این کار رو هم انجام دادم بازم بی فایدست.
دیوانه شدم از دست این سیستم.
اگه بتونی مشکلم رو حل کنی یه اکانت رپیدباز پیشم داری![]()
سلام
دیروز یادم رفت بگم که من محل SLAVE و MASTER سیدی رام ودی وی دی رام رو با هم عوض کردم که صبح ظاهرا مشکل حل نشد ولی عصر دیدم که فیلم ها و بازی ها رو پخش می کنه ومشکل حل شده به سلامتی . راستی یه سوال دیروز در قسمت تنظیمات بایوس که نگاه می کردم دیدم که
SYSTEM FAN SPEED : 0 RPM هست ودمای سیستم حدود 43 درجه هست . آیا مشکلی هست؟؟ البته من قبلا هیچ وقت به این عدد دقت نکرده بودم که ببینم از اول همین طوری بوده یا نه
در ضمن اگه ممکنه جوابم رو در باره REPAIR کردن ویندوز(در پست قبلی مطرح کردم) بدین که آیا می تونه مشکلات ویندوز رو حل کنه وجای تعوعض رو بگیره؟ بسیار ممنون ومتشکر از توجهتون![]()
ببخشید ندونستم چطور این پست رو حذف کنم
Last edited by LiveTime; 20-08-2009 at 12:43. دليل: حذف
سلامسلام
دیروز یادم رفت بگم که من محل SLAVE و MASTER سیدی رام ودی وی دی رام رو با هم عوض کردم که صبح ظاهرا مشکل حل نشد ولی عصر دیدم که فیلم ها و بازی ها رو پخش می کنه ومشکل حل شده به سلامتی . راستی یه سوال دیروز در قسمت تنظیمات بایوس که نگاه می کردم دیدم که
SYSTEM FAN SPEED : 0 RPM هست ودمای سیستم حدود 43 درجه هست . آیا مشکلی هست؟؟ البته من قبلا هیچ وقت به این عدد دقت نکرده بودم که ببینم از اول همین طوری بوده یا نه
در ضمن اگه ممکنه جوابم رو در باره REPAIR کردن ویندوز(در پست قبلی مطرح کردم) بدین که آیا می تونه مشکلات ویندوز رو حل کنه وجای تعوعض رو بگیره؟ بسیار ممنون ومتشکر از توجهتون
خوب به سلامتی پس مشکل حل شد.........
راستش SYSTEM FAN SPEED باید بررسی کنم الان نمی تونم جواب دقیق بهت بدم
ولی دمای 43 درجه تقریبا مطلوبه برای سیستم شما
در مورد تعمیر ویندوز هم که پرسیدی repair کردن کار رو ممکنه راه بیاندازه ولی مثل تعویض ویندوز که همه چی رو دوباره کپی می کنه نمیشه
سربلند باشی....
برادر یه کار دیگه بکن یه خمیر سیلیکون بگیر (همونی که روی سی پی پو می خوره)این کار رو هم انجام دادم بازم بی فایدست.
قبلی رو پاکش کن جدیدرو که گرفتی جایگزین کن (با پنبه و الکل پاک کن)
یه چیزی مثل یه سرنگ می مونه که بعد از تمیز کردن قبلی یه مقدار از این جدیده رو روش می ریزی
و با سر همون سرنگش پخشش می کنی
شما لطف داری ولی قصد ما برای کمک به دوستان این لطفی که شما میکنی نیست داداش جاناگه بتونی مشکلم رو حل کنی یه اکانت رپیدباز پیشم داری
اوستا کریم خودش هوامونو جور دیگه داره
مطمئنی که حل میشه یعنی تنها احتمال اونه؟
نمیشه گفت نتها احتمال ولی احتمالی که الان به ذهنم می رسه اینهمطمئنی که حل میشه یعنی تنها احتمال اونه؟
گذشته از اون این خمیر چندوقت یه بار تجدید بشه بد نیست....
من یه دی وی دی رایتر سونی دارم که یه مدتی هست دی وی دی ها را با برنامه نرو7 دیتا بدون مشکل رایت می کنه ولی بعد که دوباره امتحانشون می کنم بعضی فایلها مخصوصا ویدیو یی ها را باز نمیکنه چند تا فیلم هم توش بود که با کانورت کردن تونستم دوباره تو کامپوتر ذخیرشون کنم
بعد خواستم به صورت رایت کنم که دیویدی پلیرها هم نشونشون بدن رایت با موفقیت تموم شد ولی الان اصلان دی وی دی باز نمی شه نه روی دی وی دی پلیرها با می شه به نر شما مشکل چیه؟
مشکل با ریست شدن این سیستم
سلام
من چند وقتی هست که این سیستم رو بستم ولی روزانه تا ده بار ریست میشه . گاهی اوقات در ویندوز ، گاهی همون وقت که روشن میکنم و قبل از بوت شدن سیستم عامل ها . فکر نمیکنم مشکل داغ کردن هم داشته باشه ، چون مثلا وقتی هم که روشن میکنم ریست میکنه .
کاری هم به برنامه یا خرابی ویندوز ها نیست . چون دوتا ویندوز دارم که هردوش همینطور میشه
اینم مشخصات سیستم:
mainboard giga Ep31
cpu 5200 intel core 2du
ram 2gb 800 twin
VGA 512 mb 8500 gt ELSA
power 600W
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)