آره منم اين برام سوالهسلام.شنيدم مي شه اين بازي رو در مراحل داستاني دونفره و... بازي كرد.براي دو نفره هم مي شه ما نيتور رو نصف كرد.مي خواستم ببينم چه طوري با داداشم دو نفره در يك كامپيوتر بازي كنيم؟
ولي هر كاري كردم نشد
ممنون ميشوم جواب بديد
آره منم اين برام سوالهسلام.شنيدم مي شه اين بازي رو در مراحل داستاني دونفره و... بازي كرد.براي دو نفره هم مي شه ما نيتور رو نصف كرد.مي خواستم ببينم چه طوري با داداشم دو نفره در يك كامپيوتر بازي كنيم؟
ولي هر كاري كردم نشد
ممنون ميشوم جواب بديد
فکر نکنم بشه 2 نفر با یه کامپیوتر بازی کرد .سلام.شنيدم مي شه اين بازي رو در مراحل داستاني دونفره و... بازي كرد.براي دو نفره هم مي شه ما نيتور رو نصف كرد.مي خواستم ببينم چه طوري با داداشم دو نفره در يك كامپيوتر بازي كنيم؟
مگه اینکه 2 تا کامپیوتر باهم مراحل رو برید جلو .
ما دو كامپيوتري هم به جايي نرسيديم . هر چه آموزش هم بود خونديم و انجام داديم فايده اي نداشت . وصل نميشه .![]()
اين خبر رو تو بايت خراسان خونده بودم.قسمت بازي:گزارش بازي...
اقاحسين ديال اپ داري يا adsl?چون فكر كنم با اين بازي سنگين نشه باديالاپ بازي كرد...
Last edited by don mohsen; 19-01-2009 at 22:28.
با دو تا کامپیوتر Lan میتونید یکی تون سرور بدید Co- op یکی تون هم joinبشین
منظور من رو LAN بود .
خوشبختانه مدتيه از Dial Up راحت شدم و فعلا اكانت وايرلس دارم .![]()
سلام دوستان پچی چیزی نیامده مرحله ای چیزی اضافه کنه تا دوباره بازی را بازی کنیم؟
سلام دوست من
هیچ کدوم از سری های cod هیچ پچی برای مراحل اضافه نداشتن اینم مثل بقیه. شما هم مثل ما و بقیه عاشقان cod منتظر نسخه بعد باشید. به هر حال چاره ای نیست.
موقع نصب ازمون شماره سریال میخواد..
چی بزنم؟
توی dvd یه فولدر crack هستش که توش فایل سریال نامبر هستشموقع نصب ازمون شماره سریال میخواد..
چی بزنم؟
MPC8-MD8P-78P1-75DU-890F
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)