من كنكور سراسريش رو ميدونم 4 مرداد ماهه. توي سايت سنجش / فني حرفه اي زمان برگزاري سراسري رو زده.
پس من رياضيم ضعيفه همون مبتكران رو بگيرم؟؟؟؟؟گاج كه اصلا خوب نيست فقط اسم در كرده.
من كنكور سراسريش رو ميدونم 4 مرداد ماهه. توي سايت سنجش / فني حرفه اي زمان برگزاري سراسري رو زده.
پس من رياضيم ضعيفه همون مبتكران رو بگيرم؟؟؟؟؟گاج كه اصلا خوب نيست فقط اسم در كرده.
از نظر من آره...اما به فروشنده بگو اندیشه سازان سابق - مبتکران تست ریاضیش رو می خوام...مبتکران خالی نگیری!
اسم مولفاش رو بگی بهت می ده... عکس روی جلد ریاضی 1 :آفتابگردان ریاضی 2 جلد اول:بردار جلد دوم شطرنج...
یه کم تست هاش سخته...ولی هرگز فکر نکن که کنکور شما رو آسون می گیرن...
موفق باشید
سلام بچه هاامروز داشتم کتاب کار قلمچی رو ورق میزدم دیدم که تو فیزیک 1 از بخش عدسی ها سوال دادهمگه برنامش عوض شدهلطفا جواب بدید فوریه!
سلامی گرم در سرمای شدید و زیر صفر زمستان
ببخشید نظرتون در مورد این دو کتاب چیه؟
کنکورت را قورت بده
خودم می توانم
نویسنده: آقای بهروز فمی تفرشی (پیروز)
در مورد چی اند؟ لطفا توضیح دهید.
Last edited by mr saad; 07-02-2008 at 01:07.
میشه بیشتر توضیح بدید؟![]()
من برای هندسه 1 از اندیشه سازان - مبتکران (مولف:فرهاد ابوالقاسمی) استفاده می کنم...
کتاب خیلی خیلی خوبیه...npi درجه هم از هندسه 1 سفید گاج بهتره...
(با اون آلفردوی بی مصرفش!)
Last edited by pp8khat; 07-02-2008 at 16:24.
سلام
بچه هایی که کانون می دن،ترازاتون چند می شه؟من حدود 5500 هستم می خواستم ببینم امیدی به قبولیم هست یا نه؟؟
سلام
من کتاب کنکورت رو قورت بده رو دارم کتاب خوبیه در مورد کنکوره
چیز های زیادی توشه مثلا قبل کنکور چی کارکنی , بعد کنکور چی کار کنی! , چه جوری برنامه بریزی , چه جوری انتخاب رشته کنی , چه جوری درس بخونی و ... کلا کتاب خوبیه بگیری ضرر نمیکنی
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)