تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 145 از 691 اولاول ... 4595135141142143144145146147148149155195245645 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 6901

نام تاپيک: The Sims 3 ( راهنمای آپدیت کردن بازی در پست اول)

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

خوب این آپلوده خیلی خیلی طول میکشه من نمیتونم 227 مگ رو دوباره بشینم آپ کنم که به خاطر همین از تورنت دانلود کنید از همون لینکه اینم لینک برنامه ی بیت تورنت:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این سایت خودشه و شما از منوی سمت راست فریی دانلود رو میزنید و دانلود میکنید فقط 1 مگ و نیم هست دیگه زیاده؟!شما میخوای 227 مگ دانلود کنی اینو بگیر از اون لینکم تورنتشو بگیر و بزار دانلود شه(برای سیم لوو جان)
    اردوان جان سایت سیمز3 خودش هست thesims3 اما شما باید اورجینال رو داشته باشید و درون اون سریالی هست که شما میتونی عضوی از سایت بشید تا دانلود کنید همونم بعضی جاهاش دوباره باید پول بدی و باید یه نفر این چیزارو آپ کنه من همون طور که گفتم نمیتونم اینترنتم نمیکشه یه نفر مثل مگی خانوم باید با 512 آپ کنه سریعتره نه ما فقیر فقرا با 128

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان من چند تا سوال دارم .
    من سیمز رو بازی می کنم اما تا حالا زیاد به امکاناتش و ... توجه نکردم . آیا باید کار خاصی تو بازی انجام بدیم یا هر روز همون کار های تکراری رو انجام بدیم ؟یعنی همون کارهای زندگی معمولی .
    این Life time reward چیه ؟ چه جوری باید خرید ؟ مال من که همش خاموشه . پول هم به اندازه کافی دارم.
    شخصیتم هم همینجوری داره پیر میشه .
    سوال آخر هم این که اگه سر کار نریم تو بازی چی میشه ؟
    مرسی

داره خودمونی میشه simslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

1- ميتونين برين تو مسابقه ها تو شهر ميتونين با خوندن روزنامه از از زمان مسابقه ها اگاه بشين
    2-موضوع پول نيست بايد ارزو هاي سيمتون رو براورده كنيني كه بعد يك مقدار امتياز ميگيري بعد ميتوني گزينه اي رو كه ميخواي رو انتخواب كني
    3-اگه رمز نزني بي پول ميشي

4. این کاربر از simslove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

کمک اجرا نمیشه : You are playing a non-final, unauthorized copy of The Sims 3

Purchasing and registering an official copy of The Sims 3 will entitle you to benefits including access to an entirely new game town called Riverview, 1000 SimPoints which can be redeemed for game objects in The Sims 3 Store, and access to The Sims 3 Exchange.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

بابا چرا اینقدر بچرو میپیچونید گناه داره
    آقا شما هر چه قدر جی اف دوست داشتی بگیر به کسی بر نمی خوره موضوعش فقط اینه که جلوی هم نمی تونید اون کارو بکنید یعنی نمی تونید جلوی یکی دیگه اون یکیو بوس کنید گرفتی؟

آره که میان خوبیه این ورژن همینه وقتی شما خونه میسازی مردم میرن توش وقتی پارک میسازی جمعیت جمع میشه درصورتی که سیمز 2 خونه هاشو باید صبر میکردی تا خودت بفرستی تو شما میتونی هرچه قدر خونه هست بزاری روی زمین های خالی تا تبدیل به خونه ای بشه که آدم توشه و جمعیت این طوری میره بالا حالا چقدر توش جا میشه یه پیشنهاد فرضی هست که تعداد اتاق خواباش چقدر باشه.

خوب وقتی شما با زنت به هم میزنی یعنی طلاق میگیری کنترل زن و بچه با تو هست بازم باید روی زن بزنی موو و ... حالا میتونی بچرم بدی با خودش ببره میتونی ندی اگه ندی پیش خودت میمونه و دیگه باید براش پرستار بگیری وگرنه توی خونه باشه میان میبرنش(سازمان فوضولان)به خاطر همین باید براش یه پرستار بگیری
    منظوت از اینکه میبرنش چیه ؟ کی میبردش چطوری؟

آخر فروم باز h_r_v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    كــــــــرمان

پيش فرض

کمک اجرا نمیشه : You are playing a non-final, unauthorized copy of The Sims 3

Purchasing and registering an official copy of The Sims 3 will entitle you to benefits including access to an entirely new game town called Riverview, 1000 SimPoints which can be redeemed for game objects in The Sims 3 Store, and access to The Sims 3 Exchange.

فکر کنم بعد از نصب RiverView براش شما این مشکل پیش اومده!
    دوباره بازی رو کرک کنید!

داره خودمونی میشه beterekii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بچه ها کسی می دونه چه جوری میشه جشن نامزدی گرفت منظورم مثل سیمز 3 هست
    یه جشن نامزدی مفصل

آخر فروم باز loomina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

پيش فرض

بچه ها کسی می دونه چه جوری میشه جشن نامزدی گرفت منظورم مثل سیمز 3 هست
    یه جشن نامزدی مفصل
    ميتونيد رو تلفون كليك كنيد و بعد گزينه ي throw party رو بزنيد بعد هم يا ميتونيد بيرون دعوتشون كنيد يا تو خونتون. اگر بيرون دعوتكنيد پول هم بايد بابت كرايه ي اون مكان بپردازيد.
    اول كساني رو كه ميخوايد انتخاب ميكنيد بعد هم لباسشون رو( مثلا با لباس رسمي بيان يا با لباس معمولي)
    بعد هم ديگه معلومه ok ميزنيد.

داره خودمونی میشه beterekii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ميتونيد رو تلفون كليك كنيد و بعد گزينه ي throw party رو بزنيد بعد هم يا ميتونيد بيرون دعوتشون كنيد يا تو خونتون. اگر بيرون دعوتكنيد پول هم بايد بابت كرايه ي اون مكان بپردازيد.
    اول كساني رو كه ميخوايد انتخاب ميكنيد بعد هم لباسشون رو( مثلا با لباس رسمي بيان يا با لباس معمولي)
    بعد هم ديگه معلومه ok ميزنيد.
    همه این کارا رو انجام دادم ولی ماشین عروس هم داره اینطور که تو راهنماش میگه من بلد نیستم
    و همینطور اگه یادتون باشه تو سمیز 2 یه چیزی بود که مثل در بود گلپوش بود روش کلیک می کردیم سیمزامون لباساشون عوض می شد و کلی می رفتن تو حس
    منظورم یه همچین چیزیه

آخر فروم باز loomina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

9

همه این کارا رو انجام دادم ولی ماشین عروس هم داره اینطور که تو راهنماش میگه من بلد نیستم
    و همینطور اگه یادتون باشه تو سمیز 2 یه چیزی بود که مثل در بود گلپوش بود روش کلیک می کردیم سیمزامون لباساشون عوض می شد و کلی می رفتن تو حس
    منظورم یه همچین چیزیه
    ماشين عروس؟ من كه نديدم.
    فكر كنم اون ها از بازي حذف شدن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •