تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 145 از 607 اولاول ... 4595135141142143144145146147148149155195245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

جالبه كه تونستين برين تو كاكپيت اما چطوري رفتين من خيلي دوست دارم برم اونجا ؟
    نمايشگاه هم تو جاده تهران به رشت هست من هردفه به تهران نزديك ميشديم سمت چپم ميديدمش...(خيلي آدرس دقيق بود نه!!!)

اين هم تو مهرآباد گذاشتن يه 727 هست كسي اونو ديده؟ كدوم قسمته؟

Last edited by dani.flight; 03-10-2009 at 01:18.

2. 3 کاربر از dani.flight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه signinfo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان

فکر می کنم منظورتون نمایشگاه هوایی روبروی پارک ارم باشه. یه روز با چند تا از همکلاسی ها رفتیم حدود 2 سال پیش. زیاد چیز خاصی نبود. ولی به یه بار رفتن می ارزید. چند تا هواپیمای بزرگ و کوچیک بود که می تونستی تو بعضیاش هم بری... اگر زیاد با هواپیما سروکار نداشتید و علاقه دارید براتون می تونه جالب باشه...
    راستی منم پایه پرواز آنلاین هستم فقط یکی اینکه لندینگ ها رو معمولا خراب کاری می کنم حتی با ILS و اگر بخوام خراب کاری نکنم خیلی طولش می دم
    یه بار از اهواز برمی گشتم تهران یارو انگار داره دوچرخه می رونه 3 سوت اومد و نشست. ولی من تو سیمولیتور خودمو کشتم 1.5 برابر اون زمان طول کشید تا بتونم بنشونم 737 رو...
    مسئله دیگه اینکه شما خیلی زود قرار می ذارید؛ من تا بچه ها رو بخوابونم و مال خودم بشم ساعت می شه 1:00
    اگر بیدارید دیرتر باشه من شبا بیکارم و بیدار...

ممنون

پروفشنال grand theft auto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

نمایشگاه جالبیه،من حتما میرم،جالبه که من چند وقت پیش خواب دیدم رفتم نمایشگاه هواپیما!حالا توی 727 میشه رفت؟
    جالبه كه تونستين برين تو كاكپيت اما چطوري رفتين من خيلي دوست دارم برم اونجا ؟
    بزار برات تعریف کنم.
    بار اول پدرم از کاپیتان چند تا سوال پرسید در مورد هدایت و ...(کاپیتان اومده بود بیرون)بعد کاپیتان برای بهتر جواب دادن به سوال های پدرم گفت که ما دوتایی بریم توی کابین.
    بار دوم توی ایرباس 300 من موقع پیاده شدن از هواپیما هی سرک میکشیدم و گردن کج میکردم که توی کابین رو ببینم مهماندار هم دید من زیاد حالم خوش نیست دلش سوخت از کاپیتان خواهش کرد کاپیتان هم با مهربونی قبول کرد و باز من با کله رفتم تو!
    موفق باشید

5. این کاربر از grand theft auto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mro229's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

جالب بود.
    منم چند بار تو مسیر تهران کوالالامپور که پرواز طولانی بود. حدود 8 ساعتی می شد. خیلی حوصلم سر می رفت از طرفی هم خیلی دوست داشتم برم تو کاکپیت... یه جورایی خجالت هم می کشیدم. نمی دونستم چطوری بگم که می خوام برم. از مهماندار سوال کردم که می خوام برم کابین خلبان رو ببینم. اونم گفت صبر کن الان میام. رفت بالا و از کاپیتان سوال کرد و اومد پایین گفت یه آقایی پشت در کابین خلبان (همون اتاق شوفر) نشسته . از اون اول اجازه بگیر بعد اگه اجازه داد برو.
    رفتم دیدم یه آدم خیلی تابلو (مظورم رو که می فهمین) نشسته بود ردیف اول سمت چپ . اجازه گرفتم گفت برو تو.
    منم کلمو انداختم پایین رفتم تو .
    خیلی حال داد. ازم پذیرایی هم شد. بیسکوئیت با چای .
    این هواپیمایی هم که اینجاست اگه توی مهراباد باشه باید تو قسمت شرقی پارکینگ ها باشه. اگه نه همون که دوستمون گفتن روبه روی پارک ارم هست. من شنیده بودم که اون هواپیما ها که اسقاط شدن به رستوران تبدیل شدن. ولی من نرفتم.
    مسئله دیگه اینکه شما خیلی زود قرار می ذارید؛ من تا بچه ها رو بخوابونم و مال خودم بشم ساعت می شه 1:00
    منم موافقم. خیلی از شبها من نمی رسم ساعت ده به کامپیوتر سر بزنم یا کار دیگه ای دارم با کامپیوتر. اما گاهی ساعت 12 به بعد آزاد ترم. حالا دوستان رو نمی دونم...

7. 2 کاربر از mro229 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    نه؛ من نمایشگاه هوایی رو گفتم که روبروی پارک ارم هست.
    اون 727 تو توضیحات عکسش نوشته که در مرکز آموزشهای هوایی هما قرار داره.

9. 2 کاربر از signinfo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض نداره

راستی بابت جواب به سوالم تشکر میکنم.
    هرچند که دو بار با دقت خوندم تا بفهمم منظور چیه. اما با گذاشتن عکس دیگه کاملا متوجه قضیه شدم.
    اما بازم یه چیز جای سوال داره. (Vertical speed) یا شایدم من خنگم هنوز نفهمیدم...
    مثلا ما در اتفاع 15000 پا هستیم و قراره به 4000 پا نزول کنیم و این نزول باید در طی مثلا ده دقیقه انجام بشه تا سر باندی که در 4000پا قرار داره فرود بیایم.
    با انجام تمام محاسبات مثلا اگه معلوم بشه که ما در دقیقه باید 2000پا نزول داشته باشیم خوب این فقط با تنظیم کردن Vertical speed امکان پذیره که من برای بدست آوردن عدد Vertical speed هیچی بلد نیستم. اگه میشه در این زمینه هم یک مثال بزنید...
    بازم تشکر میکنم.
    ببينيد دوست من اين موضوع قبلا بار ها مطرح شده.(كاش كمي جست و جو مي فرموديد)
    هيچ وسيله ديگري جز ILS براي تشخيص سير نزولي صحيح و نسباتا دقيق و البته موقع فرود وجود نداره
    اگر منظور شما اينه كه مثلا در 20000 پائي هستيد و براي ورود به حريم هوائي مهرآباد بايد به 11000 پائي بريد و ميخوايد نزول صحيح رو ياد بگيريد به اين صورته كه قبلا هم گفته شده , داده ها :

ارتفاع فعلي
    ارتفاع ي كه ميخوايد نزول كنيد
    سرعت زميني

حالا بايد بدونيد از چه فاصله اي بايد شروع به كم كردن ارتفاء كنيد. اين بستگي داره به اينكه ميخوايد در فاصله چند DME از VOR به ارتفاع مورد نظر كه در مثال ما 11000 پا هست برسيد. ما فرض ميكنيم ميخوايم در 0DME يعني درست در خورد VOR به 11000 پائي برسيم. براي آنكه بدونيم از چه فاصله اي بايد شروع به كم كردن ارتفاء كنيم بايد :
    ارتفاء فعلي رو منهاي ارتفائي كه ميخوايم بهش برسيم كنيم + صفر ها رو از جلوش برداريم + در 3 ضرب كنيم يعني
    7000=13000-2000

كه وقتي صفرش رو برداريم و در 3 ضرب كنيم ميشه 21=3*7 يعني بايد از فاصله 21 DME از VOR مورد نظر شروع به كم كردن ارتفاع كنيد تا در خود vor به 13000 پائي برسيد. اما اين روند بايد استاندارد تر بشه چون شما ميتونيد تو 1 دقيقه 7000 پا رتفاء كم كنيد (اگر به سقوط آزاد با آلات دقيق و هواپيماي چند صد ميليوني علاقه داريد)
    و براي استاندارد شدن اين روند قانون 1به 3 ساخته شد كه ميگه به ازاي هر سه DME كه رو به جلو ميريد بايد 1000 پا ارتفاء كم كنيد.
    اما حالا بايد بدونيد كه چه ميزان سرعت عمودي يا vertival speed بايد داشته باشيد تا هر DEM 3 هزار پا ارتفاء كم بشه . چرا كه اين مستقيما به سرعت شما بستگي داره. براي همين سرعت زميني رو در 6 ضرب ميكنيد . مثلا 250 ضرب در 6 ميشه 1500 پس اگر 250 سرعت زميني داريد بايد با سرعت عمودي 1500 فوت در دقيقه نزول داشته باشيد تا نزولتون صحيح باشه و سر وقت به 11000 پائي برسيد.

نبايد نكته تكراري رو بازگو ميكردم . اما گفتم شايد زياد شدن صفحات باعث شده پستها قبلي رو مرور نكرده باشيد و يك بار ديگه هم تاكيد ميكنم. اين روش و روش هاي مشابه (مثل 5 به 1) فقط و فقط براي كم كردن ارتفاء استفاده ميشه نه براي فرود.در محيط شبيه ساز كنترلر شما رو تا 6000 پائي معمولا هدايت ميكنه. بعدش هم كه ILS يار شماست. بنابر اين نكته خاصي نميمونه. جز اينكه درست در لحظه فلر و موقعي كه چرخ ها باند رو لمس ميكنند بايد چه ميزان سرعت عمودي داشته باشيد كه در اين مورد بهترين كمك اينه :

Setting---------------->Realism -------------> Hard + Hrift on

سلام.
    منم گیج شدم. اینا بماند.
    من واسه فرود در فرودگاه تا قبل از فرود همه چیز رو تنظیم کردم. اما یه سوال. وقتی که فرکانس NAV رو به دستگاه می دیم و ILS رو تنظیم می کنیم هدینگ رو هم خودش درست می کنه؟
    این جا رو ببینید...
    تو اینجا لوکالایزر داره جهت شمال شرق موقعیت هواپیما رو نشون می ده نه جهت حرکت هواپیما. می خوام بدونم لوکالایزر درسته؟ در وسط هم قرار گرفته. در مسیر هم حرکت می کنه اما لازم هست که جهت مستقیم رو نشون بده یا نه.
    آخه قبلا جهتش فرق می کرد.
    ممنون.
    لوكاليزور تحت هر شرايطي اختلاف شما رو نسبت به سنتر لاين آن هم بر مبناي مركز خودش نشون ميده. حالا اگر باند 285 درجه هست و شما هم داريد در 285 حركت مي كنيد و البته كورس رو هم درست تنظيم كرديد (همون 285) اين لوكاليزور دقيقا با هواپيما هم مسير خواهد بود و موقعيت شما رو نسبت به باند نشون ميده. اما اگر كورس تنضيم نشده باشه هم كار خودش رو مكنه مثلا اگر به جاي 285 درجه روي 170 درجه تنظيم شده باشه باز هم اختلافي تو محاصبات نداره و فقط كمي گيج كننده ميشه (اگر سمت راست باند باشيد به سمت چپ ميره و بلعكس حالا تو هر رنجي كه باشه). در هر صورت اين نشانگر اختلاف شما رو نسبت به باند و نسبت به مركز خودش نشون ميده.نه جهت باند رو (البته تا زماني كه تنظيم بشه)

نه . این 747 مال خود FSX هست. نباید مشکلی داشته باشه. هر چی است مشکل از ما هست. حالا یه پرواز هست از کوالالامپور به سنگاپور. اون رو برم ببینم. پرواز خوبی بود. تو قسمت مراحل... فکر کنم بتونم چیزی پیدا کنم.
    بازم از کمکتون ممنونم.

راستی. این فرود اتوماتیک (تقریبا اتوماتیک) که تا نزدیک باند خودش میاره مربوط به فرودگاه می شه دیگه درسته؟ آخه تو پروازی که الان گفتم از KL به Sing خودش ارتفاع و سرعت و کم می کنه. فقط موقعی که چرخ ها به زمین می خورن باید کنترل رو ما در دست بگیریم. فکر کنم مربوط به فرودگاه بشه. درسته؟
    اگر منظورتون APP هست خير جندان به فرودگاه مربوط نميشه. اين سيستم با استفاده از ILS كار ميكنه و شما رو نسبت به اطلاعاتي كه از ILS ميگيره در مركز و ارتفاع درست نگه ميداره. البته مشخصه كه بايد ILSي باشه! تصور نميكنم اين سيستم نياز به پشتيباني ديگه اي هم داشته باشه. البته اطلاعات بنده خيلي ناقصه

سلام
    اگر منظور شما ILS Landing هست که بله مربوط به فرودگاه میشه.
    مثلا در FSX فرودگاه پیام در کرج همچین امکاناتی رو نداره و همچنین خیلی های دیگه و در بعضی از فرودگاه ها هم مثلا از چهارتا باند فرود یک یا دوتاش دارای فرکانس ILS هستند.
    اما خوب فرودگاه های پیشرفته ای هم هست که تمامی باندها دارای این امکان هستند.
    اما یه سوال. تا جایی که من کار کردم فرکانس ILS فقط جهت هواپیما رو اصلاح میکرد و ارتفاع کم کردن یا کم کردن سرعت و در پایان لندینگ همه دست خودم بود. البته دستم بود نه اینکه با یوک این کارو بکنم. با همون Auto Pilot
    اینم که میگن در چند مایلی از فرودگاه از Auto Pilot خاج شوید من تا زمانی که لاستیک هواپیما به زمین میخوره استفاده میکنم.
    شما در هنگام لندینگ از Auto Pilot استفاده میکنید؟ آخه بازم من در 747 و 737 این Auto Landing رو تاحالا ندیدم...
    یا فرودگاه سنگاپور دیگه خیلی پیشرفتس که ارتفاع و سرعت هم کم میکنه؟؟؟
    اين طور ميشه توجيح كرد .مثال : باند 29L مهرآباد زماني كه داريد از 285 وارد ميشيد ILS رو كامل در اختيار داريد بنابر اين APP كاملا تراز افقي و عمودي رو صحيح حفظ ميكنه.(نه تا روي باند) اما زماني كه شرايط آب و هوائي متفاوت هست و از 105 وارد ميشيد ديگه ILS ارتفاع رو به شما نشون نميده (حتما برخورديد) بنابر اين APP فقط تراز افقي رو حفظ ميكنه.... چرا اينقدر روي فرود خودكار ..... ؟ در ضمن عذر خواهي ميكنم كه پاسخ شما رو دوباره پاسخ دادم . داشتم دونه دونه پيش ميرفتم به پست بعديش كه مال شما بود توجه نكرده بودم.
    اما شما ميتونيد از لحظه تيك آف تا لحظه فرود از خلبان خودكار استفاده كنيد. يعني به هيچ چيز دست نزنيد و فقط HDG و ALT و غيره رو با موس دستكاري كنيد ولي آيا اين درسته ؟ آيا اسمش فرود خودكار هست ؟! هيچ لذتي از پرواز درش هست ؟

نقل قول:
    نه . این 747 مال خود FSX هست. نباید مشکلی داشته باشه.
    نه،منظورم این نیست که خراب شده،منظورم اینه که حرفه ای نیست و ممکنه دقیق نباشه.
    پويان جان GPS جي پي اسه ديگه زياد حساسيت نشون نده كه درگير دانلود بازي ميشي و ديگه پرواز بي پرواز.

نقل قول:
    نوشته شده توسط aidin222000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام کسی راجع به ADF و فرکانس مربوط به آن چیزی می دونه ؟؟؟؟

چند بار در اين مورد توضيح داده شده بگرديد پيدا ميكنيد.

سلام. کسی می دونه که فایلی که توی سایت microsoft flight simulator x download هست چیه ارزش دان لود رو داره.حجمش هم789 مگا هست.
    خداحافظی.
    بفرمائيد چه فايلي به روي چشم با هم ميريم آسمون
    کاشکی یکی از دوستان که خیلی وارده و حوصله نوشتن هم داره ، زحمت بکشه و کل اطلاعات آموزشی رو بصورت یک فایل pdf در بیاره و اپلود کنه تا هر وقت که دنبال اطلاعات میگیردیم مجبور نباشیم 1380 پست (تا الان) رو بگردیم .
    هم وقت گیره و هم هم بخاطر پراکنده بودن اطلاعات ، مطلب از دست میره .
    موافق نيستم چرا كه همبستگي رو از من و شما ميگيره. وقتي PDF باشه ديگه انجمني معني پيدا نميكنه. اما با تفكيك و تجزيه موافقم. البته جسارت ميشه.

میخوام این بازی رو بخرم ....
    این نسخه دوبله فارسیش به صورت رایتی نیومده ؟؟؟؟
    اصلش بالای 12 تومنه.
    نيازي به نسخه 12 تومني نيست. بدون قفلش رو كه فكر ميكنم پرديس زده 3 تومنه + ACC كه اونم 2-3 تومنه . در ضمن ميتونيد دانلود هم بكنيد. ضمنا به تبليغات نسخه پلاس و گلد و ... هم چندان توجهي نكنيد. به عنوان مثال نسخه پلاس يا + Microsoft flight simulato تنها چند هواپيما بيشتر داره و چند فرودگاه و شهر هم بيشتر درش شبيه سازي شده كه همش رو ميتونيد نسخه هاي بسيار حرفه اي ترش رو داشته باشيد. بدون اينكه پلاس بخريد. البته كنترلر هم تو پلاس اضافه شده.

سلام دوستان
    یه بار از اهواز برمی گشتم تهران یارو انگار داره دوچرخه می رونه 3 سوت اومد و نشست. ولی من تو سیمولیتور خودمو کشتم 1.5 برابر اون زمان طول کشید تا بتونم بنشونم 737 رو...
    آخر شب بهترين زمان براي پرواز هست چرا كه كنترلر ها خيلي بيشتر ميشن

بنده هم مثل شما مايلم يك بار ديگر روز هاي اوج اين تايپيك تكرار بشه اما الان هم چندان سوت و كور نيست. قبول دارم كه كمي تعداد كم شده
    درسته كه تو سايت هاي غير ايراني (حالا هر كجا حتي سايت هاي عربي) مطالب خوبي هست. اما ياد گرفتن در اين زمينه به تنهائي هيچ هنر نيست. چه خوبه كه براي ياد گرفتن تلاشي كنيم و براي ياد دادن تلاشي بيشتر.

اما يك خواهش خارج از موضوع . من براي خريد كارت گرافيك دچار ترديد شدم و تا بخوام تو تايپيك هاي مربوطه بگم از چه سيستمي استفاده ميكنم و براي شبيه سازي كه روندي CPU بر هست نياز به ارتقاء كارت گرافيك دارم يا CPU و جواب كارشناسي بگيرم به قول دوستان تو تايپيك پير ميشم. لطفا هر كدام از دوستان كه پست ميزنن آخرش اگر زحمتي نيست بفماينده كه (چه CPU , كارت گرلفيك , و رمي دارند (مابقي مهم نيست) و با گرافيك حداكثر (همه چيز روي آخرين حالت) چه ميزان فريم در ثانيه دارند ) چون من بنجماركي براي كارت هاي گرافيك سطح متوسط نديدم كه با FSX زده شده باشه. براي همين در انتخاب CPU بهتر يا VGA بهتر ترديد دارم) فكر ميكنم كارشناسانه ترين نظر رو ميشه از شما گرفت نه كس ديگه
    سيستم فعلي :
    E5200
    XFX 9400 GT 1GB DDR2
    1*2 GB ram
    فريم در ثانيه با بهترين تنظيمات افتضاح (غير قابل بحث)

پاينده باشيد.
    Last edited by bahram-choubine; 03-10-2009 at 12:08.

11. 3 کاربر از bahram-choubine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mro229's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

درسته. به Operation Training Center دقت نکرده بودم.
    اون هواپیمایی که روبروی پارک ارم هست دقیقا کنار جاده هست و مشخصه. من فقط یک هواپیما دیدم. به غیر از اون باز هم هست؟ الان مدل هواپیماش رو یادم نیست.
    در مورد لندینگ که توی پست قبلی گفته بودید فقط راه حلش تمرین هست و تمرین. یک پرواز رو قبل از فرود ذخیره کنید و فرود رو تمرین کنید. البته اگر یوک یا جوی استیک داشته باشید خیلی بهتر و راحت تر و طبیعی تر می تونید تمرین کنید.
    راستی به جمع ما خوش اومدید. امیدوارم شما مثل بقیه دوستان اینجا رو ترک نکنید. البته فکر کنم ترک اونها موقتی باشه. یا به دلیل تحصیل یا به دلیل عدم دسترسی به اینترنت ممکنه از اینجا رفته باشن.
    موفق باشید.

13. این کاربر از mro229 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

درسته. به Operation Training Center دقت نکرده بودم.
    اون هواپیمایی که روبروی پارک ارم هست دقیقا کنار جاده هست و مشخصه. من فقط یک هواپیما دیدم. به غیر از اون باز هم هست؟ الان مدل هواپیماش رو یادم نیست.
    در مورد لندینگ که توی پست قبلی گفته بودید فقط راه حلش تمرین هست و تمرین. یک پرواز رو قبل از فرود ذخیره کنید و فرود رو تمرین کنید. البته اگر یوک یا جوی استیک داشته باشید خیلی بهتر و راحت تر و طبیعی تر می تونید تمرین کنید.
    راستی به جمع ما خوش اومدید. امیدوارم شما مثل بقیه دوستان اینجا رو ترک نکنید. البته فکر کنم ترک اونها موقتی باشه. یا به دلیل تحصیل یا به دلیل عدم دسترسی به اینترنت ممکنه از اینجا رفته باشن.
    موفق باشید.
    سلام

بله غیر از اون هم وقتی می رید داخل نمایشگاه، محوطه بزرگیه که هواپیماهای دیگه هم توش هست. یه 747 هما هم بود که الان نمی دونم هنوز هست یا نه. اگر باشه، دمش از تو اتوبان معلومه. ولی من تو کاکپیت هواپیماهامون که می رم خیلی ضدحال می خورم. غیر از فوکرهامون که - تا حدودی - تر و تمیز ترند، بقیه خیلی کاکپیت های تمیز و مرتب و مدرنی ندارند. مخصوصا 747 های 100 و 200 و SP مون. دقیقا احساسی هست که انگار داخل یه ماشین 30-40 سال پیش نشستی. ولی تو آسمون خب جذابیت خودشو داره مخصوصا دفعات اول...
    ممنون از لطفتون بله چاره اش فقط تمرینه... آخه یکی اینکه من جوی استیک ندارم و با کیبورد کار می کنم و دیگه اینکه سیستمم ضعیفه و گرافیک رو باید تا آخر بکشم پایین که خب لذت بصری محیط اطراف از بین می ره و این 2 مسئله همیشه باعث دلسرد شدنم شده. اما این پرواز آنلاین باید جالب باشه. حالا من FSX رو دوباره ریختم و دارم یکم گرم می کنم تا شب اگر شما یا دوستان سرور ساختید منم باهاتون بپرم.

ممنون
    Last edited by signinfo; 03-10-2009 at 15:23. دليل: اشتباه تایپی

15. 2 کاربر از signinfo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sadra2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

شما ها چطوری روتون شده به میهماندار بگین یعنی چطوری گفتین.به منم آموزش بدین منم با شما هستم به خداااا.چون من که یک بار با فوکر از نوشهر اومدم مشهد با مامانم هم بودم از میهماندار پرسیدم میشه برم توی کابینو ببینم بعد گفتش که کابین
    جا نداره. یک جوری منو پیچند.حالا به منم اینو یاذ بدین حداقل برم برای یک بارم شده توی کابینو ببیمو.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

موافق نيستم چرا كه همبستگي رو از من و شما ميگيره. وقتي PDF باشه ديگه انجمني معني پيدا نميكنه. اما با تفكيك و تجزيه موافقم. البته جسارت ميشه.

-------------------
    از آقای بهرام عزیز تشکر میکنم بخاطر توضیحات کاملی که در جواب سوالهای بچه ها میدن .

اما منظورم از pdf یا هر فرمت قابل دسترسی برای دیگران در راستای همبستگی بشتره .
    قطعا همه با هم موافقیم که آموزش بخش مهم اما کوچکی از این تاپیک میتونه باشه . تفکیک و تجزیه هم که جای خود دارد . بخش اموزش یکی از اون بخشهای قابل تفکیکه .

منظورم رو ساده تر میگم :
    خود بخش آموزش میتونه شامل آموزش هلکوپتر ، مراقبت پرواز ، اصول پرواز یا هرچیز دیگه ای باشه.....
    ( خود من هم حتی نمیدونم)
    دسترسی سریعتر آدمها به اطلاعات اولیه سرعت بروز رسانی این تاپیک رو بالاتر میبره ، منظور من هم از آموزش قطعا قسمتی از اطلاعاتی که ممکنه ثابت باشه . نه اطلاعات متغیر
    مثلا اکثر بچه ها که میان میپرسن ILS چیه ؟ ( زیاد تو تاپیک تکرار میشه )
    ما که نمیتونیم بگیم برو 1400 تا تاپیک رو بخون پیدا کن !!
    اما میتونیم بگیم که از اینجا برو دانلود کن و بخون و بعد بیا اشکالاتت رو بپرس . تازه طرف هم علاقمند میشه .
    هم سریع یاد گرفته و هم اینکه همه مشتاقن که ایرادتش رو براش رفع کنند .

این نظر من و ممکنه که خیلی هم پخته نباشه بهرام جان .

18. این کاربر از amirardallan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •