تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 145 از 413 اولاول ... 4595135141142143144145146147148149155195245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

» بعد از گل هايش؛ مسی: «احساس خوبی دارم.»
    به گزارش بارسابست، به نقل از باسک اسپورت، لئو مسی که به عنوان کلیدی ترین مسابقه در دیدار با شاختار برگزیده شد، با گل هایش در دقایق 86 و 93 پیروزی تیم را رقم زد.
    او بسیار زیرک بود، زیرا توانست از اشتباه دروازه بان کمال استفاده را ببرد و نخستین گلش را وارد دروازه کند؛ مسی در این باره گفت: «حس خوبی به من دست داد، اما کمال سعیم را کردم، که بعد از گل خونسرد باشم.»
    اما درباره گل دوم و ضربه بی نظیر وی، او توضیح داد: «چنین گل هایی را تمرین کرده ام. من احساس خوبی دارم و فکر می کنم، که همه چیز برای روز های اوج من آماده شده اند. امیدوارم به استقبال مصدومیت نرفته و به بازی هایم برای بارسا ادامه دهم.»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

» شنبه آینده؛ تیکسیکی: «بارسا برای اتلتیکو دردسر ساز خواهد شد.»
    به گزارش بارسابست، به نقل از RAIO، مدیرفنی بارسلونا بعد از پیروزی برابر شاختار، هنگامی که استادیوم را به مقصد هتل ترک می کرد گفت: «من از این پیروزی خوشحالم، اما به نظر می رسد در خط دفاعی ما، چند مشکل فنی ریز وجود دارد که در چند روز آتی و برای مصاف با اتلتیکو مادرید حل خواهد شد.»
    او در پایان، روحیه تیم را تحسین برانگیز خوانده و اشاره نمود: «اینکه در دقایق پایانی به گل رسیدیم خوب نبود، اما روحیه تیم به واقع قابل تحسین است و باید اعتراف کنم، که اگر با همین وضعیت به جدال با اتلتیکو برویم، آن ها شب سختی را سپری خواهند کرد.»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

در بازی با شاختار؛ لاپورتا: «کرکیچ و مسی عامل پیروزی بودند.»

به گزارش بارسابست، به نقل از ساکرنیوز، رئیس جوان بارسلونا در گفتگویی اعلام کرد، که از نظر وی، پیروزی برابرا دونتسکی ها روی خلاقیت مسی و بویان به دست آمده است و بارسا مدیون این دو می باشد.

خوان لاپورتا بعد از بازی رو به خبرنگاران عنوان کرد: «این بازی بسیار سخت بود، در حالی که ما هرگز انتظار نداشتیم، شاختار تا این حد دردسر ساز ظاهر شود، اما این اتفاق رخ داد. نباید روحیه مان را از دست دهیم و باید به خودمان بقبولانیم، که ما پیروز شده ایم و یکی از مدعی ها هستیم.»
    لاپورتا در پایان گفت: «اگر از من درباره بهترین های زمین سوال کنند، بدون شک مسی و بویان را نام خواهم برد. کرکیچ عملکرد جالبی داشت و با خلاقیت بالایی عمل کرد.»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

» بعد از اظهار نگراني؛ گواردیولا: «باید این روند را تمام کنیم.»
    به گزارش بارسابست، به نقل از QUE، سرمربی فهیم و 37 ساله بارسلونا، جوزپ گواردیولا اسپانیایی، بعد از پیروزی در دقایق واپسین مسابقه لیگ قهرمانان برابر شاختار دونتسک، هرگز راضی به نظر نمی رسید و هشدار دارد، که بارسا باید هرچه سریعتر، به این روند خاتمه بخشد.
    گواردیولا بعد از تفکری 1 دقیقه ای قبل از شروع صحبت کردن گفت: «نمی دانم باید از کجا صحبت کنم! این طبیعت فوتبال است، که گلزنی در دقایق اضافی عادیست، اما از نظر من، تیم نباید به این طرز گلزنی ها دل ببند. بارسا باید با روحیه از ابتدای بازی دروازه حریف را تهدید کند. ما نباید از یاد ببریم، که سه بازی پیاپی است، که به کمک گل های واپسین دقایق پیروز می شویم و این نگران کننده است.»
    او در پایان افزود: «به هر حال همانند هرکس، از این پیروزی خوشحالم، اما خوب می دانم که بارسا و تیم باید هرچه سریعتر به این روند خاتمه بخشد! یک تیم بزرگ اروپایی، نباید فقط در دقایق انتهایی بازی گل به ثمر رساند.»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

» در هشدار به مادريد؛ اتوئو: «این ابتدای راه بارسا است!»
    به گزارش بارسابست، به نقل از باسک اسپورت، مهاجم کامرونی بارسا بعد از پیروزی شیرین مقابل شاختار دونتسک به خبرنگاران عازم استادیوم گفت: «این انگیزه همان بارسایی است، که در تمامی جام های اروپایی مدعی شده است!»
    اتوئو در ادامه عنوان کرد: «از اینکه تیم با چنین روحیه ای کار می کند واقعا خوشحالم. من از اینکه تعویض شده ام خوشحال نیستم، اما حق اعتراض ندارم و حالا به من ثابت شده است، که گواردیولا جزوء مربی هایی است، که بهترین تعویض ها را انجام می دهد و خوب فکر می کند.»
    سامی در پایان گفت: «این پیروزی، مارا به صعود نزدیک کرد! جواب رئال مادرید داده شد، اما این ابتدای راه است.»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

پس از تجديد نظر در مورد حكم داده شده
    اسپانيول 18500 يورو جريمه شد
    خبرگزاري فارس: باشگاه اسپانيول به دليل ناتواني در كنترل ورزشگاه مونتخويس به پرداخت جريمه نقدي محكوم شد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، در حكم اوليه، بارسا مقصر اصلي در پرونده بويكس نويس دربي كاتالونيا شناخته شده بود؛ اما در دادگاه تجديد نظر مشخص شد كه هواداران رسمي بارسلونا در جايگاه مشخص شده مستقر بوده و گروه خرابكار بويكس نويس ارتباطي با اين باشگاه ندارد.
    بازبيني فيلم هاي موجود و قابل استناد نشان مي دهد كه مسي، اتوئو و هانري در كنار هواداران بارسا مشغول شادي هستند و به هيچوجه در كنار خرابكاران خياباني قدم نمي زنند.
    با اثبات كذب بودن ادعاي رئيس اسپانيول، اين باشگاه محكوم به جلب رضايت خوان لاپورتا است. لاپورتا از سوي مديرعامل اسپانيول به هم دست بودن با خرابكاران متهم شده بود.
    شش هوادار كه پنج نفر از آنها را هواداران بارسا تشكيل مي دهند، در مجموع 65 هزار يورو جريمه نقدي شده و دو هوادار نيز به خاطر ناتواني در پرداخت جريمه، در بازداشت به سر مي برند.
    اعضاي گروه بويكس نويس كه از خود را هوادار واقعي بارسا مي دانند، نقش قابل توجهي در پيروزي برابر اسپانيول داشتند. اگر وقفه ايجاد شده نبود، اسپانيول انسجام دفاعي خود را از دست نمي داد.
    وزير ورزش اسپانيا نيز در تماس با لاپورتا به وي درباره تكرار چنين حوادثي هشدار داده و در نامه كتبي خود به وي آورده است: "اگر يك بار ديگر شعارهاي نژادپرستانه از سوي هواداران با هر نام و رنگي كه دارند، سر داده شود، اين تيم با جريمه اي بسيار سنگين و تاريخي مواجه خواهد شد."

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

لیونل مسی از نیمکت ذخیره بلند شد تا با دو گل دیرهنگام پیروزی را برای بارسا رقم بزند، در شرایطی که آنها تا دقیقه 87 با یک گل از میزبانان خود، شاختار دونستک، عقب بودند، تا تیمش به تنهایی در صدر جدول گروه c رقابتها قرار بگیرد.

دقیقا مانند بازی مقابل اسپانیول، تنها در دقایق پایانی عدالت دعایت شد و دوگانه این آرژانیتین جوان بازی را برای مهمانان برد. در بازی ای که فرصتهای گلزنی برای هر دو تیم بسیار کم پیش آمد یک اتفاق خاص لازم بود تا توپی به تور بنشیند و مسی دقیقا این اتفاق بود.
    ترکیب بارسا در این بازی: والدس، آلوس، پویول، مارکز، پیکه، توره، کیتا(گودجانسن)، ژاوی، آنری(مسی)، اتوئو(بویان) و اینیستا.

شاختار با گلی که در نیمه اول از روی ضدحمله به ثمر رساند کار بارسا را سخت کرد. در نیمه دوم، آنها حتی بیش ار قبل عقب نشینی کردند اما هم اتوئو و هم بویان فرصت گلزنی داشتند. بالاخره در دقیقه 87 و به لطف اشتباه پایتوف، بازی به تساوی کشانده شد. اما بارسا که به یک امتیاز راضی نبود بر شدت فشارهای خود افزود و در لحظات پایانی مسی با یک ضربه بسیار زیبا نشان داد که چرا همه او را یکی از بهترین بازیکنان دنیا می دانند.
    حریف سخت
    تیم میزبان آگاه بود که نتیجه این بازی چقدر در امکان صعودشان به مرحله بعد موثر است و نمی خواست ریسک کند و به بارسا فضای زیادی بدهد. پس از شروعی خوب، شاختار عقب نشست و اجازه داد مهمانان کنترل بازی را در دست بگیرند. اما برخلاف بازیهای قبل، آنها مجبور بودند توپ را در زمین خود به دست بیاورند چون دفاع پیشرفته شاختار به آنها اجازه نزدیک شدن به محوطه شان را نمی داد

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

آلبرت خورکرا پس از 9 ماه دوری از میادین، دوباره آماده بازی است. میلیتو، که مصدومیت زانوی شدیدی را تحمل می کرد، به بارسلونا بازگشته و تحت آزمایشات پزشکی دکتران باشگاه قرار گرفته است.

آلبرت خورکرا، پس از جلسه تمرینی دوشنبه عصر، قبل از سفر به دونتسک، چراغ سبز را از پزشکان باشگاه دریافت کرد. این دروازبان، 29 دسامبر سال پیش در رباط زانوی راستش، دچار پارگی شد و پس از 9 ماه دوری از فعالیت، جمعه گذشته همراه تیم به تمرین بازگشت. او امروز، از سوی پزشکان باشگاه، اعلام بهبودی کامل را دریافت کرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میلیتو بازگشته است

گابی میلیتو، به بارسلونا رسیده و توسط پزشکان باشگاه و دکتر رومن کوگات، مورد معاینه قرار گرفته است. باشگاه اعلام کرد که بهبودی این مدافع به خوبی در حال پیشروی است و او در مجموعه تاسیسات باشگاه شروع به کار خواهد کرد.

مصدومیت رباط زانوی راست میلیو، پس از دیدار نیمه نهایی لیگ قهرمانان در الدترافورد در 19 آوریل، ایجاد شد. در 13 می، او توسط دکتر رامون کوگات، مورد عمل جراحی قرار گرفت و او زمان بهبودی را 6 تا 9 ماه تخمین زد.

بهبودی سه مرحله ای

فرآیند بهبودی میلیتو به سه مرحله تقسیم می شود. در اولین مرحله، توسط تیم دکتر کوگات، مورد بررسی قرار گرفت. دومین مرحله، در آرژانتین اتفاق افتاد، و او از جولای، تحت نظارت پزشک فدراسیون فوتبال آرژانتین، هومرو د آگوستینو قرار داشت. این مدافع، آخرین مرحله را در تاسیسات باشگاه، طی چند روز آینده آغاز خواهد کرد.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

پس از پيروزي مقابل شاختار
    مسي: هنوز قدرت واقعي بارسلونا را نديده‌ايد
    خبرگزاري فارس: مهاجم آرژانتيني بارسلونا گفت: در مرحله گروهي نگاه تمريني به بازي ها داريم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از وب سايت يوفا، پس از پيروزي بارسلونا برابر شاختار دونتسك با نتيجه 2 بر يك، ليونل مسي زننده هر دو گل بارسا در پاسخ به اينكه قدرت تيمي بارسلونا تا چه حد بالا رفته است، اظهارد اشت: قدرت واقعي بارسا را نديده ايد. نمي خواهيم خود را در اين مرحله به آب و آتش بزنيم.
    وي افزود: خيلي از بازيكنان بعد از گلزني يا پيروزي، مي گويند كه براي پيروزي آمده بوديم؛ اما بازيكنان بارسلونا كه تيمشان براي پيروزي ساخته شده، حرف خاصي ندارند جز اينكه بگويند وظيفه خود را انجام داده اند.
    مسي تصريح كرد: در مرحله حذفي قدرت واقعي بارسلونا را تماشا مي كنيد. امسال، سال ما است و در لاليگا و ليگ قهرمانان پيروز مي شويم.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

در پي كسب 3 امتياز برابر شاختار
    گوارديولا: از بازيكنان خود راضي هستم
    خبرگزاري فارس: سرمربي جوان بارسلونا پيروزي برابر شاختار را نتيجه وحدت فكري بازيكنان و همدلي آنها دانست.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، پپ گوارديولا اظهار داشت: بازيكنان بارسلونا مادامي كه با هم هستند و در سايه حاشيه ها و مسائل پيش پا افتاده قرار نمي گيرند، موفق عمل مي كند.
    وي افزود: از بازيكنان خود راضي هستم. آنها دستورات ديكته شده را به نحو احسن اجرا كردند. اين به خاطر تمركز روي اجراي دانسته ها بود و همه به بازي توجه داشتند؛ نه به حواشي.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •