سلام
من میخوام پست اولم فقط توی صفحه اول ثابت باشه و بقیه پست ها از زیر اون شروع بشن و هروقت خواستم بتونم عوضش کنم
در ضمن از میترا استفاده میکنم
کسی میتونه کمکم کنه ؟ :(
سلام
من میخوام پست اولم فقط توی صفحه اول ثابت باشه و بقیه پست ها از زیر اون شروع بشن و هروقت خواستم بتونم عوضش کنم
در ضمن از میترا استفاده میکنم
کسی میتونه کمکم کنه ؟ :(
سلام..
من میخوام یه سایت دانلود سنتر راه بندازم..
بعد از گذشت مثلاً 1 سال، امکانات دیگه ی سایتم رو میخوام راه اندازی کنم. امکاناتی از قبیل اخبار، انجمن و ...
سؤالم اینه، واسه شروع که میخوام فقط تو سایت لینک واسه دانلود بزارم، باز از جوملا استفاده کنم که واسه بعدم که میخوام سایتم رو ارتقا بدم به مشکل نخورم ؟
اگه آره، یه مشکل دارم :
لینک هایی که من تو سایت واسه دانلود میذارم، حداقل حجمشون 15 تا 20 مگابایته، در صورتی که تو قسمت مدیریت جوملا حداکثر حجم فایل واسه آپلود 8 مگابایته. واسه حل این مشکلم، باید از قسمت مدیریت هاستم (cpanel) اقدام کنم یا میشه این حداکثر حجم رو تو مدیریت جوملا بالا برد ؟
این سؤالم رو قبلاً مطرح کرده بودم، ولی جواب نگرفتم. الآن چون با جدیت بیشتری دنبال راه اندازیه سایتم هستم، دوباره مطرحش کردم..
یه سری کامپوننت های مدیریتی هست که این امکانات زیادی به administrator میده
اونارو امتحان کنید فکر کنم این مشکلتون حل بشه
سلام من جوملای نسخه 1.5.3 رو روی سروم نصب می کنم ولی وقتی وارد سایتم میشم هیچی نمی یاد
وقتی رو سرورم می ریزم حدود 12 تا از پوشه ها سایزش رو صفر زده . در حالیکه قبل از نصب وقتی تو فایل زیپش می رم سایزشون صفر نیست .
مثلا اندازه فایل instal.php برابر با 4.345 است ولی وقتی رو سرورم نصب می کنم صفره . باید چی کار کنم.
نسخه1.0.8رو براحتی نصب می شه
ممنونم می شم کمک کنین
اگه اسم چندتا از اون کامپوننت ها رو واسم بذارید ممنون میشم..
سلام
من با سیستم خود هاستم که فعلا تا انجام کارهای سایت فری هست نصب کردم ولی این ورژن 1.5.3 رو داشت فقط من نصب کردم !
ایا میتونم اپدیت کنم این رو بدون نیاز به نصب مجدد سریع آپدیت کنم ؟
در ضمن من یادم رفت مسیر کنتل پنل ام رو بگیرم ! کسی میتونه بگه این مسیر چیه ؟
از کامپوننت hoomla explorer استفاده کنید ..
حجم پوشه رو زده 0 اما فایلهای توی پوشه هستند و مشکلی پیش نمیاد ..
شما مشکلی برای نصب دارید ؟؟
اره میشه به راحتی اگر فایل منیجر داره هاستتون + قابلیت زیپ میشه راحت به ورژ 1.5.6 ارتقا داد ...
مسیر کنترل پنل توی هاستهای مختلف فرق داره ( مجانی ها )
پولی هایی همکه از سی پنل استفاده میکنندد اینه domain . com /cpanel یا domain . com :2082/
قابلیت زیپ رو داره ولی با فایل های بزرگ مشکل داره نمیدونم چرا ! اصلا کلا وقتی تکه تکه هم میکنم زیپ رو نمیتونه سریع انزیپ کنه !اره میشه به راحتی اگر فایل منیجر داره هاستتون + قابلیت زیپ میشه راحت به ورژ 1.5.6 ارتقا داد ...
بابت مسیر من باید چیکار کنم از کجا میتونم بفهمم ؟
هاست منByethost و ادرس سایت هم زیر میذارم !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خدمت شما ..
محدودیت زیپ داره احتمالا که با زیپ مشکل داره هر چی هم صبر میکنید درست نمیشه ..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واسه محدودیتش از نرم افزار اف تی پی استفاده کن دوست عزیز!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)