امروز شاتل گرفتم ،سرعت دانلودش 17 هست
ازش راضی هستم
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
امروز شاتل گرفتم ،سرعت دانلودش 17 هست
ازش راضی هستم
اين بستگي به مركز مخابراتون داره برايه من مركزمون حكمت شعار بودش چهار رزوه وصل شد
بله این کاملا درسته به این دلیل که کار اداری یه مقدار طول می کشه برای خود من 2 هفته طول کشید وصل شود
ما كه تو مشهد صبانت گرفتيم چهار روزه تموم شد...
دوستان این موضوع که چقدر طول میکشه تا خط رانژه بشه بستگی به مخابرات منطقه شما داره اگه شما در تهران باشین کار شما نسبت به کسی که در شهرستان هستش دیرتر انجام میشه بدلیل اینکه بیشتر مصرف کنند اینترنت در تهرانی ها هستن بنابراین هر منطقه خود بستگی به تعداد نفراتی داره که دارن از اون منطقه اینترنت پر سرعت استفاده می کنن و در واقع این طور میشه گفت که شما رو توی نوبت قرار میدن و طبق اولیت هر فرد براش خط رو رانژه میکنن مثلا امکان داره در یه مرکز مخابراتی کل کارها 3 روزه انجام بشه ودر یه مرکز دیگه 2 هفته طول بکشه حداکثر زمان هم که به نظر خودم 3 طول میکشه تا خط رانژه بشهدر صورتی که مدارک به مخابرات فرستاده شده باشه و خط شما هم مشکلی نداشته باشه (pcm)نباشه خط رو براتون زانژه می کنن
رانژه در کل تعریفش چیه؟؟؟؟ چه امکاناتی رو روی خط میزارن ؟؟؟؟ چرا مخابرات کاری نمیکنه خط هاش آماده باشن از اول مثل دایل آپ اشتراک بخری استفاده کنی ؟!!! این کشور ما کی میخواد پیشرفت کنه نمیدونم .
من آسیاتک رو گرفتم ماه اول که تست کنم خوب باشه میگیرم بعد باشه میرم همون صبا میگیرم چون صبا واقعا افت سرعت نداشتش هیچ وقت فقط بدیش محدود بودنش هست که اونم برای همینه که خوب سرویس میده
اونایی که اسیاتک دارن با پیغام :the cable is unplugged روبه رو نمیشن؟
من از دیروز که مدام با این پیغام روبه رو میشم....اصلا نمیتونم وارد شم...از صبح دو ساعت فقط تونستم تو اینترنت باشم...هی قطع میشه هی وصل میشه...
اینم که ... قبلا یه مشکل داشتم الان شده 2 تا...
زمانی که برروی خط شما بتونن سیگنال هایی رو به غیر از خط تلفن مدوله کنن رانژه کردن در اینجا مخابرات احتیاج به دستگاه خاص برای جدا سازی اطلاعات مدوله شما داره که اگه نباشه خوب غیر ممکن هستش و نسبت با دایال اپ خیلی فرق میکنه شما زمانی که با دایال اپ می خوای وصل بشی باید از طریق گرفتن یه شماره تلفن به سرور وصل بشی اما در اینترنت پر سرعت سرور میاد یه خط اختصاصی برای شما در نظر میگیره تمام ارتباطات بین مرکز سرویس دهنده تا مخابرات از کابل های نور استفاده شده که در سرعت دریافت و ارسال خیلی موثر هستش و دوست من حرف شما درست اگه مخابرات به خواد می تونه اینترنت پر سرعت برای شما قرار بده که احتیاجی به مودم هم نباشه و از طریق کابل شبکه وصل بشه به کامپیوتر ولی اینا بودجه لازم ندارن برای این کارا و اگر هم داشتن برای ما ها خرج نمی کردن که![]()
دوست من هم مثل شما این مشکل رو دیروز و امروز داشتم زنگ به قسمت فنی و گفتم که این مشکل رو دارم اونا گفتن که دارن خط ها رو توسعه میدن البته فکر کنم منظورشون بستن برنامه های p2p بوده گفتم کی درست میشه گفت حداکثر تا 1 شنبه طول می کشه![]()
دوست من سرعت دانلود شما چنده و مشکل اولتون چی بوده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)