این چندتا که از قائله پسن !! اصلا داخل لیست نمیارم اینارو....!! همون خارجی هاش خوبن![]()
این چندتا که از قائله پسن !! اصلا داخل لیست نمیارم اینارو....!! همون خارجی هاش خوبن![]()
حالا ایشون که منظورش فقط خود مقاله بود، در مورد ایران هم باشه که بهتر... ولی چرا پس؟!!!![]()
Last edited by pro_translator; 04-04-2014 at 13:06.
با تشکر از شما متاسفانه اکثر این سایتهای خبری فیل شده و اونای هم که بازن متن شکلی دارن و واسه مای که در حد متوسط هستیم یکمی متنشون سخته بیشتر منظورم سایتهای بود که متنشون راحتتره و زیاد توی خبراشون متون پیچیدگی ندارن مثلا مثل تهران تایمز ولی خارجیش !
درود
دنبال سی دی تمرینهای اضافی این دو کتاب هستم. هر چی گشتم لینکها خراب شده بود. لینک سالم سراغ دارید. لطفا Second Edition باشد چون سی دی ویرایش اول رو پیدا کردم اما ویرایش دوم را خیر.
(English Vocabulary in Use Pre-intermediate to Intermediate (Second Edition
(English Vocabulary in Use Upper Intermediate (Second Edition)
سپاس
درود دوست عزیز.
اینطور چیزا مثل سی دی رو خیلی کم جایی پیدا میکنید ، مثلا شاید داخل تورنت پیداش کنید.
ولی به نظر من راحتترین راه خرید از فروشگاه محصولات زبان هستش ، توی تهران به راحتی پیدا میکنی.
سلام گلم
منظور شما از سختی متن چیست سختی کلمات یا سختی گرامر
یه مستند بردم که توسط سی ان ان ساخته شده بود. اسمش الان یادم نیست در مورد پس گرفتن خونه ها تو آمریکا توسط بانکها بود متنش هم خیلی راحت میشد گیر آورد. استادمون هم قبول کرد. منم ترجمه نوار فیلممم رو شدم19[/QUOTE]
سلام منم فیلم مستند واسه ترجمه نیاز دارم ولی هرچی سرچ میکنم فیلمای خیلی کوتاه که فقط چند دقیقه ای هستن گیرم میاد! میشه راهنماییم کنید از کجا میتونم دانلود کنم ؟ مستند هم نشد یه فیلم که اوکی باشه بهم معرفی کنین ممنون میشم
یه فیلمی شروع کرده بودم که هرچی میرم جلو میبینم باید خیلی جاهاشو از توش حذف کنم و.... فایده نداره بیشتر بچه ها هم میخان مستند حیات وحش بیارن ....
سلام منم فیلم مستند واسه ترجمه نیاز دارم ولی هرچی سرچ میکنم فیلمای خیلی کوتاه که فقط چند دقیقه ای هستن گیرم میاد! میشه راهنماییم کنید از کجا میتونم دانلود کنم ؟ مستند هم نشد یه فیلم که اوکی باشه بهم معرفی کنین ممنون میشم
یه فیلمی شروع کرده بودم که هرچی میرم جلو میبینم باید خیلی جاهاشو از توش حذف کنم و.... فایده نداره بیشتر بچه ها هم میخان مستند حیات وحش بیارن ....[/QUOTE]
یه فیلم هست درباره شرکت لگو و نحوه ساخت لگو من دیدیم چیز جالبی هست فکر کنم بدردت بخورت
vild-national.geographic.megafactories.lego.pdtv.xvid.K amyab.com
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)