تا اونجایی هم که من می دونم پهنای باند در اندیشه قابل انتقال نیست!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
تا اونجایی هم که من می دونم پهنای باند در اندیشه قابل انتقال نیست!
یه چیزی رو یادم رفت که بگم
فقط سرویس هایی که محدودیت حجمی دارن سرعتشون بالا هست ، و سرویس هاس نامحدود (مثلا 256 نامحدود) سرعت عادی رو داره
برای انتقال هم لازم نیست از ask مودم بخرین ، فقط به جای اینکه اشتراک رو از پارس تمدید کنین ، باید از ASK تمدید بشه
دوست عزیز شایعه پراکنی نکنید هفته پیش خودم به دوستم انتقال دادم
من زنگ زدم و از خود ASK پرسیدم
اینم سرعت من (همین الان)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین الان حاظرم باهات 200هزار تومان شرط کنم.10مگ بهت انتقال میدم وقتی دیدی باید پولو بدی.حاظری؟
اگر حاظری تلفن ثابتتو بده زنگ بزنم اکی کنیم شرطو قرارو.همه هم شاهد هستند
از این ادرس انجام میشه داد
درضمن جالبه اندیشه الان جواب شمارو دادهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما 10 مگ بهم بده ، روشش رو هم یاد بده
من 50 مگ بهت میدم
من الان 1,541 دارم
یوزر fad0180
دمت گرم
خیلی نکته باحالی بود
میخواستم 128 نامحدود بگیرم پس با این حساب همون 256 با محدودیت 20 گیگ رو بگیرم بهتره.
البته در صورتی که پارس انلاین واقعا این کار کثیف رو کرده باشه اخه تو سایتش قسمت شهرستان ها هنوز محدودیت 20 گیگ رو گذاشته و نوشته بعضی شهرها با توجه به نیاز اون شهر علاوه بر این سرویس ها میتونند سرویس های دیگه رو هم بزارند
حالا فردا مستقیم میرم باهاشون صحبت میکنم اگه دیدم نه دارن نارو میزندد که منم تا 10.15 روز دیگه میام اندیشه ای میشم
اما در مورد مودم مطمئینی؟
پارس انلاین که فقط با مودم خودش کار میکنه.من قبل از پارس فن اوا داشتم.با مودم فن اوا رفتم گرفتم این قدر باز ی در اوردند که مجبور شدم مودم خودشون رو هم بگیرم.اندیشه هم فکر کنم باید مودم خودشون رو گرفت
بعد یه مورد دیگه
دوستانی که تجربه انتقال از یک شرکت به شرکت دیگری رو دارند راهنمایی کنند که چه قدر طول میکشه
مثلا پارس انلانی باید یک هفته از تموم شدن فن اوا میگذشت تا بتونه سرویس بده
اندیشه هم این طوریه
یعنی باید 1 هفته بدون اینترنت باشم؟
آره
در مورد مودم مطمئن هستم ، چون یکی از دوستام انتقال داد
اتفاقا رفت ASK پول داد
همون لحظه هم یوزر دادن بهش!!!
البته اینم بگم ، الا تو ASK
128 با 256 از نظر سرعت فرقی با هم ندارن ، هر دو سرعتشون 280 کیلو هست!
از قرار معلوم این سرویس های جدید به سرویس های قبلی اضافه شده چون تو قسمت خرید انلاینش هم هم سرویس های قدیمی هست هم جدیدا بهش اضافه شده
از اونجایی که یکی از کاربرای همین سایت با گرفتن یکی از همین سرویس های جدید دانلود رایگان شبانش غیر فعال شده به نظر میاد تو این سرویس های جدید ترافیک شبانه رو حدف کردن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گفتم که شرطو گذاشتم من 50 مگ نگفتم 200هزار تومان شرط گذاشتم وسط.درضمن اموزش هم نمیخواد اون ادرسی که دادم برید به راحتی انتقال بدید فقط یوزر کفایت نمیکنه 3تا گزینه نیازه سریال و یوزر و یه چیز دیگه
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)