برای چندمین بار!
دوست من توهینی در کار نیست ولی شما گزارش این واقعه رو نخوندین و من از این مساله مطمئنمآ
لطف کنید دقیق مطالعه کنید و...
درضمن این واقعه نه با اسم تعقیب و گریز بلکه با اسم حضور یوفوها در ایران ثبت شده!
برای چندمین بار!
دوست من توهینی در کار نیست ولی شما گزارش این واقعه رو نخوندین و من از این مساله مطمئنمآ
لطف کنید دقیق مطالعه کنید و...
درضمن این واقعه نه با اسم تعقیب و گریز بلکه با اسم حضور یوفوها در ایران ثبت شده!
هویجوری در باب راز!:
http://www.youtube.com/watch?v=7OxUlFXKk08
◙
من برای اطمینان بیشتر از جزییات و مدارک حادثه 1976 تهران به صفحه اصلی این مطلب در ویکی پدیا رفتم. از بخش های گزارش حادثه، تحلیل ماجرا و بازتاب در رسانه ها که بگذریم به دو سند قابل بحث میرسیم:
اولی فرم گزارش U.S. Defense Intelligence Agency (DIA) از این ماجراست که به طور مختصر جزییات حادثه رو نوشته، ولی هیچ تصویری از این سند موجود نیست.
و مدرک دوم تصویر گزارش سه صفحه ای نیروی هوایی امریکا از این حادثه است. در این گزارش Captain Henry S. Shields در 3 صفحه تمام ماجرا را همانطور که شاهدان عینی و خدمه پرواز ایرانی تعریف کرده اند نوشته و فقط در ابتدای این گزارش در نظر و تحلیل کوتاهی می نویسد:
Sometime in his career, each pilot can expect to encounter strange, unusual happenings witch will never be adequately or entirly explained by logic or subsequent investigation. The following article recounts just such an episode as reported by two F-4 Phantom crews of the Imperial Iranian Air Force during late 1976. No additional information or explanation of the strange events has been forthcoming, the story will be filed away and probably forgotten. but it makes interesting and possibly disturbing, reading.
خلاصه اینکه:
1. ناسا در این تحقیقات نقشی نداشته.
2. هیچ نظر کارشناسی در مورد ماهیت اشیا پرنده ارائه نشده.
3. مدارک برای اظهار نظر قطعی یا ادامه تحقیقات کافی نیست پس موضوع بایگانی شده.
لینک ها:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Shayan Arya; 01-03-2010 at 20:57. دليل: افزودن لینک ها
اونایی که میتونن از مرز رد شن حتما این ویدئو جالب رو ببینند
خوش به حال اون ور مرزی ها تو تلوزیونشون میشینن در مورد این چیز ها بحث میکنن
تو کشور ما چون جوابی براش ندارن این علمای قم ، حرفشم نمیزنن مبادا مردم از دین منحرف شن
فیلم برداری شده توسط پدرو هرناندز در مکزیکو سیتی
Spectacular UFO sighting filmed by Pedro Hernandez in Mexico City, May 22, 2009
دوستان اگه مایلند دنیایی ویدو در مورد ufo ببیند ، youtube کلی دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته دوستان استاد ما هستند واسطه اونایی گفتم که شاید مثل من تازه کارند
یه یوفوی جدید هم تو لهستان فیلمشو گذاشته که خیلی نزدیکه
اونایی هم که نمیتونن از مرز رد شن یه پیام خصوصی بدن
دوست عزیز شما برای این نتایج فقط به نبود مطلب و مدرک در ویکی پدیا استناد میکنید؟؟!!!
مختصری در مورد ویکی پدیا:
دانشنامه ای آزاد هست که هرکس با قبول مسئولیتی کم میتواند هر مطلبی در آن قرار دهد و یا مطالب دیگران رو کامل کند.
مطمئنآ کسانی که اونجا مطلب گذاشتن افرادی مثل من و شما بودن نه بیشتر!
---------- Post added at 09:11 AM ---------- Previous post was at 09:09 AM ----------
اين سوالي است كه بسياري از مردم دنيا از خود مي پرسند اما همه ي سازمانهاي مربوطه
همچون نيروي هوايي يا سازمانهاي تحقيقات فضايي در تمام كشورها ، به اين سوال پاسخ منفي مي دهند!
جالب است در حاليكه شما بدون تلسكوپ و تجهيزات با نگاه كردن به آسمان مي توانيد نقاط نوراني اي را ببينيد كه با سرعتي بي اندازه حركت مي كنند، چطور ممكن است دانشمندان ستاره شناس با تجهيزات پيشرفته ي خود آنها را نبينند؟؟
آنها مطمئنا خيلي چيزها را مي بينند اما تمايلي به آشكار كردن آن ندارند...جزوات منتشره از سوي سازمانهاي فضايي فقط خواننده را فريب مي دهد و بر روي حقايق پرده اي از ابهام مي كشد...حالا از شما مي پرسم، آيا واقعا به وجود چيزي يا كسي در آن بالا اعتقاد داريد يا فقط حدس مي زنيد كه وجود دارد؟
پاسخ خلبان هواپيماي جت"بري گولدواتر" ( كه در دهه 90 سناتور ايالات متحده بود) به اين سوال مثبت است! وي در يك بيانيه كتبي خطاب به "كميته تحقيق ملي در پديده هاي هوايي" اعلام كرد:
"بشقاب هاي پرنده يا اشيائ ناشناس يا هر چيزي كه مي خواهيد اسمش را بگذاريد، واقعي هستند".
در اين نقطه نظر، معاون درياسالار "هيلن كوتر" بازنشسته نيروي دريايي آمريكا و رييس سازمان سيا در سال 1952 ،با او موافق است.
همچنين درياسالار " دلمار اس.فارني" بازنشسته نيروي دريايي آمريكا مي گويد: " گزارشهاي موثق حاكي از آن است كه اشيايي با سرعتهاي بسيار بالا وارد اتمسفر زمين مي شوند. مانور و تحرك پذيري آنها نمايانگر اين است كه آنها تحت هدايت هوشمندانه قرار دارند".
سروان " جيمز هاوارد" خلبان زبده ي ارتش انگليس زماني كه بين دو ساحل اقيانوس اطلس پرواز مي كرد ، همراه خدمه و مسافرانش نظاره گر همزمان يك يوفوي عظيم و شش يوفوي كوچكتر از آن بودند! وي در اين باره مي گويد: " ما معتقديم چيزهايي كه مشاهده كرده ايم، سفينه هايي با طرح و عملياتي خارج از توانايي بشر بودند".
تعداد معدودي از ستاره شناسان نيز به اظهار نظر در اين باره پرداخته اند. "پرسي ويلكنز" كه صاحب نظري با شهرت جهاني در مورد ماه است، نظاره گر يك شيئ ديسك مانند و درخشان در نزديكي هواپيمايي كه وي مسافرش بود، گشت. او مي گويد:
" من يك بشقاب پرنده ديدم!در شكل و طرز كارش هيچ گونه شباهتي به ساخته هاي بشري وجود نداشت".
" فرانك هالستد" كه به مدت 25 سال رياست رصد خانه ي " دارلينگ" در شهر مينه سوتا را بر عهده داشت، بارها اين اشيائ نوراني را ديده و گزارش كرده است:
" آنها در اندازه هاي فوق العاده عظيم بودند كه مشاهده شان من را به شگفت آورده است. بشريت بايد خود را براي قبول اين حقيقت كه ما پذيراي ملاقات كننده هايي از جاي ديگري در فضا هستيم، آماده كند!".
(كلايد تومبو) ستاره شناس رصد خانه لاول در (فلاگستاف)، به همراه همسر و دخترش شاهد مانور يك سفينه ي عجيب و نوراني بر فراز صحراي كنار خانه شان بوده است و در اين باره مي گويد:
"در تمام سالهايي كه به رصد آسمانها مشغول بودم، چيزي كه كوچكترين شباهتي به آن داشته باشد را نديده بودم. اين شيئ كنترل مي شد.و من حس كردم كه ما در حال مشاهده ي يك سفينه فضايي هستيم."
فضانورد (گوردون كوپر) وقتي گفته ي زير را بيان داشت، بخت خود را در برابر محدوديت هاي سانسور آزمود!
" من به قصه هاي پريان اعتقاد ندارم. ولي تا آنجا كه به من مربوط مي شود، تعداد موارد تعريف شده ي مشاهده " يوفو" در سراسر دنيا بيش از آن است كه بتوانيم امكان وجود نوعي از زندگي را در خارج از زمين ناديده بگيريم."
در اواخر سال 1962 دكتر (كارل ساگان)
مشاور حيات فوق زميني! در خدمات ارتشي
ايالات متحده، خطاب به جلسه جامعه
موشكي آمريكا گفت: " ما بايستي براي اين
احتمال كه توسط موجودات هوشمندي از
فضاي خارج مورد ملاقات قرار گرفته باشيم،
خود را آماده كنيم و حتي احتمال دارد كه آنها
براي اين بازديدها از پايگاههايي در كره ما استفاده مي كنند!".
دكتر (هارولد اوري) عضو انجمن مريخ شناسي و دانشمند هسته اي در يك بيانيه چنين اظهار داشت:
" اين امر كاملا محتمل است كه حيات ديگري در جهان هوشمند تر از ما وجود دارد!".
دكتر (هارلو شيپلي) مدير رصدخانه "هاروارد" در برابر دكتر (اوري) مي گويد: " ما اكنون بايد اين امر را گريزناپذير بدانيم كه جهانهاي ديگري با موجودات متفكر وجود دارند".
در سال 1963 سرتيپ ( جان مك ديويد) دستيار فرمانده كل قوا، در شهر " دكاتور" سخنراني كرد و خطاب به حضار گفت:
"مردم مجبور خواهند شد در آينده ي نزديك اين حقيقت را كه زمين دانه ي ارزني در جهان لايتناهي نيست، بپذيرند...بشر تنها يكي از انواع اشكال حياتي است كه تحت عنايت خدا قرار گرفته است و اين كه ديگران از ما خيلي برتر هستند."
پس بياييد با ايمان به بي حد بودن آفرينش و لايتناهي بودن جهان خلقت در پي پيشرفت و بهبود زندگي خود و همنوعان خود باشيم و اين مقالات و تجربيات را فقط براي سرگرمي مطالعه نكنيم بلكه حقيقت آنها را درك كنيم و به آن اعتقاد داشته باشيم.
بگذار تعریفی از من و شما در جمله آخر داشته باشیم:نوشته شده توسط saeeddz
من اطلاعاتم در حد مطالب منتشر شده برای عموم مردم است، و به منابع سری و ... دسترسی ندارم.
شما ظاهرا به منابع سری و منتشر نشده برای عموم و حتی منابع ماورایی دسترسی دارید.
شاید اگر من هم به اطلاعات بیشتر دسترسی داشتم نظرم طور دیگری بود...
این یه ویدو مربوط به پرواز شی ناشناس بر روی اسمان که در اخبار پخش شده
حجم 4.5 مگابایت
سرور مدیافایر
فرمت flv
لینک دانلود
http://www.mediafire.com/?enqwzmmz24m![]()
چطور ممكن است دانشمندان ستاره شناس با تجهيزات پيشرفته ي خود آنها را نبينند؟؟شما همه منجم ها رو ( هزاران هزار - آماتور و حرفه ای ) در سراسر دنیا دارای طرز فکر وعقیده یکسان میدونید که همگی هم در خدمت امپریالیسم جهانی هستن؟ آیا من هم دارم به اهداف شوم قدرتمندان کمک میکنم و خودم خبر ندارم؟آنها مطمئنا خيلي چيزها را مي بينند اما تمايلي به آشكار كردن آن ندارنداین موضوع کلا یک تئوری توطئه است و بس. حسن چنین اعتقاداتی همیشه پیروزیه اونه. چه کسی میتونه از همه اسرار دنیا با خبر باشه ؟ هیچ کس . پس همیشه راه برای ادعاهای بزرگ باز میمونه.
من هم ادعا میکنم دایناسور ها هنوز هم زندگی میکنن ( یه جایی مخفی) و انقراضشون دروغیه که دولتمردان به خورد ما دادن تا یه روز همه این دایناسور ها رو بندازن به جون ما . شما بیا ثابت کن من دروغ میگم. دانش خط کاملا جدایی با جدل لفظی و ادعاهای آنچنانی عجیبی داره که فقط یه عده خاص مدعی دانستنش هستن.
اتفاقا منجم ها خیلی چیز ها میبینن.
مثل ماجرای ابر مرموز و گزارش های فراوان اخترشناسان ایرانی از این پدیده همراه عکس هاش.
نکته اینه که اونها نگفتن ما روح دیدیم , بشقاب پرنده دیدیم, بهمون حمله شد و ... . اونها گزارش چیزی که دیده بودن رو دادن :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، منجم آماتور که شامگاه جمعه همراه تعداد ديگري از منجمان و عکاسان نجومي براي رصد هلال ماه جمادي الثاني به ارتفاعات ديزين در حوالي تهران رفته و شاهد اين پديده بوده است به خبرنگار علمي ايسنا گفت: در حدود ساعت 20 و 55 دقيقه شامگاه جمعه در حالي که تنها چند ثانيه از ظهور ماهواره ايريديومي درخشان در افق شمالي گذشته بود توده اي درخشان و کوچک در افق غربي و در کنار ستارگان راس صورت فلکي جوزا، در آسمان ظاهر شد که با رنگ سفيد مايل به آبي مي درخشيد اين توده در هنگام ظهور تقريبا در سمت 308 درجه و ارتفاعي کمتر از 10 درجه قرار داشت.
وي افزود: اندکي بعد از ظهور اين توده کم کم بر درخشش آن افزوده شد تا اينکه حدود دو دقيقه بعد به درخششي معادل قدر مجموع 6- رسيد کم کم اين توده که ياد آور شکل گيري دنباله دارها در سرعتي بسيار سريع بود از ناحيه قاعده مخروط خود که رو به آسمان بود گسترش پيدا کرد و سرانجام حدود 12 دقيقه بعد در افق جنوبي و در آلودگي نوري تهران از نظرها محو شد.
__________________________________________________ _________________________________
فکر میکنم اشاره به نظریه ای باشه که من به نام نظریه پسی میشناسم.
یکی از بهترین نمونه ها
در آزمایش ها اگر آزمایش شونده با درصدی بالاتر از میانگین آماری میتونست محتویات رو حدس بزنه نتیجه یک موفقیت برای آزمایش ثبت میشد. 1 مثبت
در آزمایش ها اگر آزمایش شونده با درصدی کمتر از میانگین آماری محتویات رو حدس مسزد ( یعنی نمیتونست حدس بزنه) نتیجه باز هم موفقیت برای نظریه ثبت میشد . با این توجیه که ناخود آگاه مخاطب قصد مقومت در مقابل توانایی فرد داشته. 2 مثبت
در آزمایش ها اگر نتایج هیچ نتیجه ای نمیدادن ( حدس ها با میان گین آماری یکسان بود) نتیجه رو خطا در آزمایش تلقی میکردن و اون رو کنار میزاشتن.
همونطور که میبینید در هر صورتی ( چه شکست و چه موفقیت) نتیجه این آزمایش موفقیت برای این نظریه تلقی میشه.
این نظریه هرگز قابل رد شدن نیست.
یه سوال دارم درباره تله پاتی: آیا اونها که تله پاتی دارن از تله پاتی برای تماس با هم استفاده میکنن یا تلفن؟ میخواستم بدونم موبایل میخرن یا نه.اون موضوع با تله پاتی ارتباط داره
بشقاب پرنده وسطی یک حلقه بازی بود ( از همونا که دور کمر میچرخونن) که توی آب انداخته شده بود. تصویر برداری از زیر آب.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)