راستش من حاضرم گوشیمو بگذارم رو زمین یه لگد خرجش کنم تا همچین چیزی رو بندازم روش ... جواته![]()
![]()
![]()
راستش من حاضرم گوشیمو بگذارم رو زمین یه لگد خرجش کنم تا همچین چیزی رو بندازم روش ... جواته![]()
![]()
![]()
ایول اینو خوب اومدی
نمیدونم چرا به طور تعصبی از این قاب ها بدم میاد
میگم که چون جواته.با وجود این که خیلی حساس هستم رو گوشیم ولی این قابها واسم قابل حذم نیست...
تایید میشه
در کل با این که دوست ندارم گوشیم خش بیفته ولی دوست ندارم از این قاب ها بذارم روش
دوست عزیز من هم کاملا موافقم باید حتما این کار و بکنیم تا از یکی از امکانات گوشی که در قیمت گوشی بسیار تاثیر داشته بتونیم استفاده کنیم.
از توضیحات تکمیلی شما هم بسیار ممنون.واقعا مفید بود![]()
من فقط جاهایی که لازمه مثل مسافرت و ... از قاب رو W810 خودم استفاده می کنم.
در ضمن نمی شه با نرم افزار های جانبی آفیس ها رو ویرایش کرد؟
تایید میشه. یکی از بزرگ ها ( به نظرم بهتره کلنگ خان باشه) این نامه رو بنویسه و زیرشو همگی امضا کنیم.
[QUOTE=Modern Talking;1535603]سلام دوستان
یکی از دوستان در مورد گارانتی موبایل پلاس پرسیده بودند . موبایل پلاس یکی از شرکت های گارانتی کننده نوکیا در خاور میانه است که هزینه گارانتی اون زیاد نیست . برای مثال ان 95 گارانتی اتصالات 790 هزار تومان اما موباییل پلاس 625 هزار تومان و بدون گارانتی 590 هزار تومان ( نرخ بازار شیراز ) . البته با بروز هر مشکلی تمام گارانتی ها از ارئه خدمات شانه خالی می کنند ، پس بهتر قید گارانتی رو بزنید . اگر مشکلی بروز کرد هزینه تعمیر شاید از هزینه گارانتی اتصالات کمتر باشه .[/QUOTE
نه داداش من گوشیم ان70 هستش و گارانتی موبایل پلاس خدا وکیلی گارانتی خوبی برای مثال توی هر عکسی که میگرفتم یه نقطه قرمز میافتاد بردم اصفهان فرستادن موبایل پلاس شعبه مرکزی تهرون بعد یه هفته برام درستش کردن حتی زنگ زدن که مشکلی که شما میگی کجاست نتیجه اخلاقی :من از گارانتی موبایل پلاس راضی هستم![]()
دوست عزيز من هم كاملا موافقم البته من زياد نمي تونم به علت مشغله كاري به اين تاپيك سر بزنم ولي به هر حال من هم جزو اين گروه هستم
و از زحماته تك تك شما عزيزان تشكر مي كنم
دوستان ضمن مرور تاپيك متوجه شدم كه در مورد قاب كريستالي صحبت شده
خواستم به گم من چند وقت پيش كه با دوستان مالزي بودم موفق شدم يك قاب محافظ بسيار عالي از جنس چرم براي گوشيم تهيه كنم كه خيلي باحاله البته در اولين فرصت عكس اين قاب رو از زواياي مختلف براتون مي زارم
به هر حال خيلي بهتر از قاب كريستالي هستش و خيلي هم شيكتر درست مثل يك كيف مي مونه
تا بعد كه بتونم براتون عكساشو بزارم خداحافظ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)