تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 145 از 905 اولاول ... 4595135141142143144145146147148149155195245645 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

دو نکته دوست عزیز
    اگه خیلی کم نشده باشه در ایتدا روشن میشه و بعد بدلیل افت فشار سنسور باعث خاموش شدن کمپرسور میشه پس باید چک کنند که آیا کمپرسور بعد از چند دقیقه خاموش میشه
    سلام

به نظرم مسئله درست برعکس باشه .
    یعنی بالا رفتن فشار باعث میشه که سنسوری که به درایر (فیلتر) وصل هست برقِ رله رو قطع کنه و رله هم برقِ کلاچ کمپروسور رو قطع میکنه و کمپروسور متوقف بشه .

به همین علت هست که خرابی اون سنسور به کمپروسور فشار میاره و مصرف بنزین رو هم میبره بالا چون به موقع کلاچ کمپروسور رو خاموش نمیکنه و فشار زیاد میشه و موتور زور میزنه .(یکی از علتهای مصرف زیاد بنزین)

فن هم اگه کلا کار نکنه ماشین پراید تقریبا جوش میاره پس رله اتوماتیک فن با رله کولر جداست که باید اونو چک کنند یه جایی نزدیک جلو پنجره ای وجود داره
    اگر اشتباه نکنم در همه ی ماشینها , رله ها در جعبه فیوز هستند .

فن از دو جا دستور میگیره که چه وقت روشن بشه
    1- از کلید کولر که البته از طریق رله این دستور رو به فن میرسونه.

به محض روشن کردن کولر ,دکمه ی کولر برق میده به رله و رله هم برق میده به فن تا روشن بشه .
    هیچ ماشینی نیست که با روشن کردنِ کولرش فن روشن نشه حتی اگر هوا خنک باشه .

تا وقتی که کولر روشنه فن هم روشن میمونه
    اما به نظرم که در یک سرعت معین مثلاً 60 کیلومتر در ساعت , کامپیوتر ماشین رله رو خاموش میکنه .
    برای امتحانش باید یکی جانفشانی کنه بخوابه رو کاپوت و بیینه آیا تو سرعت فن خاموش میشه یا نه

2- از رله ای که به سنسور حرارتِ موتور وصل هست .
    اگر حرارتِ موتور از حد معینی بالاتر بره , سنسور حرارتِ موتور به رله ی فن برق میده و فن روشن میشه .

آسونترین راه برای تستِ رله , روشن کردم کولر هست .
    اگر کولر زدین اما فن روشن نشد , یا رله خرابه یا فن یا فیشها خرابه یا سیمها قطع شده .

نطر شما چیه؟
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 21-06-2012 at 05:58. دليل: سطربندی

2. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست من کاملا درست میگید اما
    توی پراید و حتی 405 رله ها رو جلو رادیاتور توی سپر نصب کردند و درون جعبه فیوز نیست البته بعضیا رو هم همینجوری توی موتور و یا زیر داشبورد گذاشتند

2 مطمئن نیستم ولی اگر فشنگی اطمینان فشار روی مسیر ورود باشه با روشن شدن کمپرسور افت فشار داریم و آف می کنه
    در مورد روشن شدن با کولر فن هم در ماشینهای انژکتوری که ecu دارند تا اونجای که من دیدم و میدونم یه سنسور مستقیم بهرادیاتورش وصله که به محض بالا رفتن حرارت رادیاتور کولر فن رو روشن و در صورت خیلی بالا رفتن دور تند رو فعال می کنه
    البته پراید یک فن کوچک هم در جلو فقط مخصوص کولر اضافه کرده
    پس اگر در حالت بدون کولر فن کار نکنه ماشین جوش میاره و با رو شن کردن کولر باید فن بزودی به مدار بیاد سنسور سرعت هم نداره فقط با فشار کم به خودرو و خنک شدن رایاتور و گاز کولر در محفظه موتو هست که فن خاموش میشه
    بهترین راه اینه که با گرم شدن باد کولر درب موتور رو باز کرده و ببینید که آیا کلاچ کمپرسور فعاله یا نه اگه فعال بود و فن هم کار میکرد اونوقته که در پراید بعد از چک کردن گاز احتمال شدید اینه که می گم
    : فیلتر گاز کولر دارای پودریه که توی پراید خراب شدن و شکستنش زیاده
    پودر که وارد گاز شد به شیر اتوماتیک داخلی روی اواپریتور میاد و اون خراب میکنه و اجازه رد شدن آزاد گاز رو نمیده
    و این باعث کم شدن و یا خنک نشدن رو میده
    که با 20 30 تومن اون و فیلتر باید عوض شه و دوباره شارژ کامل و بعد لذت فراوان
    امیدوارم که مشکل همینجوری حل شه چون در مرحله بعد کمپرسور ضعیف جدید پراید از قدرت افتاده که خرجش برای تعویض ..........

4. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

1- از کلید کولر که البته از طریق رله این دستور رو به فن میرسونه.

به محض روشن کردن کولر ,دکمه ی کولر برق میده به رله و رله هم برق میده به فن تا روشن بشه .
    هیچ ماشینی نیست که با روشن کردنِ کولرش فن روشن نشه حتی اگر هوا خنک باشه .

این درسته اما بدلیل اینکه رادیاتور کولر سریع داغ میشه فن زود روشن میشه خیلی زود البته در ماشینهار کاربراتوری حرف شما کاملا صحیحه ولی سنسور دما مخصوصا برای تند و کند کردن فن برای کولزر کاملا عملیه

6. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

گرم كار كردن كولر خودرو معقوله نسبتا پيچيده اي داره و ميتونه به همه اينها ربط داشته باشه و البته بازم دلايل ديگه اي باشه كه خيلي ساده هستند و كسي به اونها توجه نميكنه.
    مثلا يكي از دوستان پرايد داشت( كاربراتوري) كولر در حال حركت نسبتا خوب خنك ميكرد اما در سرعت كم خنكي اون خيلي كم ميشد و در حالت توقف ناگهان اين كولر به بخاري تبديل ميشد!! چندجا هم برد و گاز رو با لوله و فشنگي و برق و دراير و اسپكشن والو و كندانسور و فن و.و.و.و.و همه و چك كردن اما نتيجه اي نگرفت!
    من متوجه شدم سرعت حركت ماشين در خنك بودن يا نبودن كولر تاثير داره و اين نشون ميداد كه يه مشكلي در رابطه با رادياتور موتور و كندانسور كولر وجود داره.
    با يه نگاه به راديات مشكل رو متوجه شدم. رادياتور اون از نوع مسي و قديمي بود و البته مشكل اصلي اين بود كه آب معمولي داخل اون ريخته شده بود كه كارايي راديات رو كم ميكرد و در عين حال با زنگ زدن و بسته شدن كانالهاي آب مقدار خنك كنندگي راديات و توان و كارايي اون بشدت پايين اومده بود و نمي تونست به خوبي حرارت موتور رو منتقل كنه( ماشين هم اكثرا در دماي بالاتر از حد عادي كار ميكرد) .
    اين حرارت زياد موقعي كه ماشين حركت ميكرد و سرعت نسبتا زياد بود تقريبا دفع ميشد و مشكلي وجود نداشت و كولر ميتونست بهتر كار بكنه اما به محض كم شدن سرعت و يا توقف كامل حرارت رادياتور به كندانسور منتقل ميشد و باعث گرم شدن كولر ميشد.
    با تعويض رادياتور به مدل جديد آلومينيومي و البته استفاده از ضد جوش و آب رادياتور مناسب مشكل حل شد.
    دراير كه معمولا قسمت جلوي ماشين و نزديك كندانسور نصب ميشه تقريبا بعد از دو يا سه سال كارايي خودش رو از دست ميده و بايد تعويض بشه.

8. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام. من 405 88 دارم.
    وقتي كه استارت ميزنم يه خورده آمپر كيلومترم مياد بالا و ميره پايين.
    خيلي هم سريع اين اتفاق ميفته.
    تا محدوده ي عدد 20 كيلومتر مياد بالا و تو كمتر از يه ثانيه ميره سر جاي خودش.
    مشكل از كجاس دوستان ؟

يه چيز ديگه.
    بخوام سي دي رايت كنم با چه سرعتي اين كارو كنم ؟
    يه سري آهنگ رو 3 - 4 بار با سرعت هاي مختلف رايت كردم ولي باز تو ماشين قطع و وصل ميشه آهنگا و يهو ميپره جلو چند ثانيه بعضي از آهنگا.
    اون سي دي رو روي ماشيناي ديگه هم كه ميزارم همين مشكل رو داره. پس مشكل از پخش ماشين نيست.
    دو سه تا سي دي ديگه دارم كه اونا بدون مشكل پخش ميشه.
    كسي ميدونه مشكل از چيه ؟
    راستي پخش ماشين من فابريكي خود ايران خودرو هستش.

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام. من 405 88 دارم.
    مشكل از كجاس دوستان ؟

احتمال بسيار زياد مشكل در سنسور كيلومتر بايد باشه كه روي گيربكس سوار شده . ممكنه خراب شده و يا اينكه چرخ دنده كيلومتر اون خوردگي پيدا كرده و از يه مقدار سرعت به بالا هرز گردي ميكنه و با دنده داخل گيربكس درگيري نداشته باشه. اينها رو بايد بصورت چشمي معاينه كرد. يك تعميركار وارد و يا برقكار خبره ميتونه اين كار رو انجام بده. يه مورد ديگه هم ممكنه بخاطر كثيف بودن و اتصال نامناسب سوكت اتصال اون باشه كه اكثرا اين رو بيشتر ديدم پيش مياد. سوكت و سيمهاي منتهي به او را هم چك كنين و با اسپري كنتاكت شور بخوبي تميز كنين.
    در مورد پخش و سي دي و مشكلات مربوط به اون ،بهتره مشكل رو در اين بخش مطرح كنين. احتمالا اونجا افراد باتجربه اي براي راهنمايي شما وجود داشته باشه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام. من 405 88 دارم.
    مشكل از كجاس دوستان ؟

يه چيز ديگه.
    بخوام سي دي رايت كنم با چه سرعتي اين كارو كنم ؟
    يه سري آهنگ رو 3 - 4 بار با سرعت هاي مختلف رايت كردم ولي باز تو ماشين قطع و وصل ميشه آهنگا و يهو ميپره جلو چند ثانيه بعضي از آهنگا.
    اون سي دي رو روي ماشيناي ديگه هم كه ميزارم همين مشكل رو داره. پس مشكل از پخش ماشين نيست.
    دو سه تا سي دي ديگه دارم كه اونا بدون مشكل پخش ميشه.
    كسي ميدونه مشكل از چيه ؟
    راستي پخش ماشين من فابريكي خود ايران خودرو هستش.
    دوست عزیز
    اون موضوع مشکل نیست و همه این خانواده اینجوریند کاری هم به استارت نداره وقتی مدتی ماشین خاموش باشه و بعد اگه سوییچ رو باز کنید به محض اینکه پمپ بنزین خاموش شد یه تیک میزنه و عقربه کیلومتر شمار رو بالا میبره حالا یا تا 20 و حتی بالا تر
    این طبیعیه و من روی چندین خودرو از این خانواده دیدم شما یه روز صبح سوییچ رو باز کنید ولی استارت نزنیدو به احتمال زیاد این موضوع رو می بینید
    در مورد سی دی هم شما جنس سی دی خامتون رو عوض کنید و فایلها رو کامل با سرعت پایین مثلا 16 رایت کنید و سعی کنید پشت سی دی رو هم ببندید ولی باز هم طبیعیه که ممکنه با رایتر شما و حتی با نوع فایل خاصی قاطی کنه
    آپتیک ااینا ضعیفند دیگه
    Last edited by kasra2002; 27-06-2012 at 17:35.

13. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اساتید سلام!

یه مدت پیش یه پراید 132 گرفتیم بعد از سه ماه گفتند باید بوسترش را عوض کنید، بعدش هم خودشون اینکارو کردند، چند ماهی گذشت، دو هفته پیش، زمانی که یک ماشین پیچید جلوم یه ترمز شدید گرفتم، که رفت رو ای بی اس، اما انگار نه انگار که ترمز را فشار دادم!!! ماشین همینطور می رفت جلو!!! دهن وا مونده بود اما خدا را شکر به خیر گذشت، چند روز پیش هم می خواستم بپیچم تو کوچه و با سرعت 30 تا 40 تا یه ترمز کوچولو گرفتم یک لحظه گرفت و بعد ای بی اس فعال شد و دوباره همون مشکل، انگار نه انگار که پام رو ترمزه، ماشین داشت با همون سرعت می رفت که سریع پامو برداشتم و مجددا ترمز گرفتم.

به نظر میاد مشکل ای بی اس باشه، سطح روغن ترمز خوبه، اما گاهی حتی ترمزهای ضعیف هم که می گیرم، یک صدای تق میاد و به نظر میاد ای بی اس می خواد فعال بشه! و معمولا همین مواقع هست که کار دستم میده

می خواستم ببرمش نمایندگی اما می دونم یک لحظه می شینه پشتش و بعدش هم میگه اینکه خوبه آقا! چرا ایراد الکی می گیری!!!، چون خیلی خطریه، گفتم قبلش یه سئوالی تو فروم کنم، ممکنه کسی اینجا با این مشکل و راه حلش آشنایی داشته باشه، راهنماییم کنه بعد ببرمش نمایندگی

ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اساتید سلام!

یه مدت پیش یه پراید 132 گرفتیم بعد از سه ماه گفتند باید بوسترش را عوض کنید، بعدش هم خودشون اینکارو کردند، چند ماهی گذشت، دو هفته پیش، زمانی که یک ماشین پیچید جلوم یه ترمز شدید گرفتم، که رفت رو ای بی اس، اما انگار نه انگار که ترمز را فشار دادم!!! ماشین همینطور می رفت جلو!!! دهن وا مونده بود اما خدا را شکر به خیر گذشت، چند روز پیش هم می خواستم بپیچم تو کوچه و با سرعت 30 تا 40 تا یه ترمز کوچولو گرفتم یک لحظه گرفت و بعد ای بی اس فعال شد و دوباره همون مشکل، انگار نه انگار که پام رو ترمزه، ماشین داشت با همون سرعت می رفت که سریع پامو برداشتم و مجددا ترمز گرفتم.

به نظر میاد مشکل ای بی اس باشه، سطح روغن ترمز خوبه، اما گاهی حتی ترمزهای ضعیف هم که می گیرم، یک صدای تق میاد و به نظر میاد ای بی اس می خواد فعال بشه! و معمولا همین مواقع هست که کار دستم میده

می خواستم ببرمش نمایندگی اما می دونم یک لحظه می شینه پشتش و بعدش هم میگه اینکه خوبه آقا! چرا ایراد الکی می گیری!!!، چون خیلی خطریه، گفتم قبلش یه سئوالی تو فروم کنم، ممکنه کسی اینجا با این مشکل و راه حلش آشنایی داشته باشه، راهنماییم کنه بعد ببرمش نمایندگی

ممنون
    والا از خیلی چیزا می تونه باشه ولی
    این مدل بلا سر یکی اومد و نمایندگی تنها کاری که از ش بر اومد اینه که از کار انداخت کل سیستمو چون گیر نمیاد و 600 تومن هزینه داره
    امیدوارم مال شما اینجوری نباشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه alipencia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام...دوستان ی مدته اب رادیاتور برگشت میکنه تو منبع انبساط...و خود رادیاتور ابش نصفه میشه...امپر هم از نصف بالاتر نرفته...فن هم کار میکنه ولی ترموستات رو قبلا بنا به مشکلی در اوردم...مشکل از چی میتونه باشه؟از نداشتن ترموستاته؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •