اوه اوه بابا اینقدر ديگه این پی اس پی رو دسته بالا نگيرين. ديگه اینقدر هم ازش بر نمياد.خب سوال تلوزیون هم حل شد. راستی می شه دیش به PSP وصل کرد تا بشه کانالای ماهواره ای رو هم گرفت ؟
اوه اوه بابا اینقدر ديگه این پی اس پی رو دسته بالا نگيرين. ديگه اینقدر هم ازش بر نمياد.خب سوال تلوزیون هم حل شد. راستی می شه دیش به PSP وصل کرد تا بشه کانالای ماهواره ای رو هم گرفت ؟
اين فايلش كار نكرد ...![]()
من بازي Driver رو كه مال ps1 بود را گرفتم براي psp ... اما تو بازي وقتي restart game ميكنم گير ميكنه بازي تبديليه rayman هم بالا نمي آيد كسي راه حلي داره ؟
من فايل iso بازي ها رو گرفتم تبديل كردم بازم همين جوري شد ...:(
سايت باز نميشه امير رساا ...![]()
ولی گفته شده بود که هنوز ناپایداره که ..
خب اگه اینجوری باشه که شما می گی خیلی خوبه. اگه بخوام بگیرمش می تونن به 3.71 ارتقا بدن ؟
بعدش خودم می تونم ارتقاش بدم چون ریسکش خیلی کمتر می شه.
پس از الان شروع می کنم به جمع آوری اطلاعات بیشتر و خرید یکیشون.
کسی نیست که در مورد tv ش اطلاعات بیشتر بده ؟
سلام،
من يه psp 1004 با مموري استيك 4 گيگابايت san disk از فروشگاه يگانه تو جمهوري خريدم . موقع اجري بعضي بازي ها بد جوري گير مي كنه و كند ميشه . مثل gta يا prince of persia . ميگن مموري هاي 4 گيگ كند هستن و بخاطر اونه . راسته ؟ الان من بايد برم يه مموري ديگه بخرم ؟
تو همين فروم گفتم كه اگر رو gta گير ميكنه نخريند قلابيه !
برو بهش پس بده بگو 2گيگ بده اگه گير نميكنه .....
اگر 2گيگشم گير كرد بدون قلابيه ...
خدایا!یه زمانی ملت IQ داشتن چه خوب بود!
خوب Rename کن به *.exe درست میشه!
راستی منم PS3 رو از یگانه گرفتم.تا اینجا راضی بودم.اونجا بودی نپرسیدی PS2 چنده؟
[quote=Arshia001;1680818]خدایا!یه زمانی ملت IQ داشتن چه خوب بود!
خوب Rename کن به *.exe درست میشه!
آخه مگه حواس مي زارين باسه آدم !
IQ من اونقدر ها هم بد نيست ....
به هر حال ممنون .
ديگه فكر نكنم پس بگيره چون 2 هفته پيش ازش خريدم ( اون موقع gta نداشتم الان گرفتم ! ) حالا اگه خواستم يه مموري 2 گيگ ديگه بخرم از كجا بفهمم تقلبي نيست ؟ ( مطالب قبلي اين تاپيك جواب نميده ، ناكسا تقلبي رو از اصلشم بهتر مي سازند ، حداقل تو قيافه ) به فروشنده بگم روش gta بريز اگه گير نكرد مي خرم خوبه ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)