این دو اسمه بودن دوربینها هم عجب دردسری شده
می دونستی در آمریکای شمالی به s9600 می گن s9100
حالا من این همه ریو رو که می دیدم سراغشون نمی رفتم فکر می کردم یه دوربین دیگه است
چشم بادامی ها مارروهم گرفتن
این دو اسمه بودن دوربینها هم عجب دردسری شده
می دونستی در آمریکای شمالی به s9600 می گن s9100
حالا من این همه ریو رو که می دیدم سراغشون نمی رفتم فکر می کردم یه دوربین دیگه است
چشم بادامی ها مارروهم گرفتن
دوست گلم این قیمت واسه دوربین عکاسی اونهم فقط به خاطر فیلمبرداری پول دور ریختنه.
مثل اینه که شما بری یه ساعت 1000 دلاری بخری به خاطر اینکه پشتش آینه داره.بعد ببندیش رو دستت آینش بمونه پشتش.
دوستانی که میخوان برای یه دوربین خوب که SLR نباشه بین 450 تا 500 هزینه کنن Panasonic LX-3 واقعا شاهکاره. سایت dpreview که مختص آزمایش کردن دوربین های عکاسیه گفته کیفیت عکساش به مراتب از Canon G10 بهتره.
بچه فقط تو خرید دوربین خیلی دقت کنید و توی رنج قیمت مورد نظرتون تمام دوربین هایی که بهتون پیشنهاد میشه رو یه چک کنید
و اون جند تا مدل رو با هم مقایسه کنید من خودم از اچ50 خوشم میومد اما به من FZ28 هم پیشنهاد شد که اصلا نگاش نکردم حالا که مقایسشون میکنم میبینم fz28 بهتره
و خیلی بد که شما یه دوربینو بخری و از یه دوربین دیگه خوشت بیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
fz28 خیلی امکانات بیشتری نسبت به h50 داره و حیف که من اصلا توجهی به این برند نداشتم
البته انتخاب اول من w150 بود که همه میگفتن ... پول بذار روش T300 بخر موقع انتخاب T300 همه گفتن تو که داری اینقدر هزینه میکنی .... بذار روش T500 بخرخلاصه اینقدر اومد بالا تا رسید به H50
تو خرید دوربین اگه پولتو هی 20-50 ببری بالا انتخاب های بهتری میتونی داشته باشی![]()
Last edited by danger9597; 15-02-2009 at 08:32.
دوست عزیز H50 هم دوربین خیلی خوبیه اونقدر هم ازFz28 کمتر نیست تنها برتری پانا داشتن فرمت RAW و فیلم برداری HD است که فرمت RAW برای کسانی حسن محسوب می شه که خیلی از فتوشاپ سرشون بشه اما حجم عکسهای این فرمت هم ندیدم از 15 مگ کمتر باشه
فیلم برداری HD هم هرچند برای من خیلی مهمه اما واقعا تفاوت آنچنای بین H50 و Fz28 در کیفیت و شفافیت وجود نداره امکان زوم در حین فیلم برداری در H50 هست نمی دونم در Fz28 هم وجود داره
راستی یه سوال از Fz28 دارا و H50 دارا موقع زوم در فیلم برداری صدای موتور زوم هم ضبط می شه یه نه؟
با حرف شما کاملا موافقم
لاقل باید به همون اندازه که پول می دیم به همون اندازه هم دوربین کیفیت بهتری داشته باشه اگه قراره دو دوربین در یک رده یکیشون 100 گرونتر باشه باید یه چیز بردبخورش بهتر از دیگری باشه و الا فیلم برداری اش به جای 1280*750 باشه 1980*1280 چیز جالبی نیست چون این امکان ارزش 10 تومن اضافه ترم نداره
با سپاس
آره ضبط میشه اگه خیلی فضا ساکت باشه مشخصه
البته فکر کنم فکوس fz28 بهتره
چون خیلی از این دکمه ها رو اچ50 نیست خودتون ببینید
همچنین fz28 آپشن بیشتری داره
بعد این IA تو دوربین های پانا کارش چیه؟
![]()
Last edited by danger9597; 15-02-2009 at 09:43.
سلام.اينجوريام كه ميگي نيست.H50 جزو دوربين هاي خوب و پرفروش بازاره.عكس هايي كه گرفتي مويد اين مطلبه.اينم در نظر بگير پاناسونيك قيمتش حدود 80 تومن گرونتر از سوني هست.به نظر من دوربين هاي اين رده در كيفيت عكس تفاوت زيادي با هم ندارن چون سنسور همشون يه اندازه ست و تفاوتشون در امكاناتيه كه ارائه ميدن كه اونم نميتونه زياد در كيفيت عكس موثر باشه.شما اگه واقعا به عكاسي و كيفيت عكس علاقه منديد 1-2 سال ديگه وارد دنياي SLR بشيد.دوربين هاي اون رده واقعا با هم ديگه تفاوت دارن اما SLR-Like تفاوت زيادي ندارن.
1من فعلا در سطح مقدماتی هستم پس دوربین حرفه ای بدردم نمی خوره
2اگه فیلم برداری با کیفیت خوب داشته باشه که چه بهتر
3فعلا خانوادگی چاپ میکنم ولی میخوام کیفیتش بالا باشه
4خیلی کنون رو دوست دارم
5 تا 1تومن مشکلی ندارم
6 برند هایی که خودم دیدم sx10 و sx1 و g10 کنون هستند ولی من که نفهمیدم کدومشون بهتره (کیفیت عکسم واسم خیلی مهمه)![]()
جناب Danger اين حالت عكاسي كه يك رنگ خاص رو انتخاب ميكني و بقيه سياه سفيد ميشن تو كدوم MODE قرار داره؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)