آقا بالاخره من تونستم از اون پیغامه که تقریبا هر 20 دقیقه یک بار میاد رو صفحه عکس بگیرم
میتونید راهنمایی کنید برای چیه؟
![]()
آقا بالاخره من تونستم از اون پیغامه که تقریبا هر 20 دقیقه یک بار میاد رو صفحه عکس بگیرم
میتونید راهنمایی کنید برای چیه؟
![]()
احتمالا بخاطر بد نصب کردن یه نرم افزار هست ...! جدیدا" چیزی نصب کردی که برات خوب کار نکنه ؟ اسمشم فکر کنم تو ارورش نوشته !
منظورت اینه> phonetic time telling fileاحتمالا بخاطر بد نصب کردن یه نرم افزار هست ...! جدیدا" چیزی نصب کردی که برات خوب کار نکنه ؟ اسمشم فکر کنم تو ارورش نوشته !
چنین نرم افزاری ندارم!
کمممممممممممممممممممک خواهشن اگه کسي اطلاعات داره دريغ نکنه نوکيا 6220 امروز تو اراک 1 مجارستان بدون گارانتي از 198 تا 205 هزار تومان 2 مجارستان با گارانتي يک ساله از 210 تا 215 هزار تومان 3 چيني با گارانتي يک ساله 200 هزاز تومان خوب سوال اينجاست که من از يکي از فروشنده ها شنيدم هر چي گارانتي داره چينيه خوب حالا ممکنه مجار با گارانتي در اصل چيني باشه؟ اصلا کسي 6220 خريده؟باضمانت يا بي ضمانت؟به چه قيمت؟ تاحالا شده گوشي بي ضمانت بسوزه يا مشکل ديگه اي براش پيش بياد؟ اگه ميشه منو راهنمايي کنيد چي بهتره؟ در ضمن توي جعبه هم يک رم 1گيگ هم هست(مجار) اگه کسي مشکل ديگه اي با اين گوشي داره بگه تا تا چشم بسته نرم .....نريم.....نرند...... تو مغازه با تشکر
خیلی خیلی مهم
یکی امتحان کنه ببینه نرم افزار دارو ها ورژن 2 روش نصب میشه (جار)
راستی راحت میشه با نرم افزار کار کرد (نصب کرد sis) مثلا دیکشنری
راحت ساین میشه ؟
مشکل خرابی ال سی دی جدیه ؟ مال چند نفر خراب شده؟ اصلا خودبه خود خراب شده یا................؟
باتشکر
راستی این مشکل ری استارت کردن خود به خود جدییه ؟مال همه اینجورییه؟
از نظر نرم افزار 6120 بهتره یا 6220
در ضمن بالخره چینی با یک سال گارانتی بخرم ؟؟(200000) ........یا اینکه مجارستان بدون گارنتی)198000(؟؟؟....یا مجارستان با گارانتی (210000)
دمتون گرم لطفا کمکم کنید
عزیز من برای رسیدن به جوابت لازم نیست 3 بار پشت سر هم پست بدی !
و اما جوابت :
اصلا مجار نداریم و همه چینی تحت لیسانس هستند و با گارانتی هم اگه دوست داری بگیر ...!
نه اصلا تا الان من ندیدم 6220 به قول شما بسوزه ..!
رم 1 گیگ هم تو همه ی پک ها هست !
نرم افزار های جاوا و سیمبین به راحتی روش نصب میشن البته نسخه ی مخصوص 9.3 ... من تا الان مشکل خرابی LCD از نزدیک ندیدم ... این مشکل هم به نحوه ی برخوردت با گوشی بستگی داره !
ری استارت یا مستر ریست خوب هر گوشی مشکل پیدا کردش باید بشه ربطی به گوشی خاصی نداره ...!
بله ورژن سیستم عاملش از 6120 بالاتره ولی نمیشه گفت از نظر نرم افزاری قوی تره ... چون نرم افزار ها مشترک هستند ...!
گفتم که اصلا مجار یا ... نداریم همه چینی و تحت لیسانس نوکیا هستند ...! کیفیتشون هم گوشی فنلاندی فرق چندانی نداره ....!
منظور ایشون اینه که گوشی خودش بیخودی ریست میکنهری استارت یا مستر ریست خوب هر گوشی مشکل پیدا کردش باید بشه ربطی به گوشی خاصی نداره ...!
تو این دو ماهی که گوشی رو داشتم، دو بار واسه خوشی دل خودش ریست شد، نفهمیدم چرا!
پسر خالم n82 داره هز هر 3 باری که دستش میبینم یک بارش هنگ میکنه!!!!
خب این بخاطر این هست که گئشی توان پردازش این مشکل پیش اومده رو نداره و گوشی ریست میشه ...!منظور ایشون اینه که گوشی خودش بیخودی ریست میکنه
تو این دو ماهی که گوشی رو داشتم، دو بار واسه خوشی دل خودش ریست شد، نفهمیدم چرا!
پسر خالم n82 داره هز هر 3 باری که دستش میبینم یک بارش هنگ میکنه!!!!
بچه ها کسی برنامه برای اجرای فول عکس در زمینه نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)