تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 145 از 221 اولاول ... 4595135141142143144145146147148149155195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 2201

نام تاپيک: کلوپ G700

آخر فروم باز armin_goooodboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

یکی از آخرین عکسهایی که با g900 گرفتم:

2. 4 کاربر از armin_goooodboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز RoYaYeEe_NiIiLi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

من یه بازی جاوا ریختم رو گوشیم...بغد که میرم اجراش کنم دکمه ی back کار نمی کنه...چی کارش کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه gondeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ShIrAz شيراز***

پيش فرض

سلام

دوستان اینجا کسی هست که قبلا p1 داشته باشه الان g900 ؟ میخوام ببینم به نظرش کدوم بهتره؟ از لحاظ تاچ اسکرینش و نحوه کار با اون و دوربین و ...

آخر فروم باز RoYaYeEe_NiIiLi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

از لحاظ تاچ کار کردن با g900 بهتره...آیکن هاش بزرگه...منوی دوربین g900 قشنگ تره و کیفیتش هم بهتره...
    دیگه؟......

6. 2 کاربر از RoYaYeEe_NiIiLi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

مرسي
    من يكي كه موندم كدوم يكي از اين سه گوشي جي 900 ،پي وان ،دبليو 960 بگيرم
    با شما كاملا موافقم جي 900 نسبت به امكاناتش عاليه ولي خدا كنه واقعي باشه نه ابكي ،مثلا همين دوربينشو كه عليرغم اينكه 5 زده ميگند تو حد 3 هم نيست و يا زود ميره لاي ال سي ديش يا تاچش بعد يه مدت انچنان جواب نميده و .........

نظرات خيلي ضد ونقيض و ادمو دچار وسواس ميكنه
    دوست عزیز انتخاب آخر با خودت هست ولی با گفته دیگران هم کاری انجام نده مهم خودت هستی. ولی W960 که از نظر سرعت اینا ضعیف تر هستش و جالب نیست خودم داشتم. P1 هم دوستم داره آنچنان امکاناتی نداره جی 900 من کار کردم نسبت به تاچ سرعتش خوب هستش و صدای شفاف و خوبی داره دوربینشم تو روز عالیه قلق داره کلا همه گوشی ها اینجوریه حتی شما Idou 12 mp بگیری امکان داره خیلی ها بگن کیفیتش خوب نیست. در شب هم که کلا عکس با دوربین دیجیتال حرفه ای هم بندازی همینه تازه فلش اونا کجا فلش گوشی ها کجا. میدونی رفیق مشکل ما اینه از یه گوشی که بیشترین تخصصش در برقراری ارتباط هستش انتظار داریم هم دوربین فیلمبرداری هم عکاسی و غیره باشه همچین چیزی امکان نداره همینطور که الان اچ پی اومده یه دستگاه سه کاره پرینتر - کپی- اسکنر زده و کیفیتش مسخره هستش هر چیزی جدا خوبه چون روش بیشتر کار شده. در کل من ا جی 900 راضی هستم چون کار من رو همه جوره راه میندازه. این Idou بیاد هم میگیرمش دیگه گوشی بازی تعطیل. منی که صبح تا شب با گوشی ور میرفتم الان بیشترین کارم یه اس ام اس هست یه مکالمه.

8. 3 کاربر از mrmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mous3030's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوست عزیز انتخاب آخر با خودت هست ولی با گفته دیگران هم کاری انجام نده مهم خودت هستی. ولی w960 که از نظر سرعت اینا ضعیف تر هستش و جالب نیست خودم داشتم. P1 هم دوستم داره آنچنان امکاناتی نداره جی 900 من کار کردم نسبت به تاچ سرعتش خوب هستش و صدای شفاف و خوبی داره دوربینشم تو روز عالیه قلق داره کلا همه گوشی ها اینجوریه حتی شما idou 12 mp بگیری امکان داره خیلی ها بگن کیفیتش خوب نیست. در شب هم که کلا عکس با دوربین دیجیتال حرفه ای هم بندازی همینه تازه فلش اونا کجا فلش گوشی ها کجا. میدونی رفیق مشکل ما اینه از یه گوشی که بیشترین تخصصش در برقراری ارتباط هستش انتظار داریم هم دوربین فیلمبرداری هم عکاسی و غیره باشه همچین چیزی امکان نداره همینطور که الان اچ پی اومده یه دستگاه سه کاره پرینتر - کپی- اسکنر زده و کیفیتش مسخره هستش هر چیزی جدا خوبه چون روش بیشتر کار شده. در کل من ا جی 900 راضی هستم چون کار من رو همه جوره راه میندازه. این idou بیاد هم میگیرمش دیگه گوشی بازی تعطیل. منی که صبح تا شب با گوشی ور میرفتم الان بیشترین کارم یه اس ام اس هست یه مکالمه.
    كاملا با نظرات شما موافقم و نميشه همه جهات وانتظارات رو توام با هزينه پائين بر آورد كرد
    و اينجا رو نيز موافقم كه از گوشي بايد بيزنسي و مثب استفاده كرده مثل خوندن پي دي اف ،كار كردن با فايلهاي افيس ،اتصال به نت ، آموزش ويادگيري زبان و........ تا اينكه بازي و گيم و كل كل دوربين ومسابقه بلندي صداو اسپيكر هرجند كه موسيقي تو اولويت اول منه اونم فقط تو هندزفر وبراي اوقات تنهائي ......
    در بين سرعت ،استحكام،راحتي كاربري ،ساپورت اشكالات ،برنامه خوري و شارژ بالاي باطري .......آيتمهاي مهمي هستن بر من
    Last edited by mous3030; 27-03-2009 at 11:28.

10. این کاربر از mous3030 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mous3030's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ميشه همزمان يه فايل پي دي اف رو خوند وموسيقي هم گوش كرد ؟

پروفشنال استبداد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    زیر سقف خدا

پيش فرض

ميشه همزمان يه فايل پي دي اف رو خوند وموسيقي هم گوش كرد ؟
    بله
    بله میشه

13. 2 کاربر از استبداد بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ی سوال داشتم از برو بکسی که جی 900 دارن آیا این گوشی هم مثل w960 بعضی از جاوا ها رو کند اجرا می کنه (مثلا بعضی از بازی های جاوا رو؟؟)
    من خودم 960 دارم و این مسله خیلی ناراحت کنندست که دیگه بازی های جاوا رو 90% که می ریزم کند اجرا می کنه می خواستم ببینم جی 900 هم این مشکل رو داره یا هر 240x320 که بریزی روان اجرا می کنه؟
    کسی نبود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

پروفشنال استبداد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    زیر سقف خدا

پيش فرض

کسی نبود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    g900 رو نمیدونم
    اما فکر کنم این مشکل تمام uiq ها باشه
    چون p1 هم این مشکل رو داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •