اینم Chidori
اینم Rasengan
![]()
اینم Chidori
اینم Rasengan
![]()
اینم خوشگل ترین پسر داستان(ایتاچی)
من خودم از رفتار ایتاچی خیلی خوشم میاد
اینم ایتاچی دختر
![]()
با اجازه اینم راک لی:
![]()
اینم راک لی و گای:راک لی دختر.!
پدر بزرگ گای
![]()
یکی دیگه ناروتو:دختر:(البته فکر کنم)
![]()
10 در صدم خودش خيلي واسه شما.آره آقا حامد من دیگه کمتر دوستش دارم چون منطقی هستم.
قبلا: 100٪
حالا: 90٪
هيچ سايتي نيست كه تمام مانگاها رو فارسي كرده باشه.اكثر سايتا از مانگا 400 به بعد شروع كردن براي مانگا فارسي.این که انگلیسیه ! : د ی .......... هر وقت فارسی گیر آوردی حتما خبرم کن ......
مگه حتما بايد ربط داشته باشه؟؟؟آخه حامد قاطی میشه .... من گفتم مثلا رازنگان چه ربطی به شارینگان داره ؟ ؟ ؟ که در یک پست بزارمشون ؟ ! ؟
من که نیومدم تعداد پست هامو بالا ببرم مثلا اونی که 10000 پست داره چی بهش دادند ؟
حالا از این مسائل بگذریم بهتره .......................
فوقش يه خطي چيزي ميزارين بينش كه قاطي نشه.
بعدشم من اصلا منظورم بالا بردن تعداد پست ها نبود.من حرفم اينه كه بيخودي تعداد صفحات رو بالا ميبرين.بابا فقط شما نيستين كه مياين تو اين تاپيك قبل از شما ها خيلي ها بودن كه ميومدن اينجا و خيلي خلاصه مطلبشونو مينوشتن.الان هر كي اين چند صفحه آخر رو ببينه ميگه حتما تمام صفحاش همينجوري با عكس و اين چيزا پر شده.
اگر كسي واقعا بخواد دنبال اطلاعات انيمه بگرده خودش ميتونه سرچ كنه چرا بيخودي صفحات رو با اينجور چيزا پر كنيم؟؟؟
خيلي از مطالبي كه شما گذاشتين رو ميشه تو صفحه هاي قبلي هم پيدا كرد.
وگرنه بقول خودتون اوني كه بالاي 20 هزار تا پست داده چي گيرش مياد؟؟
---------------------------
آقا پويا يعني نميشه همه اين عكسهايي رو كه گذاشتين تو 2-3 تا پست جا داد؟؟اصلا چرا با عكس بيخودي صفحه هارو پر كنيم؟؟؟چرا تو يه پست جواب چندتا پست رو يه جا نديم؟؟
من از هر 3 تاي شما معذرت مي خوام اگه با حرفام ناراحتتون كردم ولي بايد اين چيزارو ميگفتم.اميدوارم كه ناراحت نشده باشين.
gaara.girl
![]()
Last edited by SileNTz; 06-07-2009 at 12:14.
آخه آقا حامد اگه کسی سرعت اینترنتش کم باشه و این عکس ها همه توی یه صفحه باشه اینترنتش نمیکشه و همه ی عکس ها نصف نیمه میاد
یک نکته ی مهم در مورد ضعف انیمه ی ناروتو:
اروچیمارو از هوکاگه ی جهارم برد.هوکاگه ی چهارم در این مبارزه اول سه هوکاگه ی قبلی رو کشت.از طرفی هکاگه ی اول مادارا رو شکست داد.و ساسکه اروچیمارو رو کشت.پس قانونا ساسکه الان باید قویترین باشه این درحالیه که ساسکه حتی از ناروتو بدون اینکه دیمون 9 دم فعال بشه می بازه.و این یک نقص بسیلر بزرگ برای این انیمه هست
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)