تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 145 از 616 اولاول ... 4595135141142143144145146147148149155195245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

سلام ببخشید این سوال را اینجا می پرسم
    من این برگه تعیین و ضعیت مشمول (غیر دانشگاهی) را بردم مدرسه و آموزش و پرورش برام پر کردن اومدم خونه دیدم به چند تا از سوالها جواب نداده میخواستم بدونم میشه به من کمک کنین تا پر کنم
    من رشته ام صنایع چوب و کاغذ هستش دیپلم کاردانش را دارم
    موندم جلوی این سوالها رو چی بنویسم می ترسم غلط بنویسم برام ایراد بگیرن.باتشکر
    مقطع...... پایه....... رشته.......

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض کمک

با سلام و خسته نباشید خدمت آقای farshidshd
    ممنون که جواب سئوالات را دادید
    ممنون میشم جواب سئوالات زیر را هم بدهید
    با عرض معذرت
    1 - با توجه به اینکه پدرم 24 ماه در پایگاه ششم شکاری بوشهر خدمت کرده و شما فرمودید که منطقه جنگی بوده ؛ چقدر از خدمت من کسر میشه ؟
    آیا به ازای هر ماه خدمت پدر 18 روز از خدمت من کسر میشه ؟
    جایی خوندم که قراره یک ماه کم کنند بجای 18 روز ؟ آیا تصویب شده؟
    اگر تصویب نشده ؛ آیا ممکنه تا چهار ، پنج ماه دیگه تصویب بشه یا پروندش بسته شده ؟
    ***درکل میخوام بدونم چقدر از خدمت من کسر میشه ؟ چه اقدامی باید انجام بدم ؟ آیا فرمی باید پر کنم؟

2 – اگر مدارکم رو برای معافیت پزشکی ارسال کنم و خدای نکرده معاف نشم ؛ بعدش باید دوباره مدارکم را برای اعزام به خدمت ارسال کنم؟ یا نیازی نیست ؟ خودشون اعلام میکنن؟

3- اینکه گفتید نیازی نیست دیگه واکسن بزنم ؛ موقع ارسال مدارک ، اگر همون قسمت اول برگه واکسیناسیون که سال 86 فرستادم و بعد دوباره به خودم برگردوندند رو ارسال کنم کافیه ؟ یا کار دیگه باید انجام بدم؟

باتشکر

داره خودمونی میشه my life is barca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    camp nou

پيش فرض

سلام بنده دانشجوی کاردانی حسابداری هستم .شهریور گذشته سقف سنوات بنده به علاوه یک ترم ارفاقی
    نظام وظیفه تمام شد ولی هفت واحد من باقی ماند.معدل من هم 11/90 هستش.اون موقع به من گفتن برو
    اخراج هستی چند روز پیش برای مهر دانشگاه رفته بودم به من گفتن چرا نیومدی این هفت واحد رو بگذرونی
    خلاصه سرتونو درد نیارم با تمام حرفهایی که زدم به من گفتن چون تو مشمولی و دو ترم نیومدی(بنا به دلایل شخصی) نظام وظیفه مشکل داری و هم مشکل مجوز برای ادامه تحصیل .
    فرم 5 منو دادن تا به سازمان دانشگاه آزاد بروم وقتی اونجا رفتم به من مجوز یک ترم تحصیل رو دادن ولی گفتن
    در صورت نداشتن مشکل نظام وظیفه.
    به نظر شما نظام وظیفه قبول میکنه با توجه به غیبت من و دو ترم غیبت دانشگاه اجازه تحصیل حتی در طول خدمت رو میده یا نه؟
    ممنون میشم اگه کمک کنید یا منو راهنمایی کنید که چیکار کنم برای این هفت واحد چون حیفه که مدرک نگیرم
    به خاطر هفت واحد
    خیلی ممنون

پروفشنال Fxsignal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    سوالی داشتم خدمتتون که ان شالله جواب بدید !
    برادر من متولد 25/10 /69 است و امسال مشمول میشه ( اگر دانشگاه قبول شد که هیچ ) ولی اگر نشد میخواهم ببینم کسی میدونه با این شرایط معاف میشه یا نه !
    شرایط :
    1- پدرمون(ش) عمرش رو داده به شما
    2- 2تا برادر داره ( من و اخویم که من 25 سالمه و اخویم 33 سال- بنده معافیت کفالت پدرم مرحومم گرفتم و اخوی بزرگترم سربازیشو خریده )
    3- برادرم مجرده ( من هم مجرد و برادر بزرگمون متاهل )

آیا برادر من میتونه کفالت مادرم ( سن 60 سال دارد ) رو بگیره و معاف بشه ؟
    آیا لازمه من زن بگیرم ؟

لطفا راهنمایی کنید !

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    سوالی داشتم خدمتتون که ان شالله جواب بدید !
    برادر من متولد 25/10 /69 است و امسال مشمول میشه ( اگر دانشگاه قبول شد که هیچ ) ولی اگر نشد میخواهم ببینم کسی میدونه با این شرایط معاف میشه یا نه !
    شرایط :
    1- پدرمون(ش) عمرش رو داده به شما
    2- 2تا برادر داره ( من و اخویم که من 25 سالمه و اخویم 33 سال- بنده معافیت کفالت پدرم مرحومم گرفتم و اخوی بزرگترم سربازیشو خریده )
    3- برادرم مجرده ( من هم مجرد و برادر بزرگمون متاهل )

آیا برادر من میتونه کفالت مادرم ( سن 60 سال دارد ) رو بگیره و معاف بشه ؟
    آیا لازمه من زن بگیرم ؟

لطفا راهنمایی کنید !
    دوست عزیز در هر حال برادر شما مشموله
    چون من در جریان کامل قانون کفالت هستم
    دو متن قانون به صراحت ذکر شده برادر بزرگتر از 18 سال نداشته باشه
    حالا اصلا فرقی نداره که شما زن داشته باشی یا نداشته باشی
    به هر حال چون شما از ایشون بزرگتر هستید به هیچ عنوان نمیته معافیت کفالت رو اخذ کنه

6. این کاربر از شهرام_ایرانی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

سلام دوستان من بهمن 89 فارغ التحصیل میشم میخواستم بدونم از این زمان چقدر فرصت دارم که دفترچه خدمت بگیرم.....؟؟؟؟(البته بدون در نظر گرفتن قبولی کارشناسی ارشد)

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

سلام
    این قانون 3 برادر به طور کامل لغو شده؟
    خیلی برام مهمه لطفا یه جواب قطعی بدید
    من موندم چیزی رو که مجلس تصویب کرده چه جوری میتونه رئیس سازمان لغوش کنه

آخر فروم باز yas_6969's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آماج

پيش فرض

سلام دوستان
    من پدرم ٢١ ماه جبهه داره ولي اين ٢١ ماه سرباز وظيفه بوده يعني موقع سربازي به جبهه فرستاده شده آيا من ميتونم الان از شرايط كسري خدمت استفاده كنم يا نه؟
    راستي يه لوح هم داريم كه تقدير و تشكر از ٢١ ماه جبهه هستش

---------- Post added at 01:23 PM ---------- Previous post was at 01:21 PM ----------

سلام دوستان
    من پدرم ٢١ ماه جبهه داره ولي اين ٢١ ماه سرباز وظيفه بوده يعني موقع سربازي به جبهه فرستاده شده آيا من ميتونم الان از شرايط كسري خدمت استفاده كنم يا نه؟
    راستي يه لوح هم داريم كه تقدير و تشكر از ٢١ ماه جبهه هستش

پروفشنال Fxsignal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    درسته ولی خودم با همین بند با اینکه برادر بزرگتر داشتم معافیت کفالت پدرم در موقعی که زنده بود رو گرفتم ؟

---------- Post added at 01:09 PM ---------- Previous post was at 01:08 PM ----------

دوست عزیز در هر حال برادر شما مشموله
    چون من در جریان کامل قانون کفالت هستم
    دو متن قانون به صراحت ذکر شده برادر بزرگتر از 18 سال نداشته باشه
    حالا اصلا فرقی نداره که شما زن داشته باشی یا نداشته باشی
    به هر حال چون شما از ایشون بزرگتر هستید به هیچ عنوان نمیته معافیت کفالت رو اخذ کنه
    سلام
    درسته ولی خودم با همین بند با اینکه برادر بزرگتر داشتم معافیت کفالت پدرم در موقعی که زنده بود رو گرفتم ؟

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من سوالی دارم که جوابش برام خیلی مهم هست.البته لطفا با دقت جوابم را بدید.
    من کاردانی را دارم 8 ترمه تموم میکنم.یعنی این ترم اخر من هست.سراسری غیر انتفائی میخونم.
    میدونید که مهلت اولیه 3 سال هست.
    ولی باز هم میدونیم که 6 ماه فرج میدهند..
    حالا سوال من این هستت که من از یکی شنیدم اگر بعد از 3 سال و نیم باز یک ترم دیگه باشه.اون ها 6 ماه دیگه مهلت میدهند.
    وقتی 3 سال من تمام شد.قرار بود که یک نامه بگیرم برای فرجه 6 ماهه.ولی مسئول دانشگاه به من گفت که الان نبرش و بزار برای ترم اخرت و بعدا ببر.
    من هم حواسم نبود تا به حال و الان یادم اومد که هنوز من چیزی برای نظام وظیفه نفرستادم که اصلا تقاظای فرجه حتی اون 6 ماه اول بشه.
    سوال اول من این هست که اگر الان ببرم و به نظام وظیفه تحویل بدهم.نظام وظیفه ایراد نمیگیره؟؟؟؟؟؟؟؟
    سوال بعدی من این هست که ایا من میتونم بعد از پایان ترم خودم برای دانشگاه ازاد ثبت نام کنم و از اون طرف دفترچه پست کنم برای نظام وظیفه و اگر قبول شدم.برم دانشگاه.
    اگر منظور من را متوجه نشدید .لطفا بگید تا بیشتر توضیح بدهم.
    برایم مهم هست.لطف کنید سریعتر جواب بدید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •