تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 145 از 312 اولاول ... 4595135141142143144145146147148149155195245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

آخر فروم باز Alireza_Shafaei_PCworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ولی من به غیر از یک بار همه اش در خواب ظهر هوشیار شدم
    خیلی وقته ظهرها نمیخوابم
    برای همین دوباره باید از اول شروع کنم

در آغاز فعالیت حمید تفرشی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض تمرین جهت خروج روح از بدن

کو ؟پس کجاست؟چرا ما چیزی ندیدیم؟ آقا جان یه توضیح شفاف بده.شماها که اینکارو میکنین واستون راحت و واضح هست.ما که چیزی نمیدونیم چی؟هیچی از حرفاتون سر در نمیاریم.فقط داره دلمون آب میشه.یکم توضیح بدین که اولش اصلا باید به چی فکر کنیم؟چقدر فکر کنیم؟اصلا چجوری باید فکر کنیم؟
    اول شما بایستی به این کار اعتقاد داشته باشی بعد این کار احتیاج به یک محیط خلوت وبی سرو صدا دارد
    باید به پشت دراز بکشید نور اتاق باید کم باشد چشمان خود رابسته وبه هیچ چیزی فکر نکنیدبرای این کار باید به تاریکی چشمان خود در حالت بسته بودن نگاه کنید و در ان دنبال چیزی بگردید منظور اینست که با اینکار تمرکز کنید
    تمام ماهیچه های خود را شل کرده وحالت ریلکس پیدا کنید نفس عمیق بکشید بمدت 30 ثانیه نگه دارید وسپس ریه های خود را به ارامی تخلیه کنید اوایل اینکار سخت است روز اول 5 دقیقه وروزهای بعد 1 دقیقه اضافه کنید
    بعد از چند هفته تمرین میتوانید به اعضای بدن خود فکر کنید مثلا از انگشتان پای خود به سمت بالا بدن خود را سیر کنید
    تا به سر خود برسید میبینید که یک تکان ملایم میخورید این شروع خروج میباشد این کار صبرو حوصله میخواهد امیدوارم موفق باشید
    مرا در جریان تمرین خود وتجربیات پیش امده بگذارید
    نماز را فراموش نکنید چون خیلی موثر است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

تا حالا از خيلي ها كمك گرفتم در واقع بزاريد اين طوري بگم از هركس كه تونستم هيچ كس نتونسته درست كمكم كنه . فكر ميكنم هيچ كس به جز من نمي تونه مشكلاتم رو حل كنه چون افراد خيلي كمي هستند كه اطلاعات كاملي در اين زمينه داشته باشند در واقع اين كمك گرفتن بيشتر باعث سردرگمي خودم شده
    من راهنمايي ها رو مي شنوم ولي در آخر خودم تصميم ميگيرم البته از همه ي كسايي كه راهنماييم مي كنند ممنونم
    سلام امیدوارم خوب و سلامت باشید
    اگر ممکنه شما مشکلت را یک باربطور کامل برای من توضییح بده

اگه نباشه جاش خالی می مونه zolgharnein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

سلام مهدی جان می خواستم بگم این که شما میگی وقتی روی چیزی زوم می کنی پرنگتر و واضحتر می شه می دونی چیه تا جایی که من فهمیدم شما به مرحله بالایی از بیداری تو خواب رسیدی شاید بشه گفت به دومین خوان رویا دیدن در این مرحله هست که شخص توی خوابش توی خواب دیگه ای بیدار میشه . از یه خواب به خواب دیگه ای رفتن و اگه یه خواب معمولی اینکار انجام بشه مغز خودش متوقفش می کنه ولی این مرحله رویا دیدن هست و شخص اگه دچار افراط و تسلیم بشه و همینوطور شروع به ازمودن محیط خواب گردش به جاهای مختلف بکنه به راحتی می توان گفت که به ژرفای مرگ اوری وارد می شود و مغز دیگر ان را متوقف نمی کند.
    ==========================
    سلام سعید جان منم نمی دونم چرا اینطور میشه یه لحظه یه نیروی قوی م مرموزی چشم ادما باز می کنه هر چی می خوام نشه نمی تونم چشمام به شدت باز میشه اما یه راه جدید تصمیم گرفتم وقت خواب یه چیزی روی چشمام بذارم که نتونند باز شند. در مورد این روش فکر کردن موافقم بچه خیلی جالبه من وقتی فکر می کنم که دارم بالا و بالاتر می رم هیچ اتفاقی نم یافته اما وقتی توی حالت ریلکسی که هستم یکدفه حواسم متمرکز به چیزی میشه و نا خود اگاه شروع می کنم به اون فکر کردن مثلا دیشب داشت خوابم می برد ولی نمی ذاشتم خلاصه توی فکرم یدفه صحنه یه مهمونی بر گذار شده بود که منا غرق خودش کرد و یه لحظه حس کردم یه شک بهم وارد شد ولی متاسفانه سریع همه چیز بر می گرده به حال اول.
    ======================
    سلام به حمید عزیز فقط یه چیزی بگم وقتی بهتاریکی چشما نگاه می کنیم کار خوبی هست ولی من که چشمام باز می شه بقیه را نمی دونم امام من لای چشمام باز می شه و اینا می دونیم که باید همه جای بدین شل باشه و نیرویی برای اینکار صرف نکنیم پس یه پیشنهاد دارم اگه کسی اینطوری میشه یه چیز نازک روی چشماش بندازه برا یمن که جواب داد.

پروفشنال MEMA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    IN HELL

پيش فرض

اول شما بایستی به این کار اعتقاد داشته باشی بعد این کار احتیاج به یک محیط خلوت وبی سرو صدا دارد
    باید به پشت دراز بکشید نور اتاق باید کم باشد چشمان خود رابسته وبه هیچ چیزی فکر نکنیدبرای این کار باید به تاریکی چشمان خود در حالت بسته بودن نگاه کنید و در ان دنبال چیزی بگردید منظور اینست که با اینکار تمرکز کنید
    تمام ماهیچه های خود را شل کرده وحالت ریلکس پیدا کنید نفس عمیق بکشید بمدت 30 ثانیه نگه دارید وسپس ریه های خود را به ارامی تخلیه کنید اوایل اینکار سخت است روز اول 5 دقیقه وروزهای بعد 1 دقیقه اضافه کنید
    بعد از چند هفته تمرین میتوانید به اعضای بدن خود فکر کنید مثلا از انگشتان پای خود به سمت بالا بدن خود را سیر کنید
    تا به سر خود برسید میبینید که یک تکان ملایم میخورید این شروع خروج میباشد این کار صبرو حوصله میخواهد امیدوارم موفق باشید
    مرا در جریان تمرین خود وتجربیات پیش امده بگذارید
    نماز را فراموش نکنید چون خیلی موثر است
    حالا شد. (به این میگن یع توضیح تقریبا کامل. من دیشب رفتم یه تستی کردم و نکته جالب اینه که جدا جواب داد.راستش دیشب برای اولین بار خواب دیدم .نکته جالب این بود که تو خوابم حواسم بود که خوابیدم ولی راستش هر چی نگاه کردم ندیدم که رو هوا باشم.ولی به نظر اومده بود که مثل یه پر سبکم.عجب حس باحالی بود اونم بعد از این همه سال.دمت گرم حاج حمید.من یه خورده ایمان آوردم.حالا اگه میشه یخورده تخصیص تر(البته اونجوری که من بفهمم)بگو تا یکم بیشتر کار کنم.ببینم میشه آخرش این روح بی معرفت رو از این کالبد دنیوی بیرونش کنم. و یه پرواز مشت انجام بدم.گفتی "منو در جریان بزار،"گزاشتم.حالا چی؟

داره خودمونی میشه m_s20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

مماي عزيز خوشحالم جواب داده بايد استعداد خوبي داشته باشي كه دفعات اول جواب گرفتي
    ----------------
    ذوالقرنين جون شايد به مراحل عميق هوشياري رسيدم و لي هنوز ارزوي يه برونفكني كامل كه هيج توهمي توش
    نباشه به دلم مونده مردم از بس اين طرف اون طرف رفتم و هيجكدومش واقعيت نداشته ! ىو سه روز قبل در همون حال رفتم اتاق بغلي ديدم بابام اونجا خوابيده از اون حالت كه برگشتم سريع رفتم اتاق بغلي ديدم بابايي در كار نيست! البته تا بيدار بشم يه دقيقه بيشتر طول نكشيد و اگه اونجا بود توي اين يه دقيقه نميتونسه بيرون رفته باشه
    البته من نااميد نشدم و ميدونم كه يه روزي ميشه
    ----------------------
    سعيد جان منم توي سايت هاي خارجي چيزاي جالبي ديدم لطف كن شما كه زبان واردي مقالاتي كه مي خوني ترجمش رو بزار كه تاپيك پربار تر بشه من دارم يه متنه ترجمه ميكنم كه وقتي كامل شد ميزارم
    ------------------
    حميد جان من هشتاد نود درصد بعدازظهر و ده درصد دم صبح بوده واسه اينه كه توي خواب هاي سبك و خوابهايي كه بيشتر بياد ميمونه بهتر ميشه هوشيار شد

پروفشنال MEMA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    IN HELL

پيش فرض

حاج حمید،نیستی. کجائی؟ بابا من منتظرما.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

12

حاج حمید،نیستی. کجائی؟ بابا من منتظرما.
    سلام mema عزیز امیدوارم خوب باشی
    تو باید بیشتر تمرین کنی بطور مثال یک فوتبالیست نمیتواند با یک بار شرکت در باشکاه فوتبالیست قابلی شود بایستی تمرین کند و تمام نقاط ضعف خود را رفع کند
    شما بایستی روح خودت را پرورش دهی و بزرگش کنی به ان وسعتی بدهی به اندازه یک دنیا
    1 ) نمازت را اول وقت با حضور قلب بخوان وتمام توجه ات به خدا باشد
    2 ) به دیگران تا جای ممکن کمک کن و ان را در حافظه ات ذخیره نکن ( تو نیکی میکن و در دجله انداز)
    3 ) سعی کن از دست کسی عصبانی نشوی و اگر شدی خود را کنترل کن
    4 ) از طبیعت لذت ببر به کو و صحرا برو
    5 ) سعی کن در حد معقول زندگی ساده ای داشته باشی و قبل از اینکه سیر شوی دست از غذا بکش
    6 ) ازارت به کسی نرسد
    7 ) حیوانات را دوست داشته باش
    8 ) همیشه خداوند را شاکر باش
    9 ) ذکر صلوات در این کار کمک زیادی به تو میکند من هر در موقع خواب صلوات بفرستم بین دو ابروی خود احساس مور مور شدن میکنم
    10 ) تمرین تنفس را فراموش نکن من هر وقت نفس عمیق میکشم ضربان قلبم به نصف کاهش پیدا میکند واین یعنی ارامش و تمرکز
    این تمریناتی که انجام میدهی تورا به مرور زمان به مقصودت میرساند
    پیشرفت خود را برای من حتما بنویس
    بعدها اگر احتیاج شد تلفن تما س به شما میدهم

پروفشنال MEMA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    IN HELL

پيش فرض

پاکوندمش=حذف شد.
    Last edited by MEMA; 18-02-2007 at 02:07. دليل: اشتب شد.شرمنده.

پروفشنال MEMA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    IN HELL

پيش فرض

سلام mema عزیز امیدوارم خوب باشی
    تو باید بیشتر تمرین کنی بطور مثال یک فوتبالیست نمیتواند با یک بار شرکت در باشکاه فوتبالیست قابلی شود بایستی تمرین کند و تمام نقاط ضعف خود را رفع کند
    شما بایستی روح خودت را پرورش دهی و بزرگش کنی به ان وسعتی بدهی به اندازه یک دنی
    ا

سلام جیگر MEMA.شما خوبی .این حرفت قبول.ولی آخه اینجا گفته بودن 1 ماهه میتونیم این کارو بکنیم.
    1 ) نمازت را اول وقت با حضور قلب بخوان وتمام توجه ات به خدا باشد

2 ) به دیگران تا جای ممکن کمک کن و ان را در حافظه ات ذخیره نکن ( تو نیکی میکن و در دجله انداز)
    داداش به جان خودم اگه چیزی بدونم به همه میگم.من اصلا اینطور آدم نیستم

3 ) سعی کن از دست کسی عصبانی نشوی و اگر شدی خود را کنترل کن
    دست خودم نیست داداش.اینو باهات هستم.چیکار کنم داداش نمیتونم جلو خودمو بگیرم.اعصابم خورد میشه وقتی کسی حرفامو نمیفهمه.اصلا هم حوصله 1 ساعت توضیح و توجیه کردن مردم رو ندارم. .والا خونواده میگن بخاطر کار زیاد با کاپیوتر هست .چشم سعی میکنم.

4 ) از طبیعت لذت ببر به کو و صحرا برو
    حسسش نیست جان تو. یعنی منظورم اینه که فرصتش پیش نمیاد.
    5 ) سعی کن در حد معقول زندگی ساده ای داشته باشی و قبل از اینکه سیر شوی دست از غذا بکش
    دیگه ساده تر از اینی که هست؟!!! والا همه تو فامیل میدونن که هیچ کدومشون به اندازه من ساده نیست.

6 ) ازارت به کسی نرسد
    آزار من به مورچه هم نمیرسه.بابا من اصلا اهل دعوا نیستم اینو باهات نیستم داداش
    7 ) حیوانات را دوست داشته باش
    دوست میدارم عزیز،دوست میدارم .

8 ) همیشه خداوند را شاکر باش
    هستم.ولی بعضی وقتها واقعا نامید میشم.

9 ) ذکر صلوات در این کار کمک زیادی به تو میکند من هر در موقع خواب صلوات بفرستم بین دو ابروی خود احساس مور مور شدن میکنم
    بابا بیخیال
    10 ) تمرین تنفس را فراموش نکن من هر وقت نفس عمیق میکشم ضربان قلبم به نصف کاهش پیدا میکند واین یعنی ارامش و تمرکز
    این تمریناتی که انجام میدهی تورا به مرور زمان به مقصودت میرساند
    پیشرفت خود را برای من حتما بنویس
    بعدها اگر احتیاج شد تلفن تما س به شما میدهم
    و در نهایت:داداش یکم بیشتر راجبه مساله اصلی توضیح بده.مثل قبل.اینا دیگه چه حرفائیه.
    .منتظرم.یا علی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •