هرکس میتونه بیاد با این عکسا کل بندازه.
هرکس میتونه بیاد با این عکسا کل بندازه.
در ضمن قصد من توهین امیز نبوده تو هر پستی که میزاری کلمه توهین امیز رو به صورت جنجالی تکرار میکنی.مسخرست.عکسات توهین آمیزه اون وقت میگی مشکلی نداره؟اینجا اگرم کسی صحبتی داره با حرف کل کل میکنن نه اینکه عکس بزارن و بخوان تحقیر بکنن
معنی این کارتو میتونی بگی.
Nasser_ZRE عکسهات جالب بودند ولی بهتره برشون داری.
این عکسها رو طرفدارهای سپاهان از زور باختشون(هر چقدر هم که بهشون ظلم شده باشه) درست کردند و بهتره تو این تاپیک نباشه.مطمئن باش اگه به استقلال هم میباختند همین کارها رو انجام میدادند.
البته حرف ایمان هم درسته . حالا هر جور حال میکنین
ویرایش تبلیغ نکردم می خواستم نه همه استقلالی هستن شما هم بیایین.
Last edited by Nasser_ZRE; 22-05-2008 at 11:37.
سلام
1-ان شاالله استقلال قهرمان جام حذفی بشه.
2-اين عکسها شايسته اين تاپيک نيست ، در هر صورت پيروزی تيم قهرمان و من فکر ميکنم حرف دوستمون آقا ايمان درست باشه و اين عکسها توسط سپاهانی ها طراحی شده تا بعد از اون حرفهاشون بعد بازی به نحو ديگه قهرمانی پيروزی رو لوث کنن و من فکر ميکنم که خیلی بهتر شده که پيروزی قهرمان شد و ان شاالله با قهرمانی استقلال در جام حذفی دوباره این دو قطب فوتبال ايران به متن فوتبال بازگردن و اجازه جولان به تيم سپاهان(که به زور ميخوان به عنوان قطب سوم فوتبال ايران معرفيش کنن) ندن.
3-ان شاالله اميرخان دوباره تيم رو قهرمان کنه تا دوباره استقلال سرافراز بشه و البته بعد از قهرمانی پیروزی و شادی دل نيمی از مردم ایران هم جوابی به قهرمانی این تيم بدیم و هم در آسيا حضور پيدا کنيم و هم دل نیمی دیگر از مردم ايران شاد بشه.
موفق باشيد
فعلا
ناصر از تو بعید بود تبلیغ کنی.
اینجور سایت ها هم تبلیغه.
من پستمو ویرایش کردم.
باید ببخشین. اون عکسهارو هم کلا برداشتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)