سلام
منم از ماکس دارم، بعد ظهر هی قطع و وصل داشتم ( به فاصله زمانی های 2 دقیقه [)
سلام
منم از ماکس دارم، بعد ظهر هی قطع و وصل داشتم ( به فاصله زمانی های 2 دقیقه [)
بله متاسفانه بعد از ظهر قطعی های متوالی اتفاق افتاد
دیروز آقای درویش زاده رو تو نمایشگاه دیدم و ازشون در مورد رنج ip جدیدی که استفاده می کنن پرسیدم.
گفتن که مشکلات بزودی حل میشه!! خلاصه اعتراضم کردم و با شناختی که ازشون دارم باید تماس بگیرید و علل مشکلات رو جویا بشید تا بالاخره یک مهندس از دفتر تبریز بیارن که مشکلات رو حل کنه.
احتمالا این دوره م که تموم بشه برم صبانت
ممنون منم یه جا دیدم خوشم اومد برداشتماول از همه بگم آواتار جديدت خيلي باحال شده، ايده ي جالبيه
الان شب ها به طور متوسط چند مگ دانلود می کنی؟دوم اينكه،من فكر نكنم هيچ مركز مخابراتي به اندازه مركز ايثار واسه مخابرات خوب جواب بده، دقيقا نميدونم علتش چيه ، كاربراش كم هستن يا دليل ديگه اي داره. من با سرويس 512 با 122KB دانلود ميكنم و روزها هم پينگم خيلي خوبه البته من چون اصلا گيم آنلاين بازي نميكنم نميدونم واسه گيم جواب ميده پينگم يا نه، البته يه بار وقتي كه سرويس 256 داشتم اومدم كانتر بزنم پشيمون شدم
معلومه كه خوش سليقه اي
ظرف 7 ساعت حدود 3 گيگ ميگيرم . ركوردم تا حالا 3200مگ بوده و كمترين مقدار هم حدود 2400 مگ بوده
همه چي بستگي به سروري كه ازش دانلود ميكنم داره، 80% لينكهام واسه مديافاير هستش و بقيه رو ليچ ميكنم ،چون سرور مديافاير و هم سرور ليچري كه ازش استفاده ميكنم خيلي خوب پهناي باند ميدن شبها با 122 دانلود ميكنم
فكر كنم همه اگه 4 - 3 تا لينك مستقيم از يه سرور كاملا قدرتمند بذارن براي دانلود شبها هم بتونن مثل روز از حداكثر پهناي باندشون استفاده كنن اين روش تا حالا واسه من خيلي عالي جواب داده
Last edited by urumchi; 08-09-2011 at 22:52.
*** بسيار مهم ***
كساني كه اكانت جي ميل دارن سريعا پسورد اكانتشون رو تغيير بدن چون تقريبا همه اكانتهاي جي ميل كاربراي ايراني مورد حمله قرار گرفتن
Last edited by urumchi; 08-09-2011 at 23:24.
urumchi این برای چند وقت پیشه.البته بهتره بگم چندمین بارشونه که اینکارو میکنن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مطمئني؟ چون من امروز صبح و بعدازظهر راحت وارد اكانت جي ميلم شدم و هيچ خبري از اين پيغام نبود،چند دقيقه پيش خبر رو يكي از دوستان بهم گفت، رفتم چك كردم ديدم بله مثل اينكه خبرايي هست و اون پيغام رو نشون داد. واسه همين گفتم اطلاع بدم تا شايد به درد كسي بخوره!
در ضمن من الان هر سايتي كه ميرم نوشتن كه اين هشدار رو گوگل بعدازظهر روز پنجشنبه 17 شهريور داده، حالا چطور خبر واسه چند روز پيش ميتونه باشه؟ البته يه مورد شبيه اين در روز اول شهريور هم اتفاق افتاده بود، فكر كنم شما منظورتون اون مورد باشه
Last edited by urumchi; 08-09-2011 at 23:39.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی از وایمکس آنا اینترنت استفاده کرده؟ (البته وایمکس مبین نت هست)
512 یک ماهه با 5 گیگ ترافیک ساعت 2 تا 8 صبح رایگان + جمعه ها 2 صبح تا 2 ظهر رایگان و هر گیگ اضافه 4 هزار قیمتش 20 تومنه!
یک ساله بگیرید هم 200 تومن +مودم رایگان!(مودم حداقل 60 70 تومن قیمتش هست فکر کنم!؟)
اگه کسی استفاده کرده بگه وضعیت چطوره؟
******************************************8
درضمن ظاهرا خبری از اینترنت های نا محدود نیست(خدارا شکر!!)
چون دیروز تو شرکت آنا چند هزار تا بروشور آوره بودند که تازه چاپ شده بودن، اگه خبری از تغییر قیمت و سرویس بود این حجم بروشور چاپ نمیکردن، بروشور ها خیلی هم بزرگ بودن! یعنی خیلی هزینه کرده بودن برای بروشور!
Last edited by amir200812; 09-09-2011 at 11:11.
در غرفه آنا اینترنت هم که مطابق معمول آقای محمدی حضور داشتن و منکر مشکلات پهنای باند آنا بودن!! کلا هر دفعه من با ایشون صحبت کردم گفتن که همه چیز در امن و امانه
تا جایی که من اطلاع دارم شرکت شایان سیستم نمایندگی مبین نت رو داراست و همینطور توی نمایشگاه هم حضور داره. همین شرایطی که گفتی رو توی نمایشگاه ارائه میکرد:
یکی از کاربرا از مبین نت سرویس داشت که راضی هم بود.
Last edited by IVAN; 09-09-2011 at 11:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)