدام

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزيز

6- آخرين محل سيو توي آخراي بازي هستش يعني خيلي بعد از اينكه شمشير پدرش رو پيدا ميكنه و دوباره به فضاي روشن بر ميگرده. در اين قسمت از بازي اگه يادتون باشه به كلي از شهر و حتي برج ها خارج شده و روي ديواره بيروني برج اصلي بايد با لا بريد . باز هم اگه يادتون باشه در اين قسمت از بازي يه جايي هستش كه 3 تا بالكن چوبي بالاي سر هم ديگه قرار دارن و شما بايد يه سنگ بزرگ را از بالكن پاييني به بالكن بالايي ببريد و در يه سبد بندازيد تا سنگين بشه و به پايين بره تا در مقابل اون يه ستون چوبي بالا بياد (اميدوارم منظورم رو فهميده باشيد كه كجا رو دارم ميگم) بعدش كه يه كم جلو تر ميريد به يه بالكن چوبي ميرسيد كه زير اون يه پنجره قرار گرفته و از اون پنجره يه چوب بيرون اومده كه شما بايد از بالكن پايين بپريد و به اون چوب آويزون بشيد و وارد پنجره كه شديد به يه حوض آب ميرسيد كه توي اون يه چيزي قرار گرفته كه شبيه يه كليد يا آيننه يا يه همچين چيزايي هستش.
    موفق و پيروز باشيد.
    فقط اينو پيدا نكرده بودم فردا رديفش ميكنم ممنون دوست من در مورد سوال بالاييت هم گفتم كه اصلا مشكلي با دموهاش ندارم

همش هست حتي اون دمويي كه گفتين

بازم ممنون

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

سلام
    آقا من یه ساعته دارم میگردم دنبال پست یکی از بچه ها
    که جملات آخر پرنس رو که به فرح میگفت پیدا کنم با ترجمه اش نتونستم
    شما نمی دونین کدام پست بود ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •