چرا با یاهو مسنجر 9 نمیتونم مثل گذشته voice کنم؟
چرا با یاهو مسنجر 9 نمیتونم مثل گذشته voice کنم؟
مثل اینکه ایران بسته![]()
مطمئن هستید ؟؟!اگه ایگنور شده باشی بعد از پی ام دادن مسنجر به طور خودکار پیغام میده که ایگنوری
یعنی میگه این یارو شما رو ایگنور کرده ؟؟ خب من دفعات اول دقت نکردم که در مورد یکی این
پیغام رو داده یا نه...اگر واقعا ایگنور کرده باشه ، هر بار که پی ام بدی این پیغام رو میده ؟؟!
هاننمیشه کهباید پس آیدیش رو داشته باشی
؟
پس نمیشه که...به جاش یه کار دیگه نمیشه کرد ؟
اینکه نذاریم یارو اصلا ما رو ایگنور کنهمیشه اینکارو کرد؟؟
فکر کنم باید از اون سوال و جوابایی که هممون از روی بی اعتنایی باهاشوناقا من این پسوردم یادم رفته چه کار کنم؟
برخورد میکنیم و ازشون رد میشیم باید استفاده کنی
////
دوستان تو رو خدا یکی به ما هلپ برسونه ( پست بالا )...یا یک سایت یا کسی که آموزش یاهو مسنجر بده
رو معرفی کنه...تشکر
یه سری سئوالت هستند و یه ایدی که در موقع ساختن همین ایدیت که الان پسوردش یادت رفته ازت پرسیده می شه.اگه اونها یادت باشه می تونی پسوردت رو پس بگیری.
البته یاهو یه کاری کرد به تازگی من رفتم همینطووری شانسی تونستم اون تنظیمات و سئوالت رو عوض کنم.برای روز مبادا خیلی خوبه.
اما راستش اگه اینها هم یادت نیست بهتره با ادد لیست خداحافظی کنی.
ولی من یه مشکل عظیمی با نسخه 10 بتا مسنجر دارم.هرکاری می کنم لاگین نمی کنه.![]()
یاهو رو اجرا کن بعد بورو رو تب Messenger بعد Connection Preferences رو انتخاب کن و گزینه Connect Via Pro-sy server رو تیک بزن و بعد ازون Http Pro-sy رو انتخاب کن ! خودمم نفهمیدم چی گفتم!
اینطوری :
Messenger ---> Connection Preferences ---> Connect Via Pro-sy ---> Http Pro-sy ---> Applay ---<OK
واسه من چند روز پیش اینطوری شده بود که خوشبختانه درست شد !@!![]()
دوستان من وقتی همزمان با چند تا ایدی لوگین میشم بعد از چند ساعت یا شاید چند دقیقه مسنجر قاطی می کنه یعنی پی ام ها نمیاد.
و وقتی دوباره لوگین می کنم می بینم برام اف اومده در حالی که در زمانی که اف اومده بوده من لوگین بودم با اون ایدی
چجوری میشه این اشکالو برطرف کرد؟بستگی به نرم افزاری که باهاش به مسنجر قابلیت مولتی لوگین میدیم داره؟
دوستان یه سوال
وقتی ایمیل می یاد و تیترش فارسی هست اون پایین که می خواد یاهو اعلام کنه تیتره عجق وجق میوفته راهی هست که درستش کرد(مثل ایمیل های این سایت)
نشد که دوست عزیز.
دوباره راحت می پره بیرون.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)