من بدجور کشته مرده 206 شدم یا 207 آی و مشکل مالی در فول آپشن بودنش ندارم
کدوم مدل کدوم تیپ کدوم رینگ کدوم آپشن رو براش صلاح میدونید و کدوم رنگ و... و....
من بدجور کشته مرده 206 شدم یا 207 آی و مشکل مالی در فول آپشن بودنش ندارم
کدوم مدل کدوم تیپ کدوم رینگ کدوم آپشن رو براش صلاح میدونید و کدوم رنگ و... و....
پس با این اوضاع آخرش یه 206 تیپ 5 سال 84 85 بگیرم
یا همین تحویل فوری ها ؟!
خوب این روزا کسی بخواد 206 بخره باید هزارجاشو دستکاری کنه تا بلکه مقادیری به نوع فرانسویش شبیه بشه!!!لاستیک یزدتایر و نمیدونم رینگهای ایرانی و هزار افتضاح دیگه. بازم 206 بهتر از سایر ماشینهاست میشه گفت خیلی از قطعاتش فرانسویه. تو مجله ای خوندم تو مجله ماشین که نوشته بود لوازم یدکی 206 در ایران گرانتر از خودروهای سوناتا و آزراست!!!
بچه ها من از نمایندگی اینجا { مازندران }پرسیدم میشه رنگ سفارشی بگیریم گفت نمیدونم باید بپرسم { خلاصه اینکه نمیدونست }
جالا کسی میدونه که رنگ سفارشی تحویل میدن یا نه ؟؟ اخه این رنگ های عادیش خیلی خز شده![]()
رنگ سفارشی اگر میخواین باید با شرکت آپکو تماس بگیرید.
نه اقا به خدا یه تمیز 85 ادم گیر بیاره سگش میارزه به این اشغالی که اینا میدن من خودم گرفتم دیگه تیپه 5 باورت نمیشه چقدر بد بود اصلا فکرشو نمیکردم اینقدر بد باشه با خودم گفتم هر چی هست نو هستش اصلا این ماشین راه نمیرفت صدای بدنه و موتور هم که فاجعه الان یه 84 تیپ 5 دستمه تازه سوپاپش یکیش یه ذره مشکل داره کلا میخوره اون قبلیرو یه چیزه جالب مصرف بنرینش شدیدا از اون کمتر صدی 6 هست اون یکی صدی 7 و 8 بود تو شهرچرا واقعا این مردم باید این جوری باهاشون بشه
---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:14 PM ----------
اره بگرد یه تمیز فنی سالم پیدا کن ببین مقلا یه ذره رنگ هم داشت خیلی کم اینا مهم نیست فنیش سالم باشه مهمه فنیه سالم هم یعنی قطعات موتریه اصلی وگرنه قطعات مصرفی که مهم نیست
اصلا من منکر این نمیشم که قدیمی هاش بهتر بوده و کمتر ایرانیزه شده بودنه اقا به خدا یه تمیز 85 ادم گیر بیاره سگش میارزه به این اشغالی که اینا میدن من خودم گرفتم دیگه تیپه 5 باورت نمیشه چقدر بد بود اصلا فکرشو نمیکردم اینقدر بد باشه با خودم گفتم هر چی هست نو هستش اصلا این ماشین راه نمیرفت صدای بدنه و موتور هم که فاجعه الان یه 84 تیپ 5 دستمه تازه سوپاپش یکیش یه ذره مشکل داره کلا میخوره اون قبلیرو یه چیزه جالب مصرف بنرینش شدیدا از اون کمتر صدی 6 هست اون یکی صدی 7 و 8 بود تو شهر چرا واقعا این مردم باید این جوری باهاشون بشه
ولی اون مشکلاتی که گفتید بخاطر صفر بودن ماشینه
206 صفر مصرف بنزینش نسبت به کارکرده بالاست بعد از 3000 یا 4000 تا کم کم متعادل میشه و به صدی 7 میانگین میرسه
(البته خیلی چیزای دیگه هم تاثیر دارن.....تعویض روعن (توتال) ، تعویض فیلتر ها ، تنظیم بودن باد لاستیک ها و...)
کلا ماشین صفر یه مقدار باید مراعاتش کنی هر چند 206 نیاز به آب بندی آنچنانی نداره ولی حداقل تو 2000 کیلومتر اول نباید بهش فشار آورد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
206 بهترین و کامل ترینش تیپ 5 هستش!من بدجور کشته مرده 206 شدم یا 207 آی و مشکل مالی در فول آپشن بودنش ندارم
رنگ و رینگ رو هم چون بحث سلیقه ای هست من نظر نمیدم!
یکی هم از دلایل اصلی که 206 به خصوص TU5 ها مصرفشون بالاست از پایین بودن کیفیت بنزینه!! که هم مصرفش رو بالا میبره و هم قدرتش رو به طور محسوسی کم میکنه!!اصلا من منکر این نمیشم که قدیمی هاش بهتر بوده و کمتر ایرانیزه شده بود
ولی اون مشکلاتی که گفتید بخاطر صفر بودن ماشینه
206 صفر مصرف بنزینش نسبت به کارکرده بالاست بعد از 3000 یا 4000 تا کم کم متعادل میشه و به صدی 7 میانگین میرسه
(البته خیلی چیزای دیگه هم تاثیر دارن.....تعویض روعن (توتال) ، تعویض فیلتر ها ، تنظیم بودن باد لاستیک ها و...)
کلا ماشین صفر یه مقدار باید مراعاتش کنی هر چند 206 نیاز به آب بندی آنچنانی نداره ولی حداقل تو 2000 کیلومتر اول نباید بهش فشار آورد.
البته این تغییر ECU و پایین اومدن کیفیت قطعات موتور هم تو بالا رفتن مصرف سوخت تاثیر داشته!
من بین تیپ 3 و 5 موندم! آخه میگید مصرف تیپ 5 بالاست نمیدونم مصرفش زیاده فطعات و استهلاکش بالاست چرا؟
تیپ 5 اصولا باید مصرف از تیپ 3 کمتر باشه! اما تو عمل بر عکس عمل میکنه به خاطر اون دلایلی هست که بالا بهش اشاره کردم!
موتور تیپ قویتره و راندمانش بالاست و استهلاک قطعاتش خیلی زیاد تره نسبت به تیپ 2 و 3 و هزینه نگهداری بالایی هم داره! در ضمن تعمیرش هم مشکل تره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)