اين قضيه جواد چيه؟
اين قضيه جواد چيه؟
منظورشون اینه که این سی پی یو هم یه روز خز میشه و به چشم در پیت بهش نگاه میکنن!!!![]()
سلام به همگی
من تازگی یه سیستم بستم ولی هنوز cpu رو نخریدم.مشخصات سیستم هم اینه:
motherboard: asus striker II extreme(nforce 790i ultra sli-pci express 2)
memory:corsair 2gb 1333 ddr3
vga:asus 8800gt top
برای cpu بین e8400 و q6600 شک دارم. تنها استفاده ام هم بازیه و هیچ کار دیگه ای جز بازی ندارم. شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟![]()
نه عزیزم هیچ وقت کسی به چشم در پیت به 6600 نگاه نمی کنه. چیزی که جواد میشه دست همه میوفته و اینم اتفاقا کیفیتشو میرسونه که چه طوری می تونه کل بازار مصرف رو پوشش بده.
شما مادربرد اورکلاکر خیلی خوبی دارید.هم چنین حافظه های گرون قیمت خوبی هم دارید. به نظر من با توجه به هزینه هایی که کریدید و سطح قطعاتی که بستید q4850 ببندید بهتره ولی اگه فقط مصرف بازی دارید 8400 بخرید گرچه هنوزم به اعتقاد من q6600 تو این رنج قیمتی از همه cpu های دیگه سره.
دوست عزیز اگه برای بازی میخوای e8400 عملکرد بهتری داره![]()
دوست گرامی من قصد دارم برای کار با max یک سیستم تهیه کنم در مورد سخت افزار چیزی بلد نیستم
حداکثر تا 1.3 هم میتوانم برای کیس هزینه کنم خودم سیستم زیر را انتخاب کردم اما دوستا ن نظرات متفاوتی داشتم که مرا کمی گیج کرده درخواست میکنم علاوه بر پاسح به این ایرادات سیستم پیشنهادی خود را هم بگویید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مادر بورد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا ati 4850
ولی دوستا ن میگوییند که جدیدا asus پس از یک سال دچار مشکلهایی در بایوس میشود q6600 زا امتحان پس داده تر میدانند و 4850 را با اینکه پایینتر از 9800 است به دلیل قیمت در حد بصف با صرفه تر میدانند
در آخر شما بین این زحع ها کدام را توصیه میکنید
q6600
q9300
مسلما Q9300 از Q6600 سرتره ولي اگه بتوني يه Core2 Extreme بگيري كه خيلي توپ ميشه
سلام
امروز رفتم که Q6600 بگیرم دیدم شده 228 تومن.تازه یارو گفت فردا دو سه تومن میاد روش و چون محدودیت مالی دارم نمیدونم از خیرش بگزرم یا صبر کنم قیمتش میاد پایین؟
سلام
دوستان با 65 تومن Cpu:Intel E2180
چطوره؟یه کم در موردش توضیح میدید(قابلیت هاش و ......) و پردازنده های دیگه چطور؟
micro system عزیز ماشا الله شما تو همه تاپیک های سخت افزار فعالیت میکنید ممنونم و موفق باشید!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)