تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 145 از 1635 اولاول ... 45951351411421431441451461471481491551952456451145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه lofa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

این دو اسمه بودن دوربینها هم عجب دردسری شده
    می دونستی در آمریکای شمالی به s9600 می گن s9100
    حالا من این همه ریو رو که می دیدم سراغشون نمی رفتم فکر می کردم یه دوربین دیگه است
    چشم بادامی ها مارروهم گرفتن

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

مسئله اینه که این قیمت واسه این دوربین پول دور ریختنه
    دوست گلم این قیمت واسه دوربین عکاسی اونهم فقط به خاطر فیلمبرداری پول دور ریختنه.
    مثل اینه که شما بری یه ساعت 1000 دلاری بخری به خاطر اینکه پشتش آینه داره.بعد ببندیش رو دستت آینش بمونه پشتش.

3. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

دوستانی که میخوان برای یه دوربین خوب که SLR نباشه بین 450 تا 500 هزینه کنن Panasonic LX-3 واقعا شاهکاره. سایت dpreview که مختص آزمایش کردن دوربین های عکاسیه گفته کیفیت عکساش به مراتب از Canon G10 بهتره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه danger9597's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بچه فقط تو خرید دوربین خیلی دقت کنید و توی رنج قیمت مورد نظرتون تمام دوربین هایی که بهتون پیشنهاد میشه رو یه چک کنید
    و اون جند تا مدل رو با هم مقایسه کنید من خودم از اچ50 خوشم میومد اما به من FZ28 هم پیشنهاد شد که اصلا نگاش نکردم حالا که مقایسشون میکنم میبینم fz28 بهتره
    و خیلی بد که شما یه دوربینو بخری و از یه دوربین دیگه خوشت بیاد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    fz28 خیلی امکانات بیشتری نسبت به h50 داره و حیف که من اصلا توجهی به این برند نداشتم
    البته انتخاب اول من w150 بود که همه میگفتن ... پول بذار روش T300 بخر موقع انتخاب T300 همه گفتن تو که داری اینقدر هزینه میکنی .... بذار روش T500 بخر خلاصه اینقدر اومد بالا تا رسید به H50
    تو خرید دوربین اگه پولتو هی 20-50 ببری بالا انتخاب های بهتری میتونی داشته باشی
    Last edited by danger9597; 15-02-2009 at 08:32.

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بچه فقط تو خرید دوربین خیلی دقت کنید و توی رنج قیمت مورد نظرتون تمام دوربین هایی که بهتون پیشنهاد میشه رو یه چک کنید
    و اون جند تا مدل رو با هم مقایسه کنید من خودم از اچ50 خوشم میومد اما به من FZ28 هم پیشنهاد شد که اصلا نگاش نکردم حالا که مقایسشون میکنم میبینم fz28 بهتره
    fz28 خیلی امکانات بیشتری نسبت به h50 داره و حیف که من اصلا توجهی به این برند نداشتم
    البته انتخاب اول من w150 بود که همه میگفتن ... پول بذار روش T300 بخر موقع انتخاب T300 همه گفتن تو که داری اینقدر هزینه میکنی .... بذار روش T500 بخر خلاصه اینقدر اومد بالا تا رسید به H50
    دوست عزیز H50 هم دوربین خیلی خوبیه اونقدر هم ازFz28 کمتر نیست تنها برتری پانا داشتن فرمت RAW و فیلم برداری HD است که فرمت RAW برای کسانی حسن محسوب می شه که خیلی از فتوشاپ سرشون بشه اما حجم عکسهای این فرمت هم ندیدم از 15 مگ کمتر باشه
    فیلم برداری HD هم هرچند برای من خیلی مهمه اما واقعا تفاوت آنچنای بین H50 و Fz28 در کیفیت و شفافیت وجود نداره امکان زوم در حین فیلم برداری در H50 هست نمی دونم در Fz28 هم وجود داره
    راستی یه سوال از Fz28 دارا و H50 دارا موقع زوم در فیلم برداری صدای موتور زوم هم ضبط می شه یه نه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوست گلم این قیمت واسه دوربین عکاسی اونهم فقط به خاطر فیلمبرداری پول دور ریختنه.
    مثل اینه که شما بری یه ساعت 1000 دلاری بخری به خاطر اینکه پشتش آینه داره.بعد ببندیش رو دستت آینش بمونه پشتش.
    با حرف شما کاملا موافقم
    لاقل باید به همون اندازه که پول می دیم به همون اندازه هم دوربین کیفیت بهتری داشته باشه اگه قراره دو دوربین در یک رده یکیشون 100 گرونتر باشه باید یه چیز بردبخورش بهتر از دیگری باشه و الا فیلم برداری اش به جای 1280*750 باشه 1980*1280 چیز جالبی نیست چون این امکان ارزش 10 تومن اضافه ترم نداره
    با سپاس

اگه نباشه جاش خالی می مونه danger9597's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزیز h50 هم دوربین خیلی خوبیه اونقدر هم ازfz28 کمتر نیست تنها برتری پانا داشتن فرمت raw و فیلم برداری hd است که فرمت raw برای کسانی حسن محسوب می شه که خیلی از فتوشاپ سرشون بشه اما حجم عکسهای این فرمت هم ندیدم از 15 مگ کمتر باشه

فیلم برداری hd هم هرچند برای من خیلی مهمه اما واقعا تفاوت آنچنای بین h50 و fz28 در کیفیت و شفافیت وجود نداره امکان زوم در حین فیلم برداری در h50 هست نمی دونم در fz28 هم وجود داره

راستی یه سوال از fz28 دارا و h50 دارا موقع زوم در فیلم برداری صدای موتور زوم هم ضبط می شه یه نه؟
    آره ضبط میشه اگه خیلی فضا ساکت باشه مشخصه
    البته فکر کنم فکوس fz28 بهتره
    چون خیلی از این دکمه ها رو اچ50 نیست خودتون ببینید
    همچنین fz28 آپشن بیشتری داره
    بعد این IA تو دوربین های پانا کارش چیه؟

Last edited by danger9597; 15-02-2009 at 09:43.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

سلام.اينجوريام كه ميگي نيست.H50 جزو دوربين هاي خوب و پرفروش بازاره.عكس هايي كه گرفتي مويد اين مطلبه.اينم در نظر بگير پاناسونيك قيمتش حدود 80 تومن گرونتر از سوني هست.به نظر من دوربين هاي اين رده در كيفيت عكس تفاوت زيادي با هم ندارن چون سنسور همشون يه اندازه ست و تفاوتشون در امكاناتيه كه ارائه ميدن كه اونم نميتونه زياد در كيفيت عكس موثر باشه.شما اگه واقعا به عكاسي و كيفيت عكس علاقه منديد 1-2 سال ديگه وارد دنياي SLR بشيد.دوربين هاي اون رده واقعا با هم ديگه تفاوت دارن اما SLR-Like تفاوت زيادي ندارن.

10. 2 کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

14

خوب من امروز به کمک شما دوستا فهمیدم دوربین های slr بدردم نمیخوره چون زوم ندارند و باید خیلی خرجشون کنی تا بهشون بگی دوربین لطف کنید وبه من بگید چه دوربینی رو بخرم البته خودم sx10 و g10 وg9 رو دوست دارم ولی چیزه خوبی میخوام و رنج قیمتش هم تا 1 تومن باشه مشکلی نیست لطفا کمکم کنید چون عجله دارم
    ممنون
    دوستان لطف کنید وبه موارد بالا sx1 رو که مثل اینکه جدید اومده رو هم اظافه کنید وبگید کدومشون خوبتره واصلا چی پیشنهاد میکنید؟
    g10 رونسبت به اونا چطور میبینید؟
    (یواش یواش دارم دق میکنم یکی میگی slr نگیر یکی میگه بگیر .ای خدااااااااااا)
    دوست عزیز شما اول تکلیفتون با خودتون روشن کنید ببینید چی می خواید
    حرفه ای می خوای کار کنی یا فقط عکسهای خونوادگی
    فیلم برداریش رات مهم هست یا نه
    این طوری بیشتر گیج می شی
    چون در هر رده ای دوربین های خوب و بد زیاد هست
    با سپاس
    کاربرد عکسات چی هستن خونوادگی – پوستر – اونارو چاپ می کنی حداکثر تا چه سایزی
    می خوای فیلم برداریش در چه سطحی باشه البته هرچه بهتر باشه حجمش هم میره بالا اون وقت رم با حجم بالاتر می خوای
    رو برند خاصی تعصب داری یا نه
    تا چه مقدار می خوای هزینه کنی
    اینارو باید واسع خودت مشخص کنی تا دوستان بهتر بتونن جوابگوی شما باشن
    با سپاس
    دوست عزيز بهتر بودن رو خودتون بايد تشخيص بديد.ما داريم مشخصات امكانات و مزايا و معايب رو ميگيم كه شما نهايت خودتون تصميم بگيريد.اگه دانش عكاسيتون بالاست مطمئنا slr و اگر اولين باره اقدام به خريد دوربين ميكنيد اصلا توصيه نميشه پيشنهاد ميكنم كه يه دوربين تهيه كنيد كه بتونيد باهاش عكاسي رو ابتدا ياد بگيريد و بعد اگه خواستيد وارد دنياي حرفه اي عكاسي بشيد اونوقت slr بگيريد.اين رو خودتون بايد مشخص كنيد.
    مسئله اینه که این قیمت واسه این دوربین پول دور ریختنه
    1من فعلا در سطح مقدماتی هستم پس دوربین حرفه ای بدردم نمی خوره
    2اگه فیلم برداری با کیفیت خوب داشته باشه که چه بهتر
    3فعلا خانوادگی چاپ میکنم ولی میخوام کیفیتش بالا باشه
    4خیلی کنون رو دوست دارم
    5 تا 1تومن مشکلی ندارم
    6 برند هایی که خودم دیدم sx10 و sx1 و g10 کنون هستند ولی من که نفهمیدم کدومشون بهتره (کیفیت عکسم واسم خیلی مهمه)

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

جناب Danger اين حالت عكاسي كه يك رنگ خاص رو انتخاب ميكني و بقيه سياه سفيد ميشن تو كدوم MODE قرار داره؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •