تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 145 از 299 اولاول ... 4595135141142143144145146147148149155195245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 2981

نام تاپيک: Fifa 09

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نه حیلی هم قشنگ شده ولی این دوستمون گرافیکش رو در پایینترین حالت گذاشته که بازی اینجوریه
    دوست عزیز تنظیمات گرافیکی من روی حد آخر همچیزش تا آخر بالاست توی عکس هم که می بینی اینجوری این به این خاطر وقتی از بازی عکس می گیری و می اری میندازی توی برنامه paint و سیو می کنی کیفیت خود عکس و رنگ ها خیلی تغییر می کنه
    من بازی رو روی بالاترین تنظیمان اجرا می کنم

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دستان
    من این بازی رو گرفتم ولی چرا اینجوریه؟
    من تنظیمات رو روی بالا گذاشتم
    گرافیکم هم 8600gt
    2 گیگ هم رم

درایور گرافیک هم قدیمی نیست.
    ولی گرافیک بطرز وحشتناکی پایینه
    اصلا قابل مقایسه حتی با pes 6 هم نیست!
    نمیخوام مقایسه کنم فقط خواستم منظور رو رسونده باشم
    چرا اینجوری
    قیافه هیچکدوم از بازیکن ها هم حتی شبیه نیست!
    فقط دو سه نفر مثل رونالدینیو که خیلی تبلو یکم شبیه
    من تا نصب کردم دیدم اینجوریه سریع
    پاک کردم رفتم سراغ همون pes 8
    فکر نکنم مشکل از طرف من باشه
    پاس داخل هم نمیداد با دسته...چه دکمه ای...چون تو ورژن قبلی تنظیمات نمیخواست برای ای(ادیت..الان چنتا پست بالاتر رو خودنم فهمیدم)

در کل پیشنهاد من اینه که اصلا ارزش خرید نداره
    البته بازم بگم این نظر منه شاید خیلی ها خوششون بیاد
    ولی من هیچ برتری تو این ورژن ندیدم!
    =-=-=-=-=-=-=-=-=
    یچیز بیربط!
    من یورو 2008 رو هم نصب کردم
    خداییش دیگه از این ضایع تر ندیدم!
    در حد فوتبال گذارشگر سگا بود!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دستان
    من این بازی رو گرفتم ولی چرا اینجوریه؟
    من تنظیمات رو روی بالا گذاشتم
    گرافیکم هم 8600gt
    2 گیگ هم رم

درایور گرافیک هم قدیمی نیست.
    ولی گرافیک بطرز وحشتناکی پایینه
    اصلا قابل مقایسه حتی با pes 6 هم نیست!
    نمیخوام مقایسه کنم فقط خواستم منظور رو رسونده باشم
    چرا اینجوری
    قیافه هیچکدوم از بازیکن ها هم حتی شبیه نیست!
    فقط دو سه نفر مثل رونالدینیو که خیلی تبلو یکم شبیه
    من تا نصب کردم دیدم اینجوریه سریع
    پاک کردم رفتم سراغ همون pes 8
    فکر نکنم مشکل از طرف من باشه
    پاس داخل هم نمیداد با دسته...چه دکمه ای...چون تو ورژن قبلی تنظیمات نمیخواست برای ای(ادیت..الان چنتا پست بالاتر رو خودنم فهمیدم)

در کل پیشنهاد من اینه که اصلا ارزش خرید نداره
    البته بازم بگم این نظر منه شاید خیلی ها خوششون بیاد
    ولی من هیچ برتری تو این ورژن ندیدم!
    =-=-=-=-=-=-=-=-=
    یچیز بیربط!
    من یورو 2008 رو هم نصب کردم
    خداییش دیگه از این ضایع تر ندیدم!
    در حد فوتبال گذارشگر سگا بود!
    آقا حتما مشکل از شماست.یا مشکل پسندی یا pes دوست که نمیتونی با فیفا بسازی.
    دوستانی که بازی رو نخریدن و این پستو خوندن حتما بازی رو بخرید.خیلی نسبت به نسخه قبل پیشرفت کرده

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا من الان تعدادی از پست های این تاپیک رو خوندم بنا به حرف شما که گفتید مشکل منه
    دیدم خیلی ها هم همین مشکل رو دارن
    و در عوض چند نفر که تعصب دارن روی فیفا(خود شما هم یوزرتون فیفاست!) میان میگن نه مشکل نداره
    نه دلیلی نه چیزی...فقط میگید پیشرفت کرده.
    خوب شما اگه میشه بیای پیشرفت هاش رو بگین ببینیم چی بوده
    نه pes دوست هم نیستم خیلی
    هر وقت پشت سیستم بیکار میشم بازی میکنم
    کلا گیمر حرفه ای نیستم ولی تقریبا هر گیمی رو بازی میکنم مخصوصا جدید هارو.(ولی نه بصورت حرفه ای اکثرا آزمایشی)
    ولی خوب انتظار داشتم فیفا 09 یچیز جدید عرضه کنه
    ولی من چیز جدیدی که بدرد ما بخوره ندیدم توش
    خوب
    اون دوستانی که میگن خوبه بیان بگن چیش و کجاش خوبه یا چکار کردن که خوب شده
    که منم همن کار رو بکنم.
    یه چنتا عکس هم بچه ها گذاشته بودن
    منم اگه وقت کنم میذارم..باید دوباره نصب کنم.

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

والا من بازي را نديدم
    ولي اون تصويري كه دوستمون تو tinypic آپ كرده بود نظر منم را نسبت به فيفا عوض كرد و فك مي كنم حق با الكسه

داره خودمونی میشه ستاره آسمان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    خونه مادر بزرگه هزارتا قصه داره

پيش فرض

ميخواستم سوال كنم که:
    بازي فيفايي كه 1dvd هست با اون هایی که 2dvd هست چه فرقی داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام به همگی
    فیفا چمنش فقط عالی کار شده ولی بقیه چیزاش .....
    بعد اگه میشه یکی یه روشی چیزی بنویسه تا بتونیم راحت دیریبل کنیم وقتی میخوای دیریبل کنی سریع توپ و میگیرند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan.kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

والا من الان تعدادی از پست های این تاپیک رو خوندم بنا به حرف شما که گفتید مشکل منه
    دیدم خیلی ها هم همین مشکل رو دارن
    و در عوض چند نفر که تعصب دارن روی فیفا(خود شما هم یوزرتون فیفاست!) میان میگن نه مشکل نداره
    نه دلیلی نه چیزی...فقط میگید پیشرفت کرده.
    خوب شما اگه میشه بیای پیشرفت هاش رو بگین ببینیم چی بوده
    نه pes دوست هم نیستم خیلی
    هر وقت پشت سیستم بیکار میشم بازی میکنم
    کلا گیمر حرفه ای نیستم ولی تقریبا هر گیمی رو بازی میکنم مخصوصا جدید هارو.(ولی نه بصورت حرفه ای اکثرا آزمایشی)
    ولی خوب انتظار داشتم فیفا 09 یچیز جدید عرضه کنه
    ولی من چیز جدیدی که بدرد ما بخوره ندیدم توش
    خوب
    اون دوستانی که میگن خوبه بیان بگن چیش و کجاش خوبه یا چکار کردن که خوب شده
    که منم همن کار رو بکنم.
    یه چنتا عکس هم بچه ها گذاشته بودن
    منم اگه وقت کنم میذارم..باید دوباره نصب کنم.
    سلام دوباره به همگی نقد دوباره بازی FIFA09 ...

ابتدا گرافیک :

چمن بازی 3 بعدی شده و طراحی چمن بسیار قابل قبول بوده و کاملا محسوس هست رنگ چمن ها هم بشیار دلنشین طراحی شده بعید می دونم کسی از چمن بازی ناراضی باشه چون خیلی خوب طراحی شده البته هنوز تا عالی فاصله داره ...

ورزشگاه ها متاسفانه نسبت به نسخه قبلی هیچ تغییری نکرده اند و هنوز طراحی استادیوم ها ضعیفه و تکسچر های به کار برده شده در حد و اندازه بازی های امروزی نیست

تماشاچیان هنوز 2 بعدی هستند این نکته خیلی آزار دهنده هست و واقعا تاثیر زیادی بر زیبایی بازی گذاشته تماشاچیان دقیقا مثل نسخه های قبلی هستند حتی کمی خوش رنگ و لعاب تر هم نشده اند بلکه تنها ورقه هایی هستند که بالا و پایین می روند

لباس بازیکنان از نظر طراحی بسیار خوب کارشده و تکسچر با کیفیتی براش استفاده شد که در هیچ یک از نسخ قبلی نبوده شما جنس لباس رو هم کاملا حس می کنید و بافت لباس قابل مشاهده هست و باید در مرود تکسچر یک آفرین به EA گفت ولی هنوز لباس ها چروک نمی شوند و چین و چروک های روی لباس در واقع همون تکسچر لباس هستند که این موضوع باعث میشه نمره خیلی خوب رو طراحی لباس نگیره و فقط بشه گفت خوب ...

چهره بازیکنان نسبت به نسخه های قبلی پیشرفت چشک گیری داشته مدل های 3 بعدی صورت ها قابل قبول طراحی شده ولی نمیشه گفت خیلی خوب و من به طراحی 3 بعدی صورت ها فقط می تونم بگم خوب اما تکسچر های به کار فته برای صورت بازیکنان اسف باره و فقط میشه گفت ضعیف تقریبا هیچ جزییاتی از صورت بازیکن ها در حالت HIGH دیده نمی شه این حرکت EA واقعا جای تعجب داره البته در این بین بعضی
    از بازیکنان خوب طراحی شدند مثل کاسیاس - رائول - رونی - رونالدینیو - بنزما - رونالدینیو و... اما اکثر بازیکن ها متاسفانه تکسچر های خوبی برای فیس هاشون استفاده نشده مخصوصا یک حالت رفلکس نور روی پوستشون هست که بسیار شبیه به پلاستیک می کنه پوستشون رو کسایی که 3 دی مکس کار کرده باشند می دونند در قسمت متریال شما جنس مدل های 3 بعدی تون رو درست می کنید که نشون دهنده همین رفلکس نور و ... هم میشه به نظر من متریال به کار رفته در پوست ها هم ضعیف بوده ولی با توجه به مدل های 3 بعدی خوب و طراحی قابل قبول برخی بازیکن ها و اینکه امسال در تیم های معروف کم صورت های شبیه هم می بینید نمره متوسط با ارفاق خوب رو به چهره بازیکن ها میدم البته مو های بازیکن ها هم برای اولین بار مثل قسمتی از پوست بازیکن ها نیست و دقیقا مو هست با بافت و متریال مخصوص و الحق و الانصاف هم خوب از آب در اومده

توپ بازی و کفش بازیکن ها هم خوب طراحی شدند اما بازو بند های کاپیتانی و تیپ های پای بازیکنان مثل باند های بستن ضخم می مونه

جنس تور دروازه ها و نوع واکنششون بعد از وارد شدن توپ به دروازه خیلی خوب کار شده و حس یک تو.ر واقعی رو منتقل می کنه فکر می کنم گفتنی ها رو در مورد گرافیک گفتم اما مهم ترین نکته در مورد گرافیک رو در جمع بندی می گم

کسانی که فیفا را در نسخه های قبلی بازی کرده بودند حتما از این موضوع رنج برده بودند که با دور شدن دوربین دور نمای بازی یعنی همون دوربینی که تقریبا کل بازی رو گیمر از اون زاویه نگاه می کرد وقتی دوربین دور میشد ظاهر بازیکن ها به شکل بدی تغییر می کرد مو های بلند همه یک شکل میشدند و مو های کوتاه همه یک شکل جزییات حذف میشد و اصلا منظره جالبی رو بازی از دور نداشت نمونه جالبش موهای وان در سار بود که از دور انگار کله شیر داشت و یال داشت این موضوع همیشه منو اذیت می کرد ولی این بار در نسخه جدید بازی گرافیک بازی از دور زیاد افت نمی کنه و همین موضوع باعث میشه که گیمر در حین بازی از گرافیک نسبتا راضی باشه پس نمره نهایی خوب به گرافیک بازی قابل قبوله

صدا گذاری و موزیک :

موزیک های منوی بازی مثل همیشه خوب بوده کلا EA در هیچ بازی مشکل موزیک نداره اینو همه می دونند و نمره عالی رو از موزیک می گیره

صدای تماشاچیان در طول بازی خیلی خوبه و کاملا بر اسا جریان بازی هست و با روند بازی تغییر می کنه و تکراری به نظر نمیاد البته نسبت به نسخه های قبلی هیچ نو آوری نشده مثلا یک صدای پر حجم و سرآند با توجه به اسپیکر های قوی که امروز همه دارند یعنی این حس به شما دست نمی ده که وسط استادیم هستید و صدای اسپیکر های پشت و کنار و جلو همه به یک صورت هست من انتظار داشتم در این نسخه این کار رو EA انجام بده و یک صدای سرآند رو به گیمر ها نمایش بده ولی نشد نمره خیلی خوب برای صدای تماشاچیان اما عالی نه!!!

صدای گزارشگر مثل همیشه عالیه ولی همراه با نو آوری گزارش بسیار رونه و وقتی شما برای مدتی فقط پاسکاری می کنید تا دفاع حریف باز شه یا بازی رو بدست بگیرید گزارش گر پشت سر هم اسم نمی گه این موضوع در نسخ قبلی وجود داشت که حالا درست شده همین طور وقتی ضربه یا شوتی می زنید گزارشگر نام بازیکن رو به همراه جمله ای که در مور شوتش می خواد بگه میگخ مثلا یک شوت زیبا از گوتی یا مثلا وقتی بازیکنی توپ پخش کنه شماست و پاس های خوبی میده گزارشگر با ذکر نام ازش تعریف می کنه که مثلا گوتی بسیار دقیق پاس میده و تمام فضاهای خالی رو میبینه نمره گزارش گری بازی عالی هست بیشک اوج و فرود های صدا و فریاد های گزارشگر وقتی در حال بازی هستید واقعا هیجان انگیزه

درکل باید به صدا گذاری و گزارش و موزیک های بازی نمره عالی داد

طراحی منوها :

در ابتدا کنتراست مانیتورتون رو روی Game یا دیننامیک بزارید ( من مانیتورم 2032BW samsung هست که 3000:1 کنتراست داره ) شما هم بسته به مانیتورتون تنظیمات رو انجام بدید منوی بازی در کنتراست بالا بی نظیره همین تازه اگر بازی اورجینال را داشته باشید که همگی ازش محرومیم منو های جانبی جالبی که اخبار تیم محبوبتون رو میده و ... هم به منو اضافه میشه فونت های به کار رفته در منو هم بسیار شیک و سنگین هست ولی ای کاش با همین سبک چند رنگ برای منو طراحی میشد تا وقتی تیم محبوبتون رو انتخاب می کنید مثلا رئال رنگ منو با همین سبک به رنگ تیم محبوبتون در بیاد منو ها در قسمت های مختلف از جمله منیجر مود و تورنمنت و بی ا پرو و ... عالی هست نمره من به منوی بازی عالی هست

گیم پلی :

سرعت بازی قابل قبوله و بسیار نزدیک به سرعت یک فوتبال واقعی هست و بسته به وضعیت بازی تغییر می کنه یعنی وقتی عقب افتادید تیمتون به بازی سرعت میده و البته اگر توپ دست حریف بیفته سعی می کنند با پاس کاری سرعت بازی رو بگیرند هوش مصنوعی بازی بسیار قابل قبوله و کامپیوتر خیلی سریع بازی خوانی می کنه و تاکتیکتون رو می فهمه و باید آماده باشید برای تغییر تاکتیک برخورد های بازیکن ه خیلی بهتر شده و بازی فیزیکی و زیبایی رو خواهید دید در مورد فیزیکی شدن بازی باید بازی کنید تا این موضوع رو حس کنید مثلا وقتی کسی به شما تنه می زنه تعادلتون رو از دست میدید یا اگر تحت فشار باشید نمی تونید راحت شوت بزنید یا پاس بدید واکنش های دروازه بان ها هم خیلی بهتر شده و خبری از اون واکنش های خیره کنند در نسخه قبلی نیست که ضعیف ترین دروازه بان رفلکس هایی در حد کاسیاس داشت مثلا در این بازی وان درسار یا کاسیاس خیلی خوب دروازه بانی می کنند ولی والدس در بارسا خیلی اشتباهات زیادی داره این موضوع در مورد دفاع ها و ... هم هست من از گیم پلی این بازی لذت بردم بعد از سال ها که فقط PES بازی می کردم و فیفا رو اولای مهر می گرفتم و یه هفته بعد پاک می کردم ولی این بار واقعا جذبش شدم پاس کاری ها هم خیلی جالب شده و مثل واقعت شم در یک بازی می تونید در یک بازی بیش از 200 پاس کوتاه بدید

اما داوری بازی داور وسط و کمک ها مثل تماشاچیان فوتبال هستند و بی هدف در بازی می دوند و فقط میشه از واژه افتضاح استفاده کرد در موردشون مخصوصا کمک داور که یه پرچم هم بی هدف در دستش گرفته و فقط لب خط می دوه بیشتر شکل توپ جمع کن ها هستند تا داور اما خطا گرفتن ها بسیار خوب شده و جایی که باید بازیکن اخراج شه بیشک اخراج خواهد شد داور نه بی خودی به نفع میگیره و نه بی خودی به ضرر بگیره البته اشتباهات داوری هم مثل فوتبال وجود داره من گل آفساید هم زدم نکته جالب دیگه این هست که وقتی دو تا بازیکن بلند میشن هد بزنن اگر خطایی صورت بگیره داور اون رو خواهد گرفت من از داوری بازی راضیم ولی از داورای بازی نه چون عین بچه ها لای دست و پای بازیکن ها می دوند

فیزیک بازی هم قابل قبوله توپ بازی نه بیش از حد سنگین و نه بیش از حد سبکه اندازش هم نسبت به دمو بهتر شده و زیاد بزرگ نیست یزیک بازیکن ها هم خوبه ولی هنوز اون حالت خمیدگی در کمرشون هست که متاسفانه منظره قشنگی نداره ولی وقتی بازیکن ها ی معروف صاحب توپ می شوند نوع حرکتشون خیلی شبیه به واقعیت هست مثلا نیستلروی و روبن در رئال یا رونالدینیو در میلان یا رونی و کریس رونالدو در منچستر این موضوع خیلی خوبه طول زمین هم قابل قبوله و زیاد طولانی یا کوتاه نیست

گفته شده بود که انیمیشن های زیادی به بازی اضافه شده ولی انیمیشن ها دقیقا مثل ورژن قبلی یعنی 08 هست که اصلا از EA انتظار نمی رفت از تعویض ها تا شادی گل و اوت انداختن ها و کرنر ها

ولی در کل فیزیک و گیم پلی بازی هم خیلی خوب ارزیابی میشه ولی هنوز تا عالی فاصله داره من باز هم تاکید می کنم بازی خونی حریف برای من خیلی جالب هست در این بازی یا همون هوش مصنوعی بازی
    سیستم پاس کاری و شوت زنی و سانتر هم در بازی خیلی خوب بوده البته همشون مخصوصا سانتر و پاس توی عمق جای پیشرفت دارن ولی به نظر من خوب کار شدند

نتیجه گیری کلی :

این بازی از 10 نمره ای بین 8 و 9 می گیره و اون یک نمره هم مقدار زیادیش به اطر گرافیک بازی و انیمیشن های تکراری و داور هایی هست که نقش موجودات اضافی رو در زمین دارند اما اگر یک نمره یا 2 نمره رو برای این ضعف ها در نظر بگیریم بقیه نمره یعنی 8 رو باید به فیفا داد فیفا امسال من رو که از 2004 دیگه فیفا بازی نکرده بودم رو جذب کرد البته ضعف PES در ورژن 2008 هم بی تاثیر نبود البته دموی PES هم نتونست راضیم کنه تا اومدن PES2009 صبر می کنم ولی فکر می کنم امسال سال فیفا هست

دوست من این ها دلایل من بود برای انتخاب FIFA09 به عنوان یک بازی خوب و قابل قبول برای بازی امیدوارم دلایلم قابل قبول باشه برای شما من آنچنان هم بی دلیل تعریف نکرده بودم ولی حالا دیگه حسابی شرح دادم دلایلم رو

خوشحال میشم دلایل سایر دوستانم رو هم یشنوم

آخر فروم باز hosiyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ایـــــران ســـــبـــــز

پيش فرض

کریشن مستر 09 رو نیومده ؟

داره خودمونی میشه Milikan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

کسی میدونه علت ارائه همچین طرحی برای چهره کاکا چی بوده ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •