پس شما بگو تاپيك بازي بدرد چي ميخوره ؟؟؟!!!!!!!!آقا جون این تاپیک مثل یه lunch center می مونه فقط خیلی خلاصه و مفید OK !!!!
الي براي يه بازي تاپيك نميزنن كه!!!!!!!!
پس شما بگو تاپيك بازي بدرد چي ميخوره ؟؟؟!!!!!!!!آقا جون این تاپیک مثل یه lunch center می مونه فقط خیلی خلاصه و مفید OK !!!!
الي براي يه بازي تاپيك نميزنن كه!!!!!!!!
بچه ها یه سری به تاپیک فوری این بازی تو قسمت اخبار بازی ها بزنید جدیدترین خبرها درباره lunch بازی توش نوشته شده !!!:
شک داری نگاه کن !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا الان تاپیک بازی که زده می شد اخبار اومدنش هم تو همون تاپیک بازی زده می شد و در صورتی که تاپیک بازی باید درباره خود بازی و مشکلاتش صحبت بشه نه درباره قیمتش و نمی دونم چند تا CD هستو کجا دارن اینجور بحث ها جاش تو یه لانچ سنتر هست .
به نظر شما اخبار يه بازي مربوط به بازي نميشه!!!!!!!!!؟؟؟!!!تا الان تاپیک بازی که زده می شد اخبار اومدنش هم تو همون تاپیک بازی زده می شد و در صورتی که تاپیک بازی باید درباره خود بازی و مشکلاتش صحبت بشه نه درباره قیمتش و نمی دونم چند تا Cd هستو کجا دارن اینجور بحث ها جاش تو یه لانچ سنتر هست .
و به همين دليل تاپيك بازي رو ميزنن تا تمام مباحث مربوط به اون بازي در تاپيكش عنوان بشه .....
اخبار درباره خود بازی چرا ولی نه اخبار موجودیتش در بازارو تعداد DVD هاش و اینجور چیزها
هنوز لینک دانلودی از بازی نیست پس امکان پخشش توی اروپا کم هست.
ادیت: همین الان یک لینک دانلود اومد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by *PiNk PaNTHeR*; 08-04-2008 at 18:53.
چه گیری دادین ها بنده خدا داره واسه شما تلاش میکنه دیگه کار بدی نمیکنه که.
اسم تاپیک که عجیبه به نظرت بهتر نیست حداقل اسم تاپیک رو درست کنی البته تو همون تاپیک بازی هم می شد اینا رو مطرح کرد.
يعني چي؟ يعني شماها هنوز بازي رو ندارين؟!!!!!!
مگه ميشه؟
من دارمش. ميشه بگين با چه سيستمي راحت اجرا ميشه و حداقل سيستم مورد نيازش چيه؟
من که صبر میکنم سایت ایران دیسک که نسخه ناقصشو به همراه پچ ازش خریده بودم نسخه اصلیشو بزاره به سایت های دیگه اعتماد ندارم شاید سفارش بدم دوباره نسخه ناقصو برام بفرستند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)